- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #145.461
saol canimmmmAfiyet olaa keptınımmm çok iyiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canimmmmAfiyet olaa keptınımmm çok iyiii![]()
Tokattan tatlımM e g g madimaģa nerden.buldun canim dün sorim dedim.unuttum tokattan mi.geliyor
megicim biyle yazdigin icin ustume aliniyorum direk ben senin kotulugun icin soylemiyorum yanlis yaptinda demiyorum senin diyetin senin beslenme seklin senin dogrun benimse fikrim ve anlayamadigim bi soru sadece bukadr buyutup seni takimdan sogutuvak birsey olmamali bu..kendimden suphe ediorum sonra iyi biseyide merak etmeyelim sormayalim ben kalori hesabi yapmadigim icin bilemiorum ama kek bana en az 250 val.gelio pilav yine oyle sut 150 cal.diyelim oyle kabaca disundm ve paylastim aşk olsunn neler dedin banaSabah midem bulanıyordu dışarı çıkacaktım birşey yemiş olmak için yedim canım zaten.
Hayır anlamıyorum o kadar kaçamaklar yapılırken tek benimki ciddi derecede dikkat çekiyor tam takıma adapte oldum derken yanıldığımı anlıyorum. Kalori hesabı yapıyorum diye de tüm kalori hakkımı tatlıya keke harcamıyorum ki neyse![]()
Aynen canım acayip tok tutuyor dün esimle yaptım yedik saatlerce acikmadik ben kendime şaştım resmendimi vanm bnde cok seviyorummmm
küsgeçç bu hemen atarlanio kizzzz atarliBiliyorum tatlim sakin ol ben seni eleştirmek için söylemedim bende kalori sayiyorum ve bende kalorimi dengeleyip bazen biskuvide yiyorum baska biseyde yiyorum sadece kek olmasaydi dedim bunu senin degil başkasinin menüsünde görsem yine ayni sekilde söylerdimaaa hadi meggiiii küstün mü meneee
![]()
ahah bende c.tesi esime yaptm nasl dio un yokmu bunda dio cok sevdi pazar gunude yaparsan yerim dedi bu pazr evde olarsak sucuklu falan yaoicim ona kendime sebzeliiiAynen canım acayip tok tutuyor dün esimle yaptım yedik saatlerce acikmadik ben kendime şaştım resmen
Aynen ama zaten damak tadina hitap eden bisey bence Bende deniycem her cesidini bir gunde senin pizzadan yaoicam bakalim ne zaman kismet olursaahah bende c.tesi esime yaptm nasl dio un yokmu bunda dio cok sevdi pazar gunude yaparsan yerim dedi bu pazr evde olarsak sucuklu falan yaoicim ona kendime sebzeliii
burdaym canimmm kizi yikadk esimle yika giydir sustur yedir yatir anca gelebildim ouyyyyyyyy
ayyy o efsane yaaaaa bende yarin yaoabilerem ondan aslindaaaAynen ama zaten damak tadina hitap eden bisey bence Bende deniycem her cesidini bir gunde senin pizzadan yaoicam bakalim ne zaman kismet olursa
Bence dengeyi gayey güzel saglamissun cnm afiyt olsunBugünkü menüm..
Sabah: yağda bir yumurta, biberli çökelek, beş zeytin, domates, salatalık, dört ceviz..
Çarşıda bir simit yedim..
Akşam: bir kase mercimek, dolu bir tabak salata..
Gündüz simit yediğim için akşamı hafif tutmaya çalıştım..
Aynn bende baya bi etkili oldu:))zayen eşleşmedeki maksat bu olmalı
Kizartma değil kız, haşlanmış patates.Sabahki iki kaşık pattis kizartma mi marlişakşam mantidan iki kaşık alip köfteden 2 tane yiyeydin iyiydi
![]()
Bizi de yabana atma bebegiimmbenim rakibem yokparte hanim rakibe istemiomus ben heoinize rakibim bu haftaa hepiniz gorceksiniz gununuzuuuuuuuuu