Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kalıcı bir sakatlık değil bitanem teşekkür ederim iyi düşüncelerin için. Ayağı çatlamış bende sakatlanmıştım ben iyileştim onun ayağını alçıya aldılar. Her duyan nazar var sizin evde resmen diyor. Nasıl çatlattığını da bilmiyor. Sürekli ayağım çok ağrıyor basamıyorum diyordu. Salı günü doktora gitti orada röntgende çatlak var diyerek alçıya almışlar. Eve getirdiler işte 15 gün alçıda kalacak ayağı. İyileşirse çıkaracaklar 15 gün sonra. O süreçte ben bakıyorum bende kalıyor. Kardeşim de geldi, anneannem de geldi. Yani her gün 3 kişiye kahvaltı öğle ve akşam yemeği hazırlıyorum. Kendi diyetim arada kaynadı resmen bugün. :/

Olsun ama yine yük değil o bana 26 sene baktı ben ona 1 ay bakmışım çok mu :)
ayyy aman oylr olsun çatlak iyilsir insallah rabbim beterinden saklasin valla içim cız etti kadincagaz sürekli sakat mi acaba diye cok.şükür oyle degil mişs evlimisin peki

Gecmis olsun annene canim :KK200: ama böyle kilo vermen sağliksiz olur:tokat:yarin dengeli yiii:tokat:

Yarın normal düzene geçeceğim canım klasik önceki günlerdeki gibi. Hafta sonu kendime geleyim. Güçsüz kalmak değil de hani midem başka bir boyuta geçti 2 gündü 3 bardak pirinç ile. Neyse diyete başlarken detoks yaptım diyip öyle kurtarmaya çalışayım kendimi.

Yersiniz inşallah -.-

ooofffff offfffffff yemeden önce ne rahattimm yaaa sahurda ne yedigimi unuttum kizlaaa 2 yumurta yedim 1 kase mercimek corbasi ictim karpuz yidim ondann sooonacımınaa ekmek 2 dilim kadar yidim sanırım iftarda 2 kase yayla çorbası içtim 1 küçük tabak taze fasulye pidenin kiyisindan kösesinden simdide cayin yaninda ufacik bir mısır yedim haşlanmış mısır o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
3dilim yeseydin keske sahurda :işsiz: afiyet olsnnn ohh misirlarda yenmiss ohh yarasin:ukala:

:110:Gercekten mii:bicak:ama misafir umduğunu degil buldugunu yer:dua:
:ukala:anladim hi
Misir yiceksen niye pide yidin tubiş:tokat: al sana:tokat:
sen kendine baak:tokat:
:p:p:pBenim menüme bahsana partiş çok diyo:ukala:
:olamaz:

ayyy aman oylr olsun çatlak iyilsir insallah rabbim beterinden saklasin valla içim cız etti kadincagaz sürekli sakat mi acaba diye cok.şükür oyle degil mişs evlimisin peki

Yok canım evli değilim henüz inşallah 30'una evde kalmaya ramak kala şuanki 1.5 senelik sözlümle evleneceğim hemen. :D

Menüm
Sahur: 2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, biraz peynir, salatalik domates, iki lokma katmer( az yidimm:mapus:)
İftar: 1 kase un çorbasi pirinçli, ciger:kk77:, salata, cacık, 1 kaşik makarna salatasi:dua:afiyet ossun:dua:
Aha gizlar menüm:mapus:

Hiç sorma annem sakat evde ona bakmaya çalışıyorum, kardeşim bir yandan sürekli yemek istiyor ona yemek yapıyorum. Akşama da pat misafirler geldi onlara iftar hazırladım. Bak saat 21:40 şuanda kendime vakit ayırabilecek hale geldim -.-
Gecmis olsun anneciginee....
ayyyy nerden buluyum simdi senin menuyu ne yedin kisaca bana sa soyleyiver ama sen ayarlarsin kendini partiş kıskaniyo seniii :dondurma::dondurma:-:dondurma:
totosunuda kaldirmicanki parmaklarindami sisko :D
Mesajı yazarken dedim balım taşlayabilirsiniz çünkü gerçekten vaktim olmadı 3 tane daha insana bakmaya çalışınca tek başıma. :KK43:
Bidahaaaaa olmasnnnnnnn halsiz dusersn felaket cunku cok kotu o eksinin sana hic bir hayri olmaz
:63:Hihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:63::kusmuk:
biseymi dedin:işsiz:

acımasiz partıs geri döndü kaççıııınnnn:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:sinirli:

Aha gizlar menüm:mapus:

Karşim burası diyet grubu sen kilo almaya gelmişin. Bi üst kategoriye geçiceksin.

BU NE BİÇİM MENÜÜÜ. KATMER YEMİŞ BİR DE FULL YAĞ FULL

ÜSTÜNE UNLA ÇORBA

YETMEMİŞ MAKARNA SALATASI BİR DE UTANMADAN 1 KAŞIK YAZMIŞ biz biliriz o 1 kaşıkları!!!

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Karşim burası diyet grubu sen kilo almaya gelmişin. Bi üst kategoriye geçiceksin.

ÜSTÜNE UNLA ÇORBA

YETMEMİŞ MAKARNA SALATASI BİR DE UTANMADAN 1 KAŞIK YAZMIŞ biz biliriz o 1 kaşıkları!!!

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Yaa kizlar ciddi msnz şaka mi buu:işsiz: katmer diyorum iki parmak ancaydi o kadar da insaniz yani diyet yapan o kadar yer zaten., makarna bi dolu kaşik bile değildi... Çorbada sıvı bişey ne kadar un olabilir içinde ekmek yemedim:kızgın:kafayi yicem:kusmuk:

ÜSTÜNE UNLA ÇORBA

kizz bir lokma yemiiss 1 kasik da makarna yemis ni vaa bunda kizmayin seloşaa

Back
X