Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aminnn inşallah canim.evet kilo vermeliyim iki tüp olmayinca dr kilo vermemi onerdi 70 kilo ya bi dussem hemen tedavime baslicam zamann aleyhime işliyor. İnşallah ekimde planliyoruz rabbim olmayanlarada taddirsin aratmasin mevlamm.
Tedavi öncesi şeker hapı veriyo dr lar..kullandın mı hiç kilo vermeye baya yardımcı..

sarraf sarraf p.tesi kesin basliorum bu 5te5e yoksa nefsim.korelmiyor anacim en azindan ne yicemi bilirimde bari esnetecegim bi durum olmaz Seksensekizli Seksensekizli hadi biraber yapakkkk
Bence de başla canım..ilk gün zorlanırsın ama değiyo..kendimi çok hafif rahat hissediyorum kaçamak da yapamıyosun yoksa boşa gider hepsi..

Eneeeeem saat 6 olmuş ya, nasıl çok çalıştıysam demek ki..
Yarın büyük gün kızlar, hadi yarın listeleri alt üst edelim :sopa::KK71:
Hosgeldin kaptannn:cool: kiz yarin cuma nasil yapalim adaylarin bilgilerini falan @moon8187 canim sen kaptana adaylarin bilgilerini atsan yarin karışıklık olmasin:KK69:

Slm kizlar bugunku menum bugun odul gunumdu haftada birkere istedigimi yiyorum yoksa diyetimi uygulayamiyorum 7 aydir her hafta bu boyle bir gun odul gunu serbes
Sabah11 gibi
sekersiz cay domates 1 dikim ekmek peynir
2 gibi 1 meyveli soda
3 gibi yarim tabak guvec istedigm kadar ekmek 2 cuklata

Slm kizlar bugunku menum bugun odul gunumdu haftada birkere istedigimi yiyorum yoksa diyetimi uygulayamiyorum 7 aydir her hafta bu boyle bir gun odul gunu serbes
Sabah11 gibi
2 gibi 1 meyveli soda
Baska bisey yemedim

Screenshot_2016-07-28-20-33-35.webp İyi Akşamlar kizlar ;)

Sabah11 gibi
2 gibi 1 meyveli soda
Afiyet olsun canim essah bir ödül günü olmuş :p ekmegii ne kadar yedin giz:KK53:

canim benimm senin ne guzel bir yuregin varr koruyucu aile mi oldunuz niguzel RABBIM ggirecegizcanim benim cok buyuk sinav benim gecmis msjlarimi okuyabilirsin..Benim kizimda tedavi sonici oldu ama hersey ALLAH'tan en umutsuz anlatdan birinde müjdeledi RABBIM hep dualarimdasiniz canim:dua:
Allah razi olsun evet koruyucu anneyim iyiki hayatimda varlar iyiki rabbim nasip etti cocuklarim benim hayata tutunma sebebim 4cu yila girecegiz benimleler.mmuhakka okucagim rabbim evladiniz size bağışlasin hayirli evlat olsunnn inşallah. ..

Tedavi öncesi şeker hapı veriyo dr lar..kullandın mı hiç kilo vermeye baya yardımcı..
Kullandim 9 ay boyunca bulantidan öldüm ama sadece 9 kilo vermistim.baska dr yazdi kullandim 3-5 ay kadar ondada fayda eetmedi.sonraki gittigim drlarda vermedi.sidi yazdirirdim ama ilaclarin yan etkilerinden usandim gözlerim ice bozuldu tüp yaptiracagim icin bi etki olustirmasini istemiuorum.aslinda yazdirsammiki bilmiyorum bende sastim

Back
X