- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.401
Evet canım doğru diyosunMasallah heves etmeleri bile güzel
Bakalım saat kaça kadar dayanabilecekkler bende merak ediyorum doğrusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım doğru diyosunMasallah heves etmeleri bile güzel
iftara kadar dayanirlar benceeEvet canım doğru diyosun
Bakalım saat kaça kadar dayanabilecekkler bende merak ediyorum doğrusu
ayyyy inşALLAH canim yaAaa hafif atlatir mooncum geçmiş olsun
ohhhh maşALLAH kuzulara ogrensinler onemli olan bu külturu almalati canimmBugün benim kızlarda sahura kalktı benimle.hep beraber yedik çok hevesleniyolar. Bakalım ne kadar dayanabilecekkler
cok uzun ama almanyada sanmiorum yazik kuzularaiftara kad
iftara kadar dayanirlar bencee
saol marlinimmm bu sene bu kaçınci inşALLAH atlatiriz kolayca..bide elinde tokasiyla uyudu almaya kalktim uyandi bagirdi biraktm bende ama yutar die korkuorummm suandaaGeçmiş olsun canim
Günaydın kizlar![]()
Günaydinnn kizlarrrr
Günaydın fistiklarrrHepinize günaydın kızlar, mutlu hafta sonları,![]()
Gecmis olsun tatlim insallah hafif atlatir minişimmsaol marlinimmm bu sene bu kaçınci inşALLAH atlatiriz kolayca..bide elinde tokasiyla uyudu almaya kalktim uyandi bagirdi biraktm bende ama yutar die korkuorummm suandaa![]()
ee gızzz hem bunlağ essahtan gonşu degillerrrr gısgandıramazlağğğ![]()
gecmis olsn cnm ilac ver baslangicindaysa ihlamur keci boynuzu pekmezi fln hemen toparlar insallahkizimin burnu akio hapşırıooo![]()
Elinden yavaşca al yutamayacağı birşey tutuştur hemen farketmeden gözlerini açamadansaol marlinimmm bu sene bu kaçınci inşALLAH atlatiriz kolayca..bide elinde tokasiyla uyudu almaya kalktim uyandi bagirdi biraktm bende ama yutar die korkuorummm suandaa![]()
ayyyy oyle seymi olur yaa orda yaşayanlara lafim yok ama sirf bu yuzden oraya gidenler bosuna masraf etmisler bence tutmasnlar daha iyi tovbe tovbe..iyi bizde karsa gidek orda daha erken okunuoKızlar haberlerde gördüm dünyanın bi yerinde oruç 3,5 saat tutuluyormuş
Sabahla akşam arası 3,5 saatmiş çoğu müslüman turist bu dönem oraya gidiyorlarmış
Orda yaşayanlar fikir ayrılığına düşmüşler bazıları 3,5 saat bazıları diğer ülkelere göre 13-16 saat arası tutuyorlarmış![]()
ayyyy uyandiki hemenn dakka 1 gol 1 zaten tokasi dusmus sanirim elinden o yuzdn si irli bi sekilde uyandi ve uyumadi kahvalti koydum inune ama yemio reklamlari izlio suandaGecmis olsun tatlim insallah hafif atlatir minişimmiyce dalsin da almaya çalis canim tokayi
![]()
canm hergun icio keciboynuzu özü pekmezi ile ihlamur veriyorum istisnalar hatic hrrgü
gecmis olsn cnm ilac ver baslangicindaysa ihlamur keci boynuzu pekmezi fln hemen toparlar insallah![]()
Bence de iftara kadar zor dayanirlarcok uzun ama almanyada sanmiorum yazik kuzulara![]()
Ayyy canım ya kıyamamsaol marlinimmm bu sene bu kaçınci inşALLAH atlatiriz kolayca..bide elinde tokasiyla uyudu almaya kalktim uyandi bagirdi biraktm bende ama yutar die korkuorummm suandaa![]()
Hee dimi batıda sahur yapak iftara doğuya gidek.ayyyy oyle seymi olur yaa orda yaşayanlara lafim yok ama sirf bu yuzden oraya gidenler bosuna masraf etmisler bence tutmasnlar daha iyi tovbe tovbe..iyi bizde karsa gidek orda daha erken okunuo
sahur ve iftar saatleri nasil canim ordaAyyy canım ya kıyamam