- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #150.181
Gecen seninle kaynatmiştik ya özelden partişle de kaynattik birazvağģ vaģ deyin helaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen seninle kaynatmiştik ya özelden partişle de kaynattik birazvağģ vaģ deyin helaaaa
Dün de ben öyleydim ama bugün yiyemiycem..uyuyamıyorum yoksa..valla ben bedense tokum ama cnm bisiler yemk istioooo
@ParteMoralll beni yukağıı çikağtttmaaa ortalığı dağittrma banaa![]()
Hahahahahaahahahaha. Giskanmaa@ParteMoralll beni yukağıı çikağtttmaaa ortalığı dağittrma banaa![]()
Bir yumurta bari ye canimmmDün de ben öyleydim ama bugün yiyemiycem..uyuyamıyorum yoksa..
valla bnde dun şiskinliktn uyuyamadm sanirim mercimk corbasi yapti bugun icmedim o yuzdennDün de ben öyleydim ama bugün yiyemiycem..uyuyamıyorum yoksa..
Nye ozelimizi dokuosun meydanaaGecen seninle kaynatmiştik ya özelden partişle de kaynattik biraz![]()
Bendensin kankiyarinnnnn dolma yapcem karabugdayliii..Pisss bogazz olduuum icun 20 saat olmasina ragmen simdidenn dusunurum yarin ne yicemiii..çinkiiii benn pis bogazımmmmmm![]()
Bak sen sunlaraaa özelden mesajlasiyonuz haaaaaaGecen seninle kaynatmiştik ya özelden partişle de kaynattik biraz![]()
yumurta olmazsa olmaz..yanii sarrafcim yumurta yemiceksen sahurunda bi onemi yok hic bisey yeme daha iyiii ama yumurta yiceksen ihmal etme yiiiiiBir yumurta bari ye canimmm![]()
Ni va kiz konuşuyok ne saklicamNye ozelimizi dokuosun meydanaa
gısgançc ve pis bogazımm bennnnnHahahahahaahahahaha. Giskanmaa
Yaparihh biz öyle şellerrBak sen sunlaraaa özelden mesajlasiyonuz haaaaaa
ByNi va kiz konuşuyok ne saklicam![]()
benle hiçç gonuşmuyonnnnnn özeldenn anca takima biri gelcagggggggNi va kiz konuşuyok ne saklicam![]()
Bu ara kafam da dolu biraz...adetime üç gün var..belirtiler var ama hamilelik belirtileri gibi de..şasırdım kaldım test yapmak için de erken..düşündükce iştahım gidiyo..Bir yumurta bari ye canimmm![]()
ayyy bu ne havalar boyle yaaa pofffff
ayyyyy sarraf kactane cocuk vardi sendeeBu ara kafam da dolu biraz...adetime üç gün var..belirtiler var ama hamilelik belirtileri gibi de..şasırdım kaldım test yapmak için de erken..düşündükce iştahım gidiyo..
gızzzz biz ne gaynattik kiiiGecen seninle kaynatmiştik ya özelden partişle de kaynattik biraz![]()