Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 476. ETAP***

ParteMoralll (69.5 / / /% )kilosu sabit
Meggieee( 62.4 / / /% )kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
seksensekizli ( 76.3/ 76.5/-0,2 /%-0,26)

Nesekarabulut (62.5 /62.5 /0 /0%) kilosu sabit// yeni üye takima geliş tarihi 6 Temmuz.2016, Başlangıç kilo 64.7 Hedef kilo:58

14.Takım Ortalaması:%-0.086

***14.TAKIM 476. ETAP***

ParteMoralll (69.5 / / /% )kilosu sabit
Meggieee( 62.4 / / /% )kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
seksensekizli ( 76.3/ 76.5/-0,2 /%-0,26)

Nesekarabulut (62.5 /62.5 /0 /0%) kilosu sabit// yeni üye takima geliş tarihi 6 Temmuz.2016, Başlangıç kilo 64.7 Hedef kilo:58

14.Takım Ortalaması:%-0.086
:)

***ADAYLAR LİSTESİ***
brokenangel29 ( / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 21 temmuz 2016, başlangiç kilo 105.8 hedef kilo:??
selcanmehmetcan ( 85.0/82.5/2.5/2.94%) yeni üye başlangıç tarihi 26 temmuz 2016, başlangiç kilo 85.0 hedef kilo 65

@brokenangel26 canim adaylar listesini hazirladim parantez içine gecen haftaki kilonu bu haftaki kilonu yazip hesaplar msn yüzdeni:KK19: bide hedef kilon neydi canim

SekerPancarii SekerPancarii selinim yeniden takimi devralmis :KK200: bizi bizden baska kimseler anlamaz hay selincim tahmin etmiştim yeni gelen arkadasla yapilamayacagini :dondurma:
Tekrardan kaptanligin hayirli olsun balım ❤
Bu arada kizlar ben hala ayniyim 65.5 im cok şükür kilo almadm aslinda su kusmadigim zamanlar adam akilli beslensem ekmek yemesem yani eminim kilo bile veririm :KK45:

SekerPancarii SekerPancarii selinim yeniden takimi devralmis :KK200: bizi bizden baska kimseler anlamaz hay selincim tahmin etmiştim yeni gelen arkadasla yapilamayacagini :dondurma:
Tekrardan kaptanligin hayirli olsun balım ❤
Bu arada kizlar ben hala ayniyim 65.5 im cok şükür kilo almadm aslinda su kusmadigim zamanlar adam akilli beslensem ekmek yemesem yani eminim kilo bile veririm :KK45:
Saol canim benimmm öyle oldu valla birakamadim kaptanligi aslinda bende dışardan geldim direk kaptan olarak ama olmadi işte aslinda o kadar yogunum kii bu aralar yine de idare etmeye çalişicam kizlarda bana yardimci olurlar eminim:KK19: ayy kuzum senin bulantilar biraz iyi oldu muu dikkat et kiz sağlıklı beslen hem bebis icin hem kendin icin :KK60:

Saol canim benimmm öyle oldu valla birakamadim kaptanligi aslinda bende dışardan geldim direk kaptan olarak ama olmadi işte aslinda o kadar yogunum kii bu aralar yine de idare etmeye çalişicam kizlarda bana yardimci olurlar eminim:KK19: ayy kuzum senin bulantilar biraz iyi oldu muu dikkat et kiz sağlıklı beslen hem bebis icin hem kendin icin :KK60:
Kaptanlik zor is Allah yardımcın olsun selincm.benim bulantilar bir gün yok denecek kadar az bir gün hat safhada günü gününü tutmuyor suan da

Merhaba oncelikle davetin icin tesekkurler şekerpancarı. ..kendimi tanitiyim adim meltem 30 yasindayim 1.65 boyunda 74 kilodayim 2 yasinda kizim var hamilelikten once 56 kiloydum tekrar o kiloma inmek istiyorumm yolummm cok uzun ...destek ariyorum ondan buraya geldim biraz takip ettim ama kurallari vs bilmiyorum

Merhaba oncelikle davetin icin tesekkurler şekerpancarı. ..kendimi tanitiyim adim meltem 30 yasindayim 1.65 boyunda 74 kilodayim 2 yasinda kizim var hamilelikten once 56 kiloydum tekrar o kiloma inmek istiyorumm yolummm cok uzun ...destek ariyorum ondan buraya geldim biraz takip ettim ama kurallari vs bilmiyorum
Canimm hoşgeldinn o kadar benziyo ki kilo ve boyumuz boyum 165 bende 58 kiloyla hamile kaldim 84 le doguma girdim 73 düm dogumdan çiktigimda ve 75 kiloyla diyete başladim kizim bir buçuk yaşındayken ama ben kilolarimi fazlasiyla verdim şuan 52 kiloyum darisi sana tatlimmm tekrar hosgeldin ❤️❤️❤️

Back
X