- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #150.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gündür oruçluyum bugün de dahil, 64,800 çıkmıştım regl şişkinliği de vardı, şimdik 63,400 cıktım cumaya 63.00 inşallah![]()
Görürsün canım istikrarlısın o konudaAynı bende reglim canım dün 60.8 çıkmıştım bugün 60.6'yım inşallah yarına daha da az çıkarım. Regl bitimine kadar 59'u görmek istiyorum.
Sana küsüm ben moon
Anasina çekmiştir belkimmercimek corbasini hoc icmio kizim yaa neden acaba devmedi demekkii ver eline anca kuru ekmek yesin kime cekti anlamiorummm![]()
Köfte felan yap yir onu bakkkizlarrr karnimda bi agri var ilaclardn mi ne kizmda cok istahsz hic bisey yemiyorrr
Kırkladın evi heralde kizAyy butun islerm yeni bitti gocaaaa ev yapyap bitmiyy cocuklaaccuk yorldm sankiimmmmm bi dus yapm kizim uyusundaaa
![]()
Gecmis olsun tubişbugün bende bi baş ağrısı var kızlar nedendir bilmem oysaki ne kadar güzel gidiyordu orucc![]()
yaptm valla allahtan isin icine camlar grmedi yohsam bitmezdiKırkladın evi heralde kiz![]()
İyi yapmissin kiz oruca başlamadan iyce bi temizlenmis oldu evinyaptm valla allahtan isin icine camlar grmedi yohsam bitmezdiev temizdi bide kirli olsa bigunde anca biter
netceeeeen. Haftada bir rutin
![]()
teşekkürler tatlımGecmis olsun tubiş![]()
Aynen ama sanki iki gun sonra gene ayni olcekİyi yapmissin kiz oruca başlamadan iyce bi temizlenmis oldu evinmiss miss
ellerine saglik
![]()