- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #150.021
Oluyo valla ertesi güne bile istiyoAynen ama sanki iki gun sonra gene ayni olcek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyo valla ertesi güne bile istiyoAynen ama sanki iki gun sonra gene ayni olcek![]()
Kvdemler iftara kalmadi o yüzden rahatim ben dünden pattisli tavuğum pilavim çorbam varne bişiriyonuz kizlaarrr
iyi hadi rahatsinnKvdemler iftara kalmadi o yüzden rahatim ben dünden pattisli tavuğum pilavim çorbam var![]()
hala dusunuyorm@ParteMoralll partiş sen yapcan aaaşaminan![]()
yiycem tabi giii ağşama tavuk corbasi yapacam tavugunuda kizartirim.bide fellah köftesi yapicam ekmek yemem kofteden yerim azicikk bol ayran ama gicee dondurmaaaAynentubiş bugun dondurma yicen mi gii
![]()
Söyle kiz kopya çekiyom sendenhala dusunuyorm(aynisini yapmayin diye soylemiorm)
Fellah köftesi bulgurrluu az yii ondan 2 kaşik yiteryiycem tabi giii ağşama tavuk corbasi yapacam tavugunuda kizartirim.bide fellah köftesi yapicam ekmek yemem kofteden yerim azicikk bol ayran ama gicee dondurmaaa
2 kaşıkmiıiFellah köftesi bulgurrluu az yii ondan 2 kaşik yiter![]()
Ama çorbaynan tavuk da yicen2 kaşıkmiıivicdansiizz kiz ben 83 kiloyumm nereme yetsin 2 kaşık
![]()
Ama çorbaynan tavuk da yicen2 kaşik da ondan tat oldu bitti
![]()
Evet harika oluyo eline sağlık ablacım o keşkekten banada geldi annem sağolsunBuğday ve tavuktan yapılıyor canım..
Miktarı sana kalmış ikisini birlikte pişiriyorsun iyice sonra tavuğu içinden çıkarıp biraz parçalıyorsun..tekrar içine atıp mikserle 2-3 dakika kadar çırpıyorsun bukadar..servis yaparken üzerine tereyağı erit harika oluyor..
Kac kilosun kız söyle hadiiiiDondurma yicen yaa tubiiissyemeee az yemelisin
bak ben şimdiden kilo verdim sonra kiskanirsin meni
![]()
soylememmSöyle kiz kopya çekiyom senden![]()
şimdi fellah köftesi yapmaktan vazgececem ellaaammZayiflikkkkkk
![]()