Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

marlin18 marlin18 canim ben veriyim benimkini oartede versin tabiki bnm begendim daha kolayyyyy:KK70:tembel oldugumdan
2 ck tereyagina 2 ck un ekleyip kokusu cikana kadr unu kavuruorum cnm..sonra 1 bardak 200 ml sut ilave edip cirpiicyla karistiriorum purussuz olana kadr altini kisiorum ve bikac dakika daha pisiriyorum karistirarak sonra icine közlenmis soyulmus ve inik minik dogranmis patlicanlari ekliyorum sonrada rendelenmis kasar peyniriii ohhhhhh..ustunede zaten klasik bol soganli domatesli kiyma harci

Ben Cuma'ya +1 im nasl oldu bu acaba 1 haftadr nerdeyse hergun pasta ve tatli yedigim icin olabilirmiiii persmebe kendi doomgunmdu yedim cuma 1 dilim yedim c.tesi kizimn doomgununde yedim oazar kalan pastadan yedim p.tesi dondurma yedim salı hem dondurma hem güllać yedim bugun çarsamba yemicemm yarinda yemicemmm bari boyle kalayimmm:KK20:

Bugünkü menüm:

Sabah:
maydanozlu omlet
1 KK peynir
1 domates, yarım salatalık
1 bardak tarçınlı süt

Öğle:
1 bardak süt

Akşam:
1 kase çorba
1 kase dereotlu, mısırlı, kırmızı biberli, az turşulu zeytinyağlı limonlu taze fasulye

Öğleni sütle geçiştirdim çünkü akşam yemeği için fasulye salatası yapmıştım içindeki turşudan kalori alacağım için korktum. -.-

Sahur: 2 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, süzme peynir, 1bardak nescafeli süt (1 çay kaşığı bal ilave)
İftar: 1 tabak bulgur pilavı, 3 kaşık tavuk sote, 4 kaşık cacık, 3 kaşık yoğurt, 2 hurma
Sonra 1 şeftali 1 kayısı yerim belki
Şimdilik tek lokmaya yer yok :bicak:

Back
X