ilk 3 ay aserme olmaz zaten onlar yalanci asermeler

Canim bak beslenmeni bugun begnmedim. Sabah guzell bir kahvalti yap lutfen

hamilesin cunku cevizini bademini yumurtani pekmezini peynirini kasarini ne varsa yee..bugday ekmeginden ye
Yani yok patatesmis yok su yemekmisss saeeeen diyette degilsin sen hamilesin lutfen.
Canin ayrica ne cekerse yee kokanida al gogsun siser

basima geldi.
Zaten 3 aydan sonra anlicaksin ki zamanla yesende daha cok yeme isteyi oluyo cunku bebek butun vitaminlerini aliyo.
Oyuzden mesela borekmi var 1 2 dilim hamileyken bana gore sana hic bisey yapmaz. Sonucta hergun oturup borek hamur isi yicek halin yok. Bizler bile haftada bir kacamaklaeimiz oluyo. Sen hamilesin asiri derecede kendini kisitlama lutfen. Ben cok almadim biliyosjn ve hic hi zaman asiri kisitlamadm. Yani asiriiiii dk basi yemek yemicegin icin sorun yok.
Meyveyi aksatma kesinlikle. Eger vitaminlerini yeterli almazsan hamileyken sikinti yasarsin. Ki ben yedigim halde dis agrisi.kanamasindan aglamistim disci temizlemisti aynisi kuzenimin basina geldi. Yani cooooook dikkatli olman ve vitamin alman lazim. Pirincin bile vucudumuza yarari var herseyin yeri ayri. Sen bence herseyden ye ama abartma.
Tekrarkiyorm lutfen sen diyette degilsin