- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #149.901
seni seviyleerr demekkiii yakin mi oturuyorlarrGelirler onlağ hepp![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni seviyleerr demekkiii yakin mi oturuyorlarrGelirler onlağ hepp![]()
Ayy canim benim biliyorum şaka yapiyorumKız oruçlusun yaa yanlız olsan yatar dinlenirken. Şimdi temizlik, yemek falan ugrascan o yüzden dedim.
Çok sık gelmiyolar kiz iki haftaya bi falan dün kaynbabm yoktu onla beraber yine gelcekler yoksa çok nadir her hafta gelirlerseni seviyleerr demekkiii yakin mi oturuyorlarr
nerdr oturuyorlar elti falan varmi sende başkaÇok sık gelmiyolar kiz iki haftaya bi falan dün kaynbabm yoktu onla beraber yine gelcekler yoksa çok nadir her hafta gelirler
Oo kolaycii valla benim birsuru tabak bardak cikiyo ama tabj onda ne varki hoop makinye atiyorum.. ben iftar yaparken cayimda demlenmis oliyyy masayi toplayinca ohh caylar.. :) esim namaza gidincede kizi uyutyrm tmm bitti gittiKiz ben zaten az yemek yapiyom bulaşik da az oluyo makina koymak 5 dk zaten siyah çay demlemiyom ben aksam eşim içmez çay pek yeşil çay demliyom birer fincan iki dkda ohh içiyoz hemencik sonra hoopp kizi uyutuyom ben bitti gitti![]()
Ayyy bunlaaa nasl bilmiyyyy boyundan 10az idealdir benim.icinde 50kg mesela ama ben 58diyorm senin kararinla 55 hahaha hayallerBoya göre kilo orani var kizama kimi minyon oluyo kiloyu göstermiyo falan vücut tipine göre degisir bu olay bence
![]()
Aaaanaaa yinemi sendeler kizzzNiye acıyon kız baana![]()
ay bide akşama ne yapsam derdi var tavugu daha dün yedik sebze de yok evde pfff napsam kii
yaaa sorma bi uyuyom kipartiş yok bugün uyuyor sanırım@ParteMoralll
Arabayla 15 dklik uzakliktalar canim eşim tek erkek eltim yohnerdr oturuyorlar elti falan varmi sende başka
Hee kiz bendeler taşlık vardi buzlukta onu kavuruyum diyorum pilav var çorba var ayyhh yeterOo kolaycii valla benim birsuru tabak bardak cikiyo ama tabj onda ne varki hoop makinye atiyorum.. ben iftar yaparken cayimda demlenmis oliyyy masayi toplayinca ohh caylar.. :) esim namaza gidincede kizi uyutyrm tmm bitti gittiMoonlii
Ayyy bunlaaa nasl bilmiyyyy boyundan 10az idealdir benim.icinde 50kg mesela ama ben 58diyorm senin kararinla 55 hahaha hayaller
Aaaanaaa yinemi sendeler kizzz
yaaa sorma bi uyuyom ki![]()
Kolay gelsin bebummHee kiz bendeler taşlık vardi buzlukta onu kavuruyum diyorum pilav var çorba var ayyhh yetertemislik yapiyom
arada da buraya bakiyom
![]()
Valla tam hatırlamıyorum ama 2 haftayı geçti galiba olalı. Canım ben doğum kontrol hapı kullanıyorum oda bana ters etki yapıyor. Bazen ayda 3 defa hastalanıyorm bazı ay hiç olmuyo .çok dengesiz. Ama emziriyorum diye hapimi değiştirmiyormarlin18 cim bak tatlım senin adet döneminse şu an orucu tutamazsin ama sen temiz kalali 15 gunden az olduysa ozrr girer yani bu lekeden once 15 gundur temizmiydin eger temizsem leke seklindede gelse 10 günü bekleyeceksin yapacak bisey yok ama dr a git bugün bi baktirara ara gelen lekeler kistin habercisi oluyor fazla büyümeden hemen hallettir ihmal etme tatlimm e
Kız yanina az da olsa sebze türü bişey yap varsa .iki gündür et türü yiyonuz.Hee kiz bendeler taşlık vardi buzlukta onu kavuruyum diyorum pilav var çorba var ayyhh yetertemislik yapiyom
arada da buraya bakiyom
![]()
Aaa canm keske tutsaydın yani tekrar leke gelirse bozardin da neyse bakalm hayirlisi.Kizlar ya bugün oruçlu değilim. Dün leke gelince bugün regl olurum diye düşünüyordum ama şimdilik bişey yok.şu hayırlı günde orucum namazım gidiyor hep çok üzülüyorum valla.yok mu bu işin bir çaresi
Valla bende bilemedim.Aaa canm keske tutsaydın yani tekrar leke gelirse bozardin da neyse bakalm hayirlisi.
Senin bu durum özüre de giriyor olabilir
Gunaydinnnnn canımGünaydın kızlar