Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olsun parte ile ben onun iç sesiyiz. Biz her yediğinde onun beynini kemirelim ki ayy kızların çenesini hiç çekemem diyip bi daha yemesin. :KK70: :KK70:: D
Sen duuurrr ben en fazla iki hafta sonra kilo işini bitirecem :D o zaman kork bendennnnnnnnn:KK62:

Latife ediyoruz ya yenilen yenilmiş zaten. Tubiye de yazmıştım herkes midesini en iyi kendi bilir. Ben kendim bugün aç gezdiğim için kıskandım sizi ondan böyleyim. -.-

Yarın sabah GELSİN MAYDANOZLU OMLET nefiiiiiiiiiiiiiis

Az yidim dioommm azz:kusmuk:
tmm tmmmmmm
Yaa kizlar ciddi msnz şaka mi buu:işsiz: katmer diyorum iki parmak ancaydi o kadar da insaniz yani diyet yapan o kadar yer zaten., makarna bi dolu kaşik bile değildi... Çorbada sıvı bişey ne kadar un olabilir içinde ekmek yemedim:kızgın:kafayi yicem:kusmuk:
bi an foton geldi gozumn onune ye cnm hc bsy olmaz snaaa valla billaa sana bsy olmaz kupkuru grubun tek kurusu

Latife ediyoruz ya yenilen yenilmiş zaten. Tubiye de yazmıştım herkes midesini en iyi kendi bilir. Ben kendim bugün aç gezdiğim için kıskandım sizi ondan böyleyim. -.-

Yarın sabah GELSİN MAYDANOZLU OMLET nefiiiiiiiiiiiiiis
kiz aksama kadar hic biseymi atmadin agzina bari meyve falan yeseydinnn

kuru olmak nasil bi duygu acaba gencligim herseyim dahil hic kuru olmadimm benn olabilecegimide sanmiyorumm :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Ben oldum çok güzeldi her istediğini giyiyordun. İnsanlar sana fiziğin çok güzel ece abla falan diyordu. Özeniliyordun yani.

Sonra homili gırtlak yedin yine aldın 10 kiloyu oturdun aşağı.

Bir ecez'in dramını okudunuz..............

Back
X