Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün gece kızım yataktan düştü. Çok ağladı bebisim. Benimde sinirim bozuldu onunla beraber bende ağladım. .kendime kızdım.yatağı kenara cekmeye unuttum.sonra uyudu ama ben çok korktum birşey olursa diye.sabah baktım biryerinde görünürde bisey yok ama bilmiyorum. İnşallah birşey olmamıştır. Kendimi suçluyorum çünkü
canim gecmis olsun bisey yoktur eger farketmediysen kizariklik vs yada tutmuyorsa biyerini yoktur inşALLAH canim:(

Bugünkü menüm
Sabah;mantarlı biberli omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 tatlı k.tahin-pekmez,ceviz
Ara:sütlü kahve,çilek,erik
Ara:1 avuç kuruyemiş
Akşam:domates çorbası,yoğurtlu brokoli
2 saat açıkhavada yürüyüş
afiyet olsun cnm cok guzelllll

KahvaltıM, bir yumurta, peynir, zeytin, iki dilim ekmek, bir avuç badem, domates, salatalık, turp (3er dilim)iki parça sosis
Ara .2 gün kurusu, birkaç badem
Aksam; Bir tabak çorba, bir tabak yogurtlu brokoli, 4 kaşık makarna,
Ara, birkaç tane cips
Spor, 2 buçuk saat yürüdum
afiyet olsun cnmmmmm ohh yuruyus yuruyuşssss şahanee canimcimmmm

14. TAKIM
1) Bildiriminize dayanarak; kova01 adlı üyenin kilosunda meydana gelen tartı değişimi kaynaklı 3,2 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 71,7 kilodan 74,9 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.

2) meggieee ile ilgili olarak;
Listemizde aynı isimde bir üyemiz var.
Bilgileri şöyle:
15 Mart 2015 de 68 kilo ile yarışmaya kayıt olmuş. 425. etapta üç kez kilo bildirmemek nedeni ile diskalifiye edilmiş.
Bilgiyi kontrol ederek, lütfen gereğini yapınız.
Not: Yeni üye alacağınız zaman; sonuç listeleri ve ayrıca diskalifiye bölümüne üyenin adını yazarak arama yaptırabilir ve daha önce yarışıp yarışmadığından böylece emin olabilirsiniz, etap raporu da bu şekilde aksamamış olur.

Moonlii Moonlii canim :mapus:
nelernl olmuş ben yokken buda bi kenarda klasin cnim oluyorum baş agrisindan geberiorum butun gü tarafikteydik karsoya gectik oda ne maç varmis 2.5 saat surdu gidis ve kizim mahbetti bizi uyumadi uemedi cildirdiiiiiii benimde migrenm tuttu tabi esimde gerildi ayy fenakarfayim suannnnn

Sabah
Bir yumurtadan azcik sucuklu yumurta
cok ozlemisim :)
Bir kucuk dilim tb ekmegi
Biraz peynir
Ince dilim kasar
Yarim.domates
Iki zeytin
Cay
Aksam
100gram et döner
yaninda bir yemek kasigi kadar
pilav vardi yarisini yedim,
Dort ince dilim patates
4salatalk tursusu
Ayran
Biraz salata
Bir top :dondurma:yedim.. ama onuda bitiremedim esime verdim...

1den 6ya kadar hic durmadan avmde dolastimm.. :oha:sonra yemek sahilllde bir saat yurudummm:oha:
bacaklarimmmda hal kalmadiiii nasil agriyi anlatamammmmmmmmmm yoruldmmmm :) ahh anaaaaam oyleyim suaaan:ruh::uykucu:
afiyet olsun canimmmm

kizlar menum
sabah kahvalti etmedn ciktik tragige uakalanmayalim dieeee
birkac tane baharatli piskevit yedim arabada
saat 3 gibi
1 dilim tb ekmegi bikac dilum peynir cesitlerinden 3 dilim sucuk ve patates kizartmasi yarim porsyon danirim 1 patates kadar sekerisz cay 1 cay k.recel 1 ck kaymak
aksam 1 magnum bikac baharatli 4 tane piskevit

Ayyy marlin18 marlin18 canim bebiş düşmüş:cry:canimm benim kiyamam insallah hiç bisey olamamistir Allah im korusun bebislerimizi:KK200:

marlin18 marlin18 cnmm gecmis olsunnnn bebisin dusmus biseyi yoktur insallah:110:

Ayy çok karbonhidrat oldu bugün yaa:dua::oha: hep @ParteMoralll partisin yüzünden :lülülü:
Ben naptimm.kiz:bicak:
afiyet olsun canimmmm
Tesekkurler:kahve:
Össledim tatlikiiimm:eğlence: bende anamlardaydim eve yeni gectik kuzumun geceliklerini giydirdim dişlerini firçaladimm salliyorummm:anne:
ohhhh bende uyuttumm insallah misil miisl uyusun kuzular:anne:

karabugdayli tavuklu salata falan yiyim en azindannnn yarin kac cikivam acaba kesin +dayim bugun hic yurumesimdeee arabada bacaklarm koptuuuu:mad:

halamda kiloluyken bana cok kilolusun kiz bu ne siodu bugunde nie bukadar zayifladn sen neyin var dedi dunde anlamlar irdaydi soylemisler zayifladimi ablanlar soyledi ama bukadr tahmin etmedm ben cok zayiflamissn biraz al bukadr zayif olma dedi:KK30:

Kizlar iyi gecelrrrr sabaha su bas agrim gecmis olsunnn ayrica bugunku 32 drc bunalim sicak havaya inat suanda buram buram yagmur yagio istanbulda gok gurultusu esligindeeee

Back
X