- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.022
- 408
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #158.381
N
Nesekarabulut
buket1990
@selcanmehmetcan giriş tarihlerinizi, giriş kilonuzu, hedef kilolarınızı ve güncel kilolarınızı yazabilir misiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz paylasimi erken yaptinizda bildirimmi sorunuyonuz sabah yapicaktm bulamadm smdi bekleyin paylasicaz***14.TAKIM 476. ETAP***
ParteMoralll (69.5 / / /% )
Meggieee( 62.4 / / /% )
seksensekizli ( 76.3/ 76.5/-0,2 /%-0,26)
14.Takım Ortalaması:
@ParteMoralllM e g g kilo bildirimi için bekleniyorsunuz
![]()
Gordunmu cnm listemizi ama kimseler yok siz eklenince guzel olucak.onceden kalabalkti gidenler oldu ailemizdeeen kimisi hamile kimisi mezun kimisi tatilde derken :) olsun smdide guzelixCanım listeniz nasıl bir şey ben 2 hafatdır merakla bekliyor ya ben görmedim yada geçen haftada yoktu.Merak ettiğinden soruyorum.
Hayir yani ben listeyle falan uğraşmak istemedigim vaktim olmadigi için kaptanlığı devrettim ama listeyi de ben yapacaksam ben kaptan oluyum tekrarSinirlendim haaaa
ben kaptanken bir tek adaylar listesi olmadan cuma geçirdigimi hatirlamiyorum
bilgileri hep kayitli tutardim
cuma günü gelmeden @Dilakzn ve @moon8187 kizlar irtibata geçip adaylarin bilgilerini tamamlamaniz gerekirdi bende yokki bilgileriiii
![]()
yazdim smdi cnm ama donmedi daha.. benm islerm var cnm yazarm tekrar muckk@ParteMoralll canim @moon8187 ye ulaşır msn canim bende adaylarin bilgileri yok kaptana bildirsin bilgileri benim işim var giremeyebilirim
Siz paylasimi erken yaptinizda bildirimmi sorunuyonuz sabah yapicaktm bulamadm smdi bekleyin paylasicaz![]()
Haklısın canım izne mi ayrılsam bu ara pek adapte olamıyorum
Canim 3 hafta once girmistim guncel kilom 62.5 hedef kilom 60N Nesekarabulutbuket1990 @selcanmehmetcan giriş tarihlerinizi, giriş kilonuzu, hedef kilolarınızı ve güncel kilolarınızı yazabilir misiniz?
Giris kilomda yanlis deilsem 64.7Canim 3 hafta once girmistim guncel kilom 62.5 hedef kilom 60
Kiz xaramizda 100 gr var bu hafta kilom sabit**14.TAKIM 476. ETAP***
ParteMoralll (69.5 / / /% )kilosu sabit
Meggieee( 62.4 / / /% )kilosu sabit
seksensekizli ( 76.3/ 76.5/-0,2 /%-0,26)
14.Takım Ortalaması:
Valla benim hiiiiic bir psikoljk problemim yok ama senin oldugu belli su yazidan sonraa..Sizin psikolojik sorunlarınız mı var? Bu ne biçim saygısızlık, ne biçim bir konuşma uslubu?!
Benim bildirim yaptığım saat sizi asla ve asla ilgilendirmez, siz görevinizi yapıp kilo bildiriminizi yapmakla mesülsunuz, yargılamak yada öneleştiri yapmakla değil!
Ben ise kendi görevlerimi biliyorum, içiniz rahat olsun, önce kendi yapmanız gerekenleri yapın.
Kizzzz tubussssss nerdesnnnnnnn seeeennnn ozlediikkkk kg almadn insalllaaah :)Kiizzllaaarrr canlarimm sekerlerimm cicişleeriimm hepinizi coookk özledim@
@
bizim köyde internet çekmiyor kizlar yaa deli oluyorum tartimda yok araniza dönmeyi iple çekiyorum osmaniyeye döner dönmez eskisi gibi olacaz inşallah ama dönme tarihi belli degil oralar henuz cok sıcak ee siz neler yapiyorsunuz yeni kaptanimiz hpşgelmiş yeni gelen arkadaslar hosgelmis uzun uzun tanışıp konuşucaz inşallah
![]()
@ParteMoralll teşekkür ederim canım sağoalsın bana cevap verdiğin için gülcen ama ben halaa nasıl bir liste oldu anlamadım![]()
![]()
Lazlıgım tuttu galibaa
![]()
![]()
![]()