Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kizlar ben battım kiii ne battımmm:olamaz: ufff benden bi halt olmaz :tokat: iki gündür sular kesikdi yeni sabah geldi ben bu iki gün boyunca hic sulu yemek yapmadim bulasik çıkmasın diye ama yedim de yedim:olamaz: 2 gunde 2 kilo almışım :KK51:hoşgeldin 55:KK51: salak ben:KK51:
ben sana demiştim ortada buluşur biz diye :KK53::KK53:
niye az yeniyon :tokat: niye dikat etmiyon :tokat:

Selam kızlar menüm..
Sabah: çemenli yumurta, kk peynir, dört zeytin, yeşillik, 10 çiğ fındık..
Ara: türk kahvesi, üç hurma..
Akşam: bir kase yayla çorbası, bir tabak pırasa (pirinç yok), salata..
Afiyet olsun canimm harika:KK60:
Ya kizlar sonucum cikmamis su an cok sinirli gerginim nu ne yaaa her bi halt cikmis o gebelik cikmamis
:eek::skandal::skandal:
Kizlar sonuc cikmamis ama daha bekleyecek sabrim kalmadi yani soyleyecem esime sevgiye segkate pohpohlanmaya ihtiyacim var olmuyo boyle:KK17::KK23::KK60:
Ayyy kesin soyledinn heycanla ilerliyorum sayfalari:rolleyes:
Sabah: muzlu narlı chialı yulaf lapası
Ara:2günkurusu arası fındık
Öğle:zeytinyağlı fasulye,yoğurt
Ara:elma,kabak çekirdeği+leblebi(1avuç)
Akşam:bezelye yemeği,2kaşık bulgur pilavı,salata,yoğurt
35 dk kickbox cardio.boğazım çok ağrıyor,birkaç güne kötüleşirim herhalde hadi hayırlısı
Afiyet olsun canim cok guzel menünde sporunda:KK19:
Sabah 8 de hastaneye gitmeden once esim kucuk kare helva verdi geri cevirmedim:63:
Bir tane kuru kayisi

Kahvalti
2 haslanmis yumurta,kepek ekmeginden parmak ucumla kopardim
peynir,yesillik,tavuk burger(salami) kizartiliyo. Cay

Aksam
1,bucuk tabak etli mantarli bezelye yemegi
Ayran, az salata

Su fazla icemedim. Acayip sis hissediyorum kasiklarim falan agriyo regl zamanim yaklasti. Bugunluk boyle olsun evde degilim.
Afiyet olsun canim cok guzel menun :KK200:
Uyaninca 1 bardak su

Sabah: 1 dilim ekmek 1 yumurtanın yarısı

Ara:kahve

Ogle: yarım kase çorba yarim tabak erişte

Ara:1 portakal kahve

Aksam: 1 kase çorba koca 1 tabak karnabahar yemeği ekmek yemediimm:halay::halay:

2.5 litre su içtim 1 saat yürüyüş yaptım daha evde de spor yapicam toplu yazarım hepsini :spor:
Afiyet olsun kuzum senin menunde cok iyi❤❤❤
Menum
Sabah
Kan versigim icin kahvalti yapamadin maalesef yol uzerinde simitci falan yoktu yarim paket cizi yarim paket cubuk kraker yedim birde 2 hurma

Ogle
1 porsiyon dolu dolu lahana yemegi 1 dilim tb ekmegi

ara
1 elma

Aksam
2 kasik kiyma kavurmasi
Yarim dilim tb ekmegi
2 kasik lahana yemegi
Cig karnibahar cicegi attim agzima 3 5 tane

2.5 lt su
25 dk yuruyus
Afiyet olsun beybii:KK19: sabahini hiç begenmedim ana hanim:mapus: nesfit barlar varya onlardan yiseydin keske:mapus: geri kalan guzel bebegim :super:

