- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkide yurt dışında ama ben bişey goremedim daha6s plustilifinime aşıkım
sevgili gorumcemin hediyesi
alamanyalardan
görgüsüz gelin bende
![]()
nolduuuu giskandinmi giskaaan sende bini mirak etmedinayy baa bişiler oluyoruuu![]()
Hee sen ondan gorumcem geliyi diye 1 ay onceden temizlige basladin6s plustilifinime aşıkım
alamanyalardan
görgüsüz gelin bende
![]()
Ben cahilKiz isimleri yaziyo ya ustundeahajajakkakaj
bilmiyorum kuzum benimki iPhone ama vardir bence bi bak bakalim
![]()
ahaah bnmde nişanlımın telefonu 7/24 elindedir o telefon hayatta bırakmaz ya o ya bn dicem yakında6s plustilifinime aşıkım
alamanyalardan
görgüsüz gelin bende
![]()
heee ben yapamamBiraz kabaca soylemis olabiliremkarabugday kuzum detoks yapicam ayda bi kez iyi oluyo
haslayip yicem onu yogurtlayip
![]()
57 olcaksin hemde saglikli beslenceksin kii vucudun da guzellessin kuzum![]()
he kim konusuyodu biri konusuyodu öle geliyoru gidiyoruOluyoruuuu muu![]()
bizimkide yurt dışında ama ben bişey goremedim dahacikileta disinda
![]()
nolduuuu giskandinmi giskaaan sende bini mirak etmedinmunter tatliskommmm :)
kız ahahaahhHee sen ondan gorumcem geliyi diye 1 ay onceden temizlige basladinhahahaha y koptummmmmm
![]()
Aynen gizimmm gaz gelecek yerden dedimmmHee sen ondan gorumcem geliyi diye 1 ay onceden temizlige basladinhahahaha y koptummmmmm
![]()
[/QUOTE]en iyi sinin anlaman lazim kuzum
siveler yore yore geziyor masallah
TE="SekerPancari71, post: 50043314, member: 599965"]Oluyoruuuu muu![]()
Bi bavul cikilita arti bissuru makyaj malzemesi arti tilifin ben balliyimbizimkide yurt dışında ama ben bişey goremedim dahacikileta disinda
![]()
bende paklafa istiyom ama bak yemiyom:
:
6s plustilifinime aşıkım
alamanyalardan
görgüsüz gelin bende
![]()
öyle gorumceye can gurbanBi bavul cikilita arti bissuru makyaj malzemesi arti tilifin ben balliyimajahagagjakalan
yediklerimiz pişmanlık ve kilo olarak dönüyo o yüzden yemiyoruuuzzYeme yeme sonra ben gibi pişman olursun
İki haftadır hafta sonu mevlütlerimiz vardi birinde yemedim geçen haftakinde yedim ama bunlar hep pişmanlık![]()
Esiminde ayni telefonu ikimizde cok oynuyoz ama arada birakiyoz yaa bagimli gibi de iyi olmuyiahaah bnmde nişanlımın telefonu 7/24 elindedir o telefon hayatta bırakmaz ya o ya bn dicem yakında![]()