Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu aksam kocamla yemegw gitcem varsin bu gunde gitsin dun izin gunumdu odul gunu bu gun de kocayla yemek gunu digerleri nasil gittiyse bu kalan kilo gider nayapak yemegi kacirmam uzun zamandan beri disari cikmadim benim cocuklar kucuk ya benim icin biraz degisiklik olur;)

Bu aksam kocamla yemegw gitcem varsin bu gunde gitsin dun izin gunumdu odul gunu bu gun de kocayla yemek gunu digerleri nasil gittiyse bu kalan kilo gider nayapak yemegi kacirmam uzun zamandan beri disari cikmadim benim cocuklar kucuk ya benim icin biraz degisiklik olur:KK66:
Ayyykeyfini cikarrrr ertesi gun telafi edersnnnnn.

He bende 90 liyim ama ay olarak benden buyuksun demek kiz benim 3 cocugum var 18 yasimda evlendim bu kilolarda iste dogum kilolari gitsin kurtulak
Ayniyiz ozaman kiz kucultme kendini :D masallah allah bagislasinnn yaaa ne guzel cok iyi kg yinede
He ya gidem dondurma yiyem ben diyarbakirliyim yemegimi yiyem biraz keyfini cikaram cocukarida dagitacam tek gidecem kaynanama anneme verem sizin yerinizede yerim:KK66:
Ohhhhhhhh ye ye :)
Yesil cayi yergun ixmiyonmu
yoo icmiyorum ama sen ic cnm

Ic ic ama abartma bir arkadas kiraz sapi fln yesilcay iciyodu sonra birakti bagrsaklari zorlandi wc cikamiyodu fln bende bazen yesilcay bir fincan iciyorm
Kizz bende iciyom o cay kurundr hele beni vc yonden rahatlatti sorunum coktu vc yonden.benim cay kurum bir tutam kakule , 5-6kiraz sapi, bir tutam ada cayi ve rezene bunlari 2dk kaynattiktan sonra icine yesil cay atim cok süper yanina boll su ic vc yede çık. Bu hafta ondan verdim galiba 2.5 kilo.3-4 gun ictim sabah aksam sindi 3-4 gunde ara veririm.

SekerPancarii SekerPancarii @moon8187 kızlar sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum ancak bu takım bana göre değil, genel olarak yıllardır bu kulupte saygısız ve kendini bilmez üyeler ile muhattap olmamayı kendime ilke edindim.
Çok sevgili üyeniz daha kilo bildirimini bile yapmazken, gereksiz yorumlar da bulunabiliyor.
Sizlerle görüşmek üzere inşaallah.

Takım listeniz hâla üyenizin kilo bildirimi yapmamasından dolayı taşınamadı bilginize.
Canim ben teşekkür ederim uyuşamadik kusura bakma ❤️

Kizz bende iciyom o cay kurundr hele beni vc yonden rahatlatti sorunum coktu vc yonden.benim cay kurum bir tutam kakule , 5-6kiraz sapi, bir tutam ada cayi ve rezene bunlari 2dk kaynattiktan sonra icine yesil cay atim cok süper yanina boll su ic vc yede çık. Bu hafta ondan verdim galiba 2.5 kilo.3-4 gun ictim sabah aksam sindi 3-4 gunde ara veririm.
Sorun yoktu ama cikarttimi yani kakule nerden bulunr hc duymadmmm ay

Son düzenleyen: Moderatör:
@ParteMoralll kizz ilk defa bu hafta rahattim suyuda 3lt iciyon zati bide bu cay bol bol idrara götürüyor. Evde vardi bitkiler degerlendirdim kakule aktarcilarda olur bide bunun 7 çeşit osmanli turk kahvelerindede bulunur bunyeyi kuvvetlendiriyor netten bi faydasina bak istersrn.ben kendim böyle bitkileri toplar kuruturum papatya ebegumeci gibi..ilaclardan cok faydasi dokunuyor

@ParteMoralll kizz ilk defa bu hafta rahattim suyuda 3lt iciyon zati bide bu cay bol bol idrara götürüyor. Evde vardi bitkiler degerlendirdim kakule aktarcilarda olur bide bunun 7 çeşit osmanli turk kahvelerindede bulunur bunyeyi kuvvetlendiriyor netten bi faydasina bak istersrn.ben kendim böyle bitkileri toplar kuruturum papatya ebegumeci gibi..ilaclardan cok faydasi dokunuyor
Aklimda olsun cnm cok tesekkr edermmmm :) zaten su basli basinaaa fayda yaglari atiyo.. su icmedgnde sikinti zaten

Kizlar kaptan benimm devraliyorum tekrar herkesin bilgisine En Büyük TÜRKİYE @moon8187 kizzz sende kurtulamazsin kaptan yardimciliğina kurulacaksiin:mapus::tokat:hAhhhhh yettiniz haaa :KK70:
kardeş takıma bir bakayım dedim ki bizim şeker çıldırmış almış zopayı eline
kızlar listenizi görmeedim bu saate kalmazdınız bi sorun yoktur umarım yapabileceğim birşey varsa seve seve

**14.TAKIM 476. ETAP***

ParteMoralll (69.5 / / /% )kilosu sabit
Meggieee( 62.4 / / /% )kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
seksensekizli ( 76.3/ 76.5/-0,2 /%-0,26)

14.Takım Ortalaması:%-0,086

Back
X