Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar menumu yazayim bende
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet ekmek gibi oluo bu yuzdn yulaf kepegi ekmegi yazicam artikin 1 donates salataluk kirmizi biber 6-7 zeytin birkac dilim kadar peyniri sekersz cay
aksam yarim izgara tavuk gogsu derisiz 1 cay barfagi karabugday ama az once yedim gec kaldm biraz..
Cok güzel menu canim afiyet olsun bu yulaf kepegini bende tuttum dedigin gibi ekmek gibi oluyor ekmek yeme geregi duymuyorum onu yapinca

Menüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 7 küçük zeytin, çok az peynir, salatalik domates taze nane, 2 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Öğle: 1 yumurtali ispanak(iki kaşık ancaydi ispanak), 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kaşık yogurt
Ara:1 buçuk elma
Ara: 5 tane çekirdekli kuru üzüm, 1 küçük kuru hurma
Akşam:6 kaşık kabak yemeği, 2 kaşik yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği, salata
Toplam 1113 kalori bugün 1249 kalori alma günüm kalorimi meyveyle doldurucam sanirim havuç elma yerim:KK72:

Sabah: haşl.yumurta,peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmeği,yeşillik
Ara:iki kare bitter,kahve
Öğle:yoğurtlu ıspanak
Ara: erik,kavun-karpuz
Akşam:kurufasülye, yeşil mercimekli bulgur pilavı 4 kaşık, semizotu salatası,2 kaşık yoğurt
40 dk aerobik,1.30 saat açıkhavada bisiklet

Abboooo o ne.gizzz o kadar spor olur muu insaf edeydin azıcık ben hiçyerimden kalkmadim ya bugün :KK47::KK47::KK47:
Eşimle birlikte sürdük sahilde biraz değişiklik olsun dedim çok bunaldın
Menüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 7 küçük zeytin, çok az peynir, salatalik domates taze nane, 2 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Öğle: 1 yumurtali ispanak(iki kaşık ancaydi ispanak), 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kaşık yogurt
Ara:1 buçuk elma
Ara: 5 tane çekirdekli kuru üzüm, 1 küçük kuru hurma
Akşam:6 kaşık kabak yemeği, 2 kaşik yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği, salata
Toplam 1113 kalori bugün 1249 kalori alma günüm kalorimi meyveyle doldurucam sanirim havuç elma yerim:KK72:
afiyet olsun canım çok güzel.spor yok mu

Kizlar ben bugün diyet yapamadım. Sağlıksız beslendim yani. Bugün burda tatil herkes evde .eşim, çocuklar birde kizlar in arkadaşı geldi dün yatılı kaldı , akşam da ailesi gelcek çaya offfff yani offfff.:kızgın::kızgın:

KahvaltıM, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, iki dilim ekmek, domates, biber, salatalik, turp (3 er dilim )iki kaşık patates, iki catal reçel, bir avuç badem ceviz
Ara , iki kare bitter, bir gün kurusu, birkaç tuzlu kraker
Aksam, bir küçük kase çorba, salata, yogurt, 4 mercimek köftesi, 4 kaşık mantı :oha::oha::oha::skandal::skandal:
Spor 2 saat 45 dakika yürüdum

Eşimle birlikte sürdük sahilde biraz değişiklik olsun dedim çok bunaldın

afiyet olsun canım çok güzel.spor yok mu
Ayy spora vakitt kalmadii ev toplamaktan:KK35: ama akşam squat ve bacak hareketlerimi yapicam selülit kremimi sürdükten sonra:KK33:

emoticon-smiley-face-thumb6800043.jpg
Ayyy kocaman bi öpücükkkkk:KK68:

Menümü de yazayım. Pek düzgün beslendiğim söylenemez bugün.
Sabah: şekersiz türk kahvesi yarım saat sonra bir dilim üzümlü kek ve şekersiz çay
öğle: 4 yemek kaşık madımak çorbası
ara: soğuk süt (içine iki çay kaşığı dut reçeli tatlandırmak için)
akşam: bir porsiyon mercimekli pilav, salata, yoğurt
toplam alınan kalori: 761
50 dk yürüyüş
Kalori hesabiyla beslendigin için çok yemissin diyemem canim kalori ortada çünkü az bile kalorin ama kahvaltın kek olmasaydi keske:duduk::bicak:

KahvaltıM, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, iki dilim ekmek, domates, biber, salatalik, turp (3 er dilim )iki kaşık patates, iki catal reçel, bir avuç badem ceviz
Ara , iki kare bitter, bir gün kurusu, birkaç tuzlu kraker
Aksam, bir küçük kase çorba, salata, yogurt, 4 mercimek köftesi, 4 kaşık mantı :oha::oha::oha::skandal::skandal:
Spor 2 saat 45 dakika yürüdum
Yarın telafi edersin canim

bıde bugun basladm dıyete neler yapayım onerı versenız bıraz. sabah peynır 5 zeytın salatlk domtes bıber ıkı dılım tam bugday yedım. ara oğunde sut ıctım oğle ymgnde tavuklu mantr sote ve yoğurt snra ara ogn olrk bır havuc yedım. saat yedı gıbı de corba içcem mercımek. ıyımı sızce ?
Bence çok iyi canim salata da ekleyebilirsin çorbanin yanina:KK19:

Kalori hesabiyla beslendigin için çok yemissin diyemem canim kalori ortada çünkü az bile kalorin ama kahvaltın kek olmasaydi keske:duduk::bicak:

Sabah midem bulanıyordu dışarı çıkacaktım birşey yemiş olmak için yedim canım zaten.
Hayır anlamıyorum o kadar kaçamaklar yapılırken tek benimki ciddi derecede dikkat çekiyor tam takıma adapte oldum derken yanıldığımı anlıyorum. Kalori hesabı yapıyorum diye de tüm kalori hakkımı tatlıya keke harcamıyorum ki neyse En Büyük KK

Kizlar menumu yazayim bende
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet ekmek gibi oluo bu yuzdn yulaf kepegi ekmegi yazicam artikin 1 donates salataluk kirmizi biber 6-7 zeytin birkac dilim kadar peyniri sekersz cay
aksam yarim izgara tavuk gogsu derisiz 1 cay barfagi karabugday ama az once yedim gec kaldm biraz..
Afiyet olaa keptınımmm çok iyiii:halay:

Back
X