- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #150.721
Günaydın gonşuuKizlar hepinize hayırlı cumalar, bol eksiler olsunn
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın gonşuuKizlar hepinize hayırlı cumalar, bol eksiler olsunn
![]()
Bütün gece muhabbet etmişsiniz bensiz.
Fotolarına kaçırdım![]()
Bugun bakicam son durumlara ona gore yarin yada obur gun insallhNe zaman başliyosun oruca partem bitti mi reglin![]()
Az sürdü kiz ne güzel benimki 7 gün sürüyo keşke 4 günde bitse az yesem orucuBugun bakicam son durumlara ona gore yarin yada obur gun insallh
Benmde normalde dortgun yogun 7gune tamamlio az azz. Ama ben suan umut ediorm ki gelmesnn yarin tutmak istiorm kax gundur tutamiorm snr oldm.. insallah bter yaaaaaaAz sürdü kiz ne güzel benimki 7 gün sürüyo keşke 4 günde bitse az yesem orucu![]()
İnsallah biter canim ne kadar az yesek o kadar iyi borcumuz az olurBenmde normalde dortgun yogun 7gune tamamlio az azz. Ama ben suan umut ediorm ki gelmesnn yarin tutmak istiorm kax gundur tutamiorm snr oldm.. insallah bter yaaaaaa
canim aksam yedin ya belki bikac gundur sabit olmasi normal ve iyi bisey bence bak bana +dayim ben cok zor korumak sabah tartildim 61.1 ciktim belki en iyi ihtimal 60.9 falan cikarim bende takildm ama uzulmuyorum bu hafta cok fenaydim ben persembeden itibaren o yuzdn sabit olmakta iyi bisey suanda bana göreBitti gbi reglim sanmam normal besleniyorm sabitlemesine sasirmadm
tamamdir canim eklicimmmmmmEkle canim elimden geldigince aktif olmaya calisicam ben sizin icin sorun olur diye demistim...
6 haziranda basladim bende 65.6 ile bugün sabah 63.9 ciktim :)
hee gızzzz yogudunnnn bende senin fotonu güremedimmmmmmmmBütün gece muhabbet etmişsiniz bensiz.
Fotolarına kaçırdım![]()
Benim kız uyumadı dün. İftarımızı zor yaptım sonrada yorgunluktan uyudumSen niden yohdun
![]()
Insallahİnsallah biter canim ne kadar az yesek o kadar iyi borcumuz az olur
aynen benm icin sikinti yok zaten biliodum sabit oldugumu.. sende inersin inscanim aksam yedin ya belki bikac gundur sabit olmasi normal ve iyi bisey bence bak bana +dayim ben cok zor korumak sabah tartildim 61.1 ciktim belki en iyi ihtimal 60.9 falan cikarim bende takildm ama uzulmuyorum bu hafta cok fenaydim ben persembeden itibaren o yuzdn sabit olmakta iyi bisey suanda bana göre![]()
Benimkini görmesinde olur.fazla bir şey kacirmadinhee gızzzz yogudunnnn bende senin fotonu güremedimmmmmmmm![]()
Göster kız hadi bekliyom
Müsait olduğum bir zaman çekip koycam inşallah. Kiz benim hic foto yok
gormekk istiommmmBenimkini görmesinde olur.fazla bir şey kacirmadin![]()
kiz benimde yoktu sosyal medyadan buldumMüsait olduğum bir zaman çekip koycam inşallah. Kiz benim hic foto yok![]()