- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #150.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nye ki zaten dikkatli beslenen saglik sorunu olmayan ve yeni baslayan her birey kg vermesi gerekiyo zatenbende tartiyi nerak ediorum ama 59u kesin girmustr 60.1 di zaten en sonn vallaha helal osssunn ne diimmEceZ
eee hep az yiyokkk onu yemiok bunu yemiokkkk heppp tedirgin hep tedirginnAzmi yiosun ki
bilimsel yaklasimini yiyebilirim çohhh açımmmmNye ki zaten dikkatli beslenen saglik sorunu olmayan ve yeni baslayan her birey kg vermesi gerekiyo zaten
eee hep az yiyokkk onu yemiok bunu yemiokkkk heppp tedirgin hep tedirginn![]()
Cok bilimsel oldu gercektenbilimsel yaklasimini yiyebilirim çohhh açımmmm
Okdr yemeye normal dogru bncrKizlar tartildim bende annemgilin tarti bozuk pek güvenemiyorum ama bir kilo kesin fazla tartiyo56.5 çıktım yani 55.5
halbuki 55.1dim evdeykene
![]()
56 mi doğru yok kiz bu tarti bir kilo fazla tartiyo en az o daOkdr yemeye normal dogru bncr
Bennn blmemmm56 mi doğru yok kiz bu tarti bir kilo fazla tartiyo en az o da
HihhhhBennn blmemmm
Ni demek istiyinizbende bilmemmm vallahaaaaa![]()
vanim tartidaki fark nedir bide sanki duruş farki var gibi
Sadece birgunde mi oldu bu dediklerin :) kac kg gtmis geldigin beri cunku farkli.kglar diyodun kafam karisti.. :) ama bu fotoda birinde baya yan durmusun anlayamadm bi haftadr zaten dkkt etmiomsn bigunde mi gitti hepsi?
Beli regl sonlarina gelince olmusturrr :)
canim evet buraya yaziosun bide yuzde hesaplamamiz var oda şoyle 61.8 ya senin kilon diyelimki 59.8 ciktin -1 fark var 61.8-59.8=1 ya cikan sonucu 100 ile carpiosun 1×100=100 burdada cikani eski kilona boluosun 100÷61.8=1,618 sonuc.Birde yuvarlama yapiyoruz virgulden sonraki 3.rakam 5 ve 5ten buyukse bi onceki rakami bir ustune yuvarliyoruz yani sonucun 1.62 oluyor canim