Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Patlican da seveğimm karnabahara bayilirimmmm herşeyi sevegim benn:deli: et türü de çok severim sebze de:kk77: kiz ispanak nasil sevilmezz:oha: yogurtlu yemeği yumurtali kavurmasii bayilirimmm:kk77:
sevmemm hic ıspanakk ilk evlendigimde hazir dogranmis yikanmis paket alirdm börek yapmak icinn..simdi kizima aliorm tabii:ukala:

ben makarna et kofte tavuk pilav patitis çig kofte mercimk koftesi bulgur koftesi manti boyle yemekler seviom sulu yemek sevmiomm:lülülü:

Bende bikmam kiz et ve yimirtaaaa:halay:
Onlar benim cnlarmmm
tememmm alinmiom simdilikkkk tek alinan @esmerm91 hep kusuo bizeeee:KK43:
onu birak ya o gara giz
sevmemm hic ıspanakk ilk evlendigimde hazir dogranmis yikanmis paket alirdm börek yapmak icinn..simdi kizima aliorm tabii:ukala:
Neeeee
soganida 2 yil boyunca dogranmis paket aldimmm:oha: taki su tupperware in sogan dograyicisini alana kadar:hamarat:
:KK57::oha: onlar hazirdami varmissss inanamiyggrmmmm
geldmmm gizzzzz ince islere grdm can skintisindan :D kizi uyuttm.otrdm karnm agriyyyyyy:işsiz:

Onlar benim cnlarmmm

onu birak ya o gara giz

Neeeee

geldmmm gizzzzz ince islere grdm can skintisindan :KK70: kizi uyuttm.otrdm karnm agriyyyyyy:işsiz:
Doğranmiş soğan mi olur gii :D :D ayy benim halim yok ince işe girmeye:dua:sen yap sen :dua:benimkini de sen yap:dua::deli:

Doğranmiş soğan mi olur gii :KK70: :KK70: ayy benim halim yok ince işe girmeye:dua:sen yap sen :dua:benimkini de sen yap:dua::deli:
Valla bilmiodm kizzz okadan migroslari talan ediom :D dogranmis ispanak dogranms sogan hayttmda ilkkez duydum :D olsada almammm giii tadi neyin gozel deeldir :D dogrucam gozlerin yasarcek :p
Hele ispanaaaak yuz kere yikiom..

Yapma sen oruclusun baby ince isler benim

Kızlar benim mesajlarım gözükmüyor mu yahu?
Resmen kendi başıma takılıyorum takımda.
Bundan sonra sadece menü paylaşımına gelicem :KK12:

Onlar benim cnlarmmm

onu birak ya o gara giz

Neeeee

geldmmm gizzzzz ince islere grdm can skintisindan :KK70: kizi uyuttm.otrdm karnm agriyyyyyy:işsiz:
bendee evu suourdum dip köse sonra kizi uyuttum simdi yerleri silicm toz alicam banyoyu camasir suyu yaptm mutfaguda inceden temizlemm lazm..size bakam dedimde oyle yapam diimm..hee hazir dogranmis kuru sogan super fresh:deli:

Valla bilmiodm kizzz okadan migroslari talan ediom :KK70: dogranmis ispanak dogranms sogan hayttmda ilkkez duydum :KK70: olsada almammm giii tadi neyin gozel deeldir :KK70: dogrucam gozlerin yasarcek :p
Hele ispanaaaak yuz kere yikiom..

Yapma sen oruclusun baby ince isler benim
ispanagi ben geceden sirkeli suya yatiriommm kızzz 5 su yikiomm iriniorm cok hep kumm hep camurrr

Back
X