Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi akşamlar kızlar menüm
sabah
2 haslanmis yumurta kk peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek 2ck bal domates yeşillik
ara
yarım yerli muz ( küçük)
öğlen
5 yk bamya yazdan kurutmustum :KK45:1 kepçe tarhana yeşillik
ara
1 meyveli soda
akşam
3 dilim palamut 1 kase mercimek çorba 4 yk taze fasulye 2 3 lokma ekmek
su 2 ye tamamlayacagim
spor 50 dakika yürüyüş :KK76:
Afiyet olsun canim guzel menunde sporunda❤❤

Ayy evet canim esim kaza yapmisti geçmiş olsuna ve ev hayirli olsuna geliyler sagolsunlar gelecek haftada oglan sunnet olur onada gelirler:KK51: bide koftemizi begenen kofte yaptirmaya geliyler:dondurma: ama ben bi sure kofte girmek istemimn:deli: cuma gunude misafir gelcek onlarda kofte istiyy tuhhh dukkan acsaydim keskemm:işsiz::kusmuk::kusmuk:
Ooo misafir bitmez daha sizde giz sunnetten sonra da gelen cok olur ayy eşim de etsiz cigkofte cok guzel yoguruyo cok seviyom ben cigkofte ama yedim mi cok yiyom doymak bilmiyomm:bicak:

Sabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,yulaflı krep,1çk tahin pekmez
Ara:1kurukayısı
Öğle:tavuk şinitzel,ezogelin çorba
Ara:hurma,5-6 fındık
Akşam:kurupatlıcan dolması,yoğurt
1bardak portakal suyu( grip oldum:hasta:)
35 dk aerobik

kaptinn kaptinn kiz karabugdayi aksamdan pisir pilav gibi ama yagsiz tuzsuz yarinda sabahtan baslayip ister yogurta ye ister yaninda yarim elmayla tarcinla ye birsuru degisik detoks var karabugdayli insanin kafasi karisiyo ama ben yogurtlu yapiyom sabahtan aksam 6 ya kadar yiyom bitiriyom günü :kk77: 1 bardak karabugday pisircen aciktikca yicen:kk77:
Az değil mi ya:KK53::KK53: normal pisirdem demlencek dimi 1 bardaga 1.5 bardak su yeter mi

Sabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,yulaflı krep,1çk tahin pekmez
35 dk aerobik
Ay oldun mu hastaaa:bicak::bicak:
Menü güzel canım ihlamurda yap kendine

Abovvvv cuma gunu misafirlerim cohh gelecekmus ben yapsamkii arabasimi yapsam kisin ozelligi ya arabasi ya çiğ köfte ..
Ayy iki gorumcegil bi kaynimgil geliy agir misafirler epey gelmeyince :))

Ayy Allah korusunnn kiz ben asermeyi anormal seylwr diyw dusunuyom ornegin karpuz erik avakado vs vs bunlar soradan seyler ondan seyy etmediydimmm ama bu aksam yapiyy yiycimmm :deli:
ilk 3 ay aserme olmaz zaten onlar yalanci asermeler:deli:
Canim bak beslenmeni bugun begnmedim. Sabah guzell bir kahvalti yap lutfen:KK46: hamilesin cunku cevizini bademini yumurtani pekmezini peynirini kasarini ne varsa yee..bugday ekmeginden ye
Yani yok patatesmis yok su yemekmisss saeeeen diyette degilsin sen hamilesin lutfen.
Canin ayrica ne cekerse yee kokanida al gogsun siser :110: basima geldi.
Zaten 3 aydan sonra anlicaksin ki zamanla yesende daha cok yeme isteyi oluyo cunku bebek butun vitaminlerini aliyo.
Oyuzden mesela borekmi var 1 2 dilim hamileyken bana gore sana hic bisey yapmaz. Sonucta hergun oturup borek hamur isi yicek halin yok. Bizler bile haftada bir kacamaklaeimiz oluyo. Sen hamilesin asiri derecede kendini kisitlama lutfen. Ben cok almadim biliyosjn ve hic hi zaman asiri kisitlamadm. Yani asiriiiii dk basi yemek yemicegin icin sorun yok.
Meyveyi aksatma kesinlikle. Eger vitaminlerini yeterli almazsan hamileyken sikinti yasarsin. Ki ben yedigim halde dis agrisi.kanamasindan aglamistim disci temizlemisti aynisi kuzenimin basina geldi. Yani cooooook dikkatli olman ve vitamin alman lazim. Pirincin bile vucudumuza yarari var herseyin yeri ayri. Sen bence herseyden ye ama abartma.
Tekrarkiyorm lutfen sen diyette degilsin