Gunaydin kizlar ben battım kiii ne battımmm:olamaz: ufff benden bi halt olmaz :tokat: iki gündür sular kesikdi yeni sabah geldi ben bu iki gün boyunca hic sulu yemek yapmadim bulasik çıkmasın diye ama yedim de yedim:olamaz: 2 gunde 2 kilo almışım :KK51:hoşgeldin 55:KK51: salak ben:KK51:
günaydın bu arada :KK74:

ben sana demiştim ortada buluşur biz diye :KK53::KK53:
niye az yeniyon :tokat: niye dikat etmiyon :tokat:
Ayy deli gibiyim yaa bi geri iki ileri yani ben 52 ye hic inemicem heralde yaa ben yazin 51 dim ne guzelllll :olamaz: karabugday kürü yapicam hemen atmaliyim aldıklarımı :silah:

Şuan resmen sabrım sınanıyor.eşim çikolata şelalesi istedi şu dr oetker in.4porsiyonluk.yaptım yaparken sadece kasenin dibini yaladım nefsim körelsin diye.şimdi arkamı döndüm oğlumla yiyorlar:KK61:
:skandal::KK61:
Az önce eşim zorla bir lokma yedirmeye çalıştı ve ben reddettim.bu cuma artık 62 yi görmek istiyorum ya
Supersin canim:KK74:
İnşallah canim yaa artikin kurtupmak istiyorum ins maymun iştahlı olmamm bu ara oyleydimm ;((
Ahhh bende oyleyim bu aralar motivem düştü tekrar ve ben hergun bir kilo alma potansiyeline sahibim :KK34: basladim bugun insallah :dua:

Dünkü menüm;
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Öğlen: Sebze yemeği, bi kase çorba
Akşam: 1 yumurta boyutunda haşlanmış patates, 1 yumurtadan omlet

Aralarda türk kahvesi ve muz yedim
2 litreden fazlada su tükettim

kabızlık sorunun geçti mi beybi geçmediyse patatese pek yaklaşma derim o daha beter yapıyo

kabızlık sorunun geçti mi beybi geçmediyse patatese pek yaklaşma derim o daha beter yapıyo

Yok yavrum bende kabızlık yok zaten sadece 2 veya 3 gun cıkamıyorum bazen ama cıktıgımda kabız değilim :KK57:

Kayısı yemeye çalışıyorum (zorla) hergün olmasada gün aşırı çıkıyorum:KK200:

Kizlar 7 haftalik gebe gozukuyom:oha:
:anneadayı::KK36::nazar:
iyi akşamlar kızlar menüm
sabah
kiymali 2 yumurta yarim kk peynir 3 zeytin yarım dilim ekmek
ara
1 portakal
öğlen
6yk patlican yemegi 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek
akşam
1 kase mercimek çorba
ara 1 elma
şu 1.5 2 ye tamamlayacagim
spor 45 dakika leslie
Afiyet olsun tatlis:eğlence:
Evt onun icin canimm.
Kizzz yok be ne gazlisi gazliyla ne isi olur onun :KK70:

Ay sen 7 haftaliksan cok ohoooooooooo keseler kalp atislari vs yakinsin :KK70: allah askina git bi doktora delurucummmm

:KK200::KK200::KK200::KK200:

Yoksa bir tabak yerdm diyosun hahahaah tohat yermisinn ben yeni cikardim firindan:tokat:
insallah cnm azcik sabir et.:KK60:

Blmiyorum ki cnm valla
Ben yerim firindan yeni çıkmış tohat:tokat:
Kizlar sonucumu bi bakim dedimm umutsuzca cikmis cikmiss cikmisss :rapci::skandal:
:skandal::skandal::rolleyes:

Yok yavrum bende kabızlık yok zaten sadece 2 veya 3 gun cıkamıyorum bazen ama cıktıgımda kabız değilim :KK57:

Kayısı yemeye çalışıyorum (zorla) hergün olmasada gün aşırı çıkıyorum:KK200:
ekmek yemeyince sorun çözülüyo galiba bende öle oldu en azından ama tabi yapamıyorum ekmeksiz :olamaz::olamaz:

Back
X