- Konu Sahibi Pinarbartu
- #158.361
Pazartesiden bu güne 2.2 kilo vermişim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Superrrrr cnmmmmmm harikaPazartesiden bu güne 2.2 kilo vermişim..
Super cnmmm tebrklerrrKilomu bildiriyimmi kizlar soylim soylim cok israr ettiniz:))
Gecen hafta 85 cikmistim sonra 84 uc gündür, sindiii 82, 500 kiloyum dun 82 yi görmüştüm sindi biraz cik fazla
Kilo; 82.50
Yuzdesi:2.93
Insallah haftaya 80.500 olurummm.
Wuhuu süper kızz formül nedir darısı başıma inşallahhPazartesiden bu güne 2.2 kilo vermişim..
Canım listeniz nasıl bir şey ben 2 hafatdır merakla bekliyor ya ben görmedim yada geçen haftada yoktu.Merak ettiğinden soruyorum.Liste neden yok ???????
Canim kusura bakmayin hiç böyle bisey olmazdi ama adaylarin bende bilgileri yok olsa hemen yapardim listeyiCanım listeniz nasıl bir şey ben 2 hafatdır merakla bekliyor ya ben görmedim yada geçen haftada yoktu.Merak ettiğinden soruyorum.
canımcım sana özelden mesaj attım adayların bilgileri ile ilgili @moon8187 sende bilgiler olduğunu söyledi, ama bana geri dönmedim. Diğer üyelerin bilgileri bende var. Senden aday bilgilerini bekliyorum sadeceHayir yani ben listeyle falan uğraşmak istemedigim vaktim olmadigi için kaptanlığı devrettim ama listeyi de ben yapacaksam ben kaptan oluyum tekrarSinirlendim haaaa
ben kaptanken bir tek adaylar listesi olmadan cuma geçirdigimi hatirlamiyorum
bilgileri hep kayitli tutardim
cuma günü gelmeden @Dilakzn ve @moon8187 kizlar irtibata geçip adaylarin bilgilerini tamamlamaniz gerekirdi bende yokki bilgileriiii
![]()
Yok canım ne kusuru ben sadece merak ettim .Bizlerde mesela listeye dahil olacakmıyızCanim kusura bakmayin hiç böyle bisey olmazdi ama adaylarin bende bilgileri yok olsa hemen yapardim listeyiHemen moon ve kaptana ulaşmaya çalişcam
![]()
Sizin ayri bi listeniz oluyor canim adaylar listesi 2 hafta oraya kilo bildiriyorsunuz bu senin ikinci haftan demi haftaya ana listeye gireceksinYok canım ne kusuru ben sadece merak ettim .Bizlerde mesela listeye dahil olacakmıyız
Evet canım bu benim 2.haftamSizin ayri bi listeniz oluyor canim adaylar listesi 2 hafta oraya kilo bildiriyorsunuz bu senin ikinci haftan demi haftaya ana listeye gireceksin![]()
Takima geldikten sonraki 3. Hafta giriliyor canim ana listeyeEvet canım bu benim 2.haftamAnladım tam listeye peki ne zaman giriyoruz.
Teşekkür ederim bilgilerin içinn sağoalsınnnTakima geldikten sonraki 3. Hafta giriliyor canim ana listeye![]()