Menum berbat bugun cok yemedim ama yinde kalori li
Sabah 7:00 bi dilim tatli tadina baktim olmus diye gece 2:30 ta yapmistim tadi belli olmamis ti sekeri,firina surdum kapali yerde beklettim 4saat sonra tekrar tadina baktim o yuzden..
11:30da bir patates hasladim yedim
15:30da yarim lavas kofte marul durum yaptim yedim
Iste 4saat sonraki dedigim tatliyi yedim baska yok
Sabah 7den 10:30kadar ev temizlik utu ne yaptim sonrada aksam sindiyece ayaktayim cok yoruldum. .malesef kendime vakit ayirim duzenli beslenemedim bugün. .
cok degisik olmus kuzu ahh hep misaifrlerin yusunden

Menum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelati
Kahvalti: 2 yumurtali peynirli omlet, 1 dilim t.b.ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Ogle yok dışarı çıktık peynir zeytin alirken 2 zeytin bi lokma peynir tattım bide kuru üzüm aldik 8-10 ondan yemisimdir
Aksam cokk acımıştım baya yürüdük disarda(5:30da yedim): 4 kaşik barbunya, 3 kasik yagsiz karabugday, minik kutu ton baligi
Ara:1 kare bitter caramio
Simdi de kahve icicem:kk77:
kiz peynir zeytin alirken kayfalti etmissin resmen :D menu guzel tavisiiiikiii

Selam kizlar menüm..
Sabah: taze soğanlı omlet, peynir, zeytin, on çiğ findik..
Ara: türk kahvesi
Aksam: bir kase tavuk suyu çorba, bir tabak yeşil mercimek salatası, yogurt..
cok iyii

Sabah:1 yumurta 1 buçuk dilim ekmek 4 zeytin

Ara:kahve 1 lokma simit

Ogle: yarım kase çorba 3 kaşık bulgur

Ara:kahve yarım portakal

Aksam 2 yumurta 3 dilim ekmek :bicak::eek:

2 litre su bugün spor yok dinlencem:deli:
3 dilim ekmek derkeb :KK57:
iyi akşamlar kızlar menüm
sabah
2 haslanmis yumurta kk peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek 2ck bal domates yeşillik
ara
yarım yerli muz ( küçük)
öğlen
5 yk bamya yazdan kurutmustum :KK45:1 kepçe tarhana yeşillik
ara
1 meyveli soda
akşam
3 dilim palamut 1 kase mercimek çorba 4 yk taze fasulye 2 3 lokma ekmek
su 2 ye tamamlayacagim
spor 50 dakika yürüyüş :KK76:
Kiz 3 dilim palamutu nasil yedin :D menu guzel cnmm

Ayy evet canim esim kaza yapmisti geçmiş olsuna ve ev hayirli olsuna geliyler sagolsunlar gelecek haftada oglan sunnet olur onada gelirler:KK51: bide koftemizi begenen kofte yaptirmaya geliyler:dondurma: ama ben bi sure kofte girmek istemimn:deli: cuma gunude misafir gelcek onlarda kofte istiyy tuhhh dukkan acsaydim keskemm:işsiz::kusmuk::kusmuk:
ac bencee bisde yerikkk

kaptinn kaptinn kiz karabugdayi aksamdan pisir pilav gibi ama yagsiz tuzsuz yarinda sabahtan baslayip ister yogurta ye ister yaninda yarim elmayla tarcinla ye birsuru degisik detoks var karabugdayli insanin kafasi karisiyo ama ben yogurtlu yapiyom sabahtan aksam 6 ya kadar yiyom bitiriyom günü :kk77: 1 bardak karabugday pisircen aciktikca yicen:kk77:
ben denediydim cok faydali diye kokusundan yiyemediydin nasil yiyonuz gii:kusmuk:

35 dk aerobik
Menu gizel cmm gecmis olsun bol ihlamur ic

Valla supeer menun canim en kisa zamanda kurtulursun bu kg lardan..bende böyle beslensem piff
Sağol canım inşallah kurtulucam..kafada bitirdim resmen hiç acıkmiyorum..yarin eltimin kızınin doğumgünu var evd3n çıkmadan yemeğimi yiyicem oda bir çeşit salata yemeyi düşünüyorum..

ilk 3 ay aserme olmaz zaten onlar yalanci asermeler:deli:
Canim bak beslenmeni bugun begnmedim. Sabah guzell bir kahvalti yap lutfen:KK46: hamilesin cunku cevizini bademini yumurtani pekmezini peynirini kasarini ne varsa yee..bugday ekmeginden ye
Yani yok patatesmis yok su yemekmisss saeeeen diyette degilsin sen hamilesin lutfen.
Canin ayrica ne cekerse yee kokanida al gogsun siser :110: basima geldi.
Zaten 3 aydan sonra anlicaksin ki zamanla yesende daha cok yeme isteyi oluyo cunku bebek butun vitaminlerini aliyo.
Oyuzden mesela borekmi var 1 2 dilim hamileyken bana gore sana hic bisey yapmaz. Sonucta hergun oturup borek hamur isi yicek halin yok. Bizler bile haftada bir kacamaklaeimiz oluyo. Sen hamilesin asiri derecede kendini kisitlama lutfen. Ben cok almadim biliyosjn ve hic hi zaman asiri kisitlamadm. Yani asiriiiii dk basi yemek yemicegin icin sorun yok.
Meyveyi aksatma kesinlikle. Eger vitaminlerini yeterli almazsan hamileyken sikinti yasarsin. Ki ben yedigim halde dis agrisi.kanamasindan aglamistim disci temizlemisti aynisi kuzenimin basina geldi. Yani cooooook dikkatli olman ve vitamin alman lazim. Pirincin bile vucudumuza yarari var herseyin yeri ayri. Sen bence herseyden ye ama abartma.
Tekrarkiyorm lutfen sen diyette degilsin
Yaaa tatlisss rakibemmm :KK74:
Ne guzel tane tane anlasilir yazmissin eline yuregine saglik okuyunca cok mutlubpldum :KK9::KK60:
Yazdiklarina aynen katiliyorum ama su an midem beni cok zorluyor daha gecen haftaya kadar deli gibi yedigim seyleri gozum gormek istemiyor birisi soylese inanmazdim hele o peynir askimdan nasil vazgectim :( kuruyemisciye gidemedim cumartesi ugrayip karisim hazirlayacagim kendime ins aralarda onlari atacagim agzima. Zaten sismanim simdi daha bi endiseleniyorum kilo alacagim diye arastiriyorum okuyorum mumkun oldugunca ama sizin tecrubelerinizi paylasmaniz daha akilda kalici oluyor benim icin o yuDen tekrar cook tsk ederi. Bu arada gogsun sismesi ne hic duymadim :KK57: yazdiklarinin hepsine dikkat edecegim cnm :KK60:

munter munter fikrimee katilmayanlar olucaktir. Aama asiraya kacmadan ben herseyi yemeni istiyorum ve buraya faza takilma sen etkileniyosun gibi geldi.
Seeeen hamilesnnnnnnnnn once bebegin. Anne karninda cocugun beslenmesi vs cokkk onemliii arastir oku cnm :KK36::KK36::KK36:
Ben tamamen katiliyorum canim..ilk üç ay çok önemli kahvaltı yapmayınca gun boyu doyulmuyor..yediğim zeytin ve kaşarın hesabı yok bebişe güzel de kilo yapıyor..yedinci aydan sonra şişlikten insanın cani pek birşey istemiyor ya da mecburen yemiyorsun..

Kızlarrr ben geldiimmm 2 gündür ablamlarda kalıyorum orda telefondan KK'ye girilmiyordu :( Sizii çoook özledimm, sayfalarca konusmussunuz tabiki okuyamadım ama en en en merak ettiğim şeyy munter munter ne yaptın canımmm :KK68::KK68:

munter munter fikrimee katilmayanlar olucaktir. Aama asiraya kacmadan ben herseyi yemeni istiyorum ve buraya faza takilma sen etkileniyosun gibi geldi.
Seeeen hamilesnnnnnnnnn once bebegin. Anne karninda cocugun beslenmesi vs cokkk onemliii arastir oku cnm :KK36::KK36::KK36:
sizi cok sefirimm kopamam sisdenn :KK60:
diyet olayini kafamdan atcam beslenmeme saglikli vitaminli olarak dikkat edecegim hersey minnak susamimiz icinn sonucta:21::KK60:

Kızlarrr ben geldiimmm 2 gündür ablamlarda kalıyorum orda telefondan KK'ye girilmiyordu :KK43: Sizii çoook özledimm, sayfalarca konusmussunuz tabiki okuyamadım ama en en en merak ettiğim şeyy munter munter ne yaptın canımmm :KK68::KK68:
Ayy cnm hosgeldinnnnnm hamisim kan verdim bcg 15000 cikti xok sukurrr

Back
X