Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

08.subat 2017 menum
Sabah
Kiymali yumurtali melemen
3 zeytin
1 catal peynir
1 dilim kepek ekmek
Cay sekersiz
Oglen yok sabah cok gecti
Ara dibek kahvesi az sekerli
Aksam
Taze fasulye
Tursu

2 dilim muz yedim bide ayakustu

Su 1 5 anca oldu tamamliycam ins
Spor disari gezmesi sabah 9dan 1 e kadar hastane islerimiz vardi

Yaaa tatlisss rakibemmm :KK74:
Ne guzel tane tane anlasilir yazmissin eline yuregine saglik okuyunca cok mutlubpldum :KK9::KK60:
Yazdiklarina aynen katiliyorum ama su an midem beni cok zorluyor daha gecen haftaya kadar deli gibi yedigim seyleri gozum gormek istemiyor birisi soylese inanmazdim hele o peynir askimdan nasil vazgectim :KK43: kuruyemisciye gidemedim cumartesi ugrayip karisim hazirlayacagim kendime ins aralarda onlari atacagim agzima. Zaten sismanim simdi daha bi endiseleniyorum kilo alacagim diye arastiriyorum okuyorum mumkun oldugunca ama sizin tecrubelerinizi paylasmaniz daha akilda kalici oluyor benim icin o yuDen tekrar cook tsk ederi. Bu arada gogsun sismesi ne hic duymadim :KK57: yazdiklarinin hepsine dikkat edecegim cnm :KK60:
Cnmm ne demek be yardim etmeyi cok severim istedigin zaman ozelden de sorabilirsin her zaman sklmam cvp veririm tatlismm:KK200:

Bazi seyleri gormek istemezsin evet benimde ilk gunlerm zordu ama bebegim onemli oldugu icin yedim demistim ya esm arayip kontl ediyodu agliyarak yiodm hc istemiodm.
Ama yemem gerekiyodu bebegin ilk 3 ay zeka gelisimi icin onemli.
Oyuzden hersey onemli sizin iicn.
Cocuk sende vitamib birakmiyacak tuketicek seni oyuzden takilms boyle seyleri bazen simariklikta yapicaksn tadini cikar. Hersey dozundaaaa sekilde. Ben mesela tatli hic sevmezdm hamileyken haftada bir tatli krizim tutuyodu baklava fistikli fln sekerpare ama nasl cnm cekiyodu tatlici oldum kizim yuuzunden :) yada mesela hareketlerden sonra cikolata yiyodum tekmeleri cossun oda mutlu olsn dye nolduu sismedimde cok guzel hamilelk gecrdm :)
Su ic bolbol tatlimmmm baskaa aklima geldikce soylerm
Ben tamamen katiliyorum canim..ilk üç ay çok önemli kahvaltı yapmayınca gun boyu doyulmuyor..yediğim zeytin ve kaşarın hesabı yok bebişe güzel de kilo yapıyor..yedinci aydan sonra şişlikten insanın cani pek birşey istemiyor ya da mecburen yemiyorsun..
Evet cnm cok onemli gercekten. Zaten aylar ilerledikce anlar. Ben ilk aylar yemede zorladim okdr sonrasi guzeldi bazi seyler tiksinme harici. Amaan 12 kg kadar normal zaten kg alimi.
sizi cok sefirimm kopamam sisdenn :KK60:
diyet olayini kafamdan atcam beslenmeme saglikli vitaminli olarak dikkat edecegim hersey minnak susamimiz icinn sonucta:21::KK60:
tammmmmmmmm kontrl ediyorm seniiii doverm baaak:sinirli: ay kiyamam da hamisssss fasulyeeee:KK46::KK46:

He bu arada meme sismesi cnm can cekince oluyo ya :KK70: bide hamileyken cnin cekince ye derler yani yemen lazm hamilesnnnnnn olarmiii oyoyyyyy yerimm:anne:
Emzirirken sallamadm bisey kokmusss gogsum bi sisti cnm cekmis haberm yok sitma gbi olmustm gogslermi elliyemiodm ayyyy sonra inanmadgm eski usul bsy yaptim gecti :deli: aman dikkat

Cnmm ne demek be yardim etmeyi cok severim istedigin zaman ozelden de sorabilirsin her zaman sklmam cvp veririm tatlismm:KK200:

Bazi seyleri gormek istemezsin evet benimde ilk gunlerm zordu ama bebegim onemli oldugu icin yedim demistim ya esm arayip kontl ediyodu agliyarak yiodm hc istemiodm.
Ama yemem gerekiyodu bebegin ilk 3 ay zeka gelisimi icin onemli.
Oyuzden hersey onemli sizin iicn.
Cocuk sende vitamib birakmiyacak tuketicek seni oyuzden takilms boyle seyleri bazen simariklikta yapicaksn tadini cikar. Hersey dozundaaaa sekilde. Ben mesela tatli hic sevmezdm hamileyken haftada bir tatli krizim tutuyodu baklava fistikli fln sekerpare ama nasl cnm cekiyodu tatlici oldum kizim yuuzunden :) yada mesela hareketlerden sonra cikolata yiyodum tekmeleri cossun oda mutlu olsn dye nolduu sismedimde cok guzel hamilelk gecrdm :)
Su ic bolbol tatlimmmm baskaa aklima geldikce soylerm

Evet cnm cok onemli gercekten. Zaten aylar ilerledikce anlar. Ben ilk aylar yemede zorladim okdr sonrasi guzeldi bazi seyler tiksinme harici. Amaan 12 kg kadar normal zaten kg alimi.
tammmmmmmmm kontrl ediyorm seniiii doverm baaak:sinirli: ay kiyamam da hamisssss fasulyeeee:KK46::KK46:

He bu arada meme sismesi cnm can cekince oluyo ya :KK70: bide hamileyken cnin cekince ye derler yani yemen lazm hamilesnnnnnn olarmiii oyoyyyyy yerimm:anne:
Emzirirken sallamadm bisey kokmusss gogsum bi sisti cnm cekmis haberm yok sitma gbi olmustm gogslermi elliyemiodm ayyyy sonra inanmadgm eski usul bsy yaptim gecti :deli: aman dikkat

Cok cok sag ol cnm benimmmm yazdiklarin hemnicten hem cok anlasilir:KK60:
Yarindan itibaren zorlada olsa agzima tikistiracam saglikli vitaminli yiyecekleri:KK60: ne varsa eskinusullerde varr valla bu gogus sismesi aklimda olsun sisersem saa sorarimmm :ıslık:
2.5 lt suyumu icmeye devam ediyorum ama cok zorlaniyorum bu aralar. Bende cok asiri sis oluyor bu sagliksiz duzensiz beslendigim icin mi sence ? :KK43:
:KK200:@ParteMoralll :KK200: senin icinnn :KK73:

ilk 3 ay aserme olmaz zaten onlar yalanci asermeler:deli:
Canim bak beslenmeni bugun begnmedim. Sabah guzell bir kahvalti yap lutfen:KK46: hamilesin cunku cevizini bademini yumurtani pekmezini peynirini kasarini ne varsa yee..bugday ekmeginden ye
Yani yok patatesmis yok su yemekmisss saeeeen diyette degilsin sen hamilesin lutfen.
Canin ayrica ne cekerse yee kokanida al gogsun siser :110: basima geldi.
Zaten 3 aydan sonra anlicaksin ki zamanla yesende daha cok yeme isteyi oluyo cunku bebek butun vitaminlerini aliyo.
Oyuzden mesela borekmi var 1 2 dilim hamileyken bana gore sana hic bisey yapmaz. Sonucta hergun oturup borek hamur isi yicek halin yok. Bizler bile haftada bir kacamaklaeimiz oluyo. Sen hamilesin asiri derecede kendini kisitlama lutfen. Ben cok almadim biliyosjn ve hic hi zaman asiri kisitlamadm. Yani asiriiiii dk basi yemek yemicegin icin sorun yok.
Meyveyi aksatma kesinlikle. Eger vitaminlerini yeterli almazsan hamileyken sikinti yasarsin. Ki ben yedigim halde dis agrisi.kanamasindan aglamistim disci temizlemisti aynisi kuzenimin basina geldi. Yani cooooook dikkatli olman ve vitamin alman lazim. Pirincin bile vucudumuza yarari var herseyin yeri ayri. Sen bence herseyden ye ama abartma.
Tekrarkiyorm lutfen sen diyette degilsin
Ayyyy çok doğru ve halindeki beslenme şekli :)) idelummsunn. munter munter canım hakikatten güzel beslen bı de biz Burda şunu yedik falan paylasiyoruz canın ceker çekiyor mu:deli::anneadayı::anneadayı: bir yerin düşmesin kuzummmmm..

ilk 3 ay aserme olmaz zaten onlar yalanci asermeler:deli:
Canim bak beslenmeni bugun begnmedim. Sabah guzell bir kahvalti yap lutfen:KK46: hamilesin cunku cevizini bademini yumurtani pekmezini peynirini kasarini ne varsa yee..bugday ekmeginden ye
Yani yok patatesmis yok su yemekmisss saeeeen diyette degilsin sen hamilesin lutfen.
Canin ayrica ne cekerse yee kokanida al gogsun siser :110: basima geldi.
Zaten 3 aydan sonra anlicaksin ki zamanla yesende daha cok yeme isteyi oluyo cunku bebek butun vitaminlerini aliyo.
Oyuzden mesela borekmi var 1 2 dilim hamileyken bana gore sana hic bisey yapmaz. Sonucta hergun oturup borek hamur isi yicek halin yok. Bizler bile haftada bir kacamaklaeimiz oluyo. Sen hamilesin asiri derecede kendini kisitlama lutfen. Ben cok almadim biliyosjn ve hic hi zaman asiri kisitlamadm. Yani asiriiiii dk basi yemek yemicegin icin sorun yok.
Meyveyi aksatma kesinlikle. Eger vitaminlerini yeterli almazsan hamileyken sikinti yasarsin. Ki ben yedigim halde dis agrisi.kanamasindan aglamistim disci temizlemisti aynisi kuzenimin basina geldi. Yani cooooook dikkatli olman ve vitamin alman lazim. Pirincin bile vucudumuza yarari var herseyin yeri ayri. Sen bence herseyden ye ama abartma.
Tekrarkiyorm lutfen sen diyette degilsin
Ayyyy çok doğru ve hayalimdeki beslenme şekli :)) idelummsunn :super:@munter canım hakikatten güzel beslen bı de biz Burda şunu yedik falan paylasiyoruz canın ceker çekiyor mu:deli::anneadayı::anneadayı: bir yerin sişmesin kuzummmmm..

Cok cok sag ol cnm benimmmm yazdiklarin hemnicten hem cok anlasilir:KK60:
Yarindan itibaren zorlada olsa agzima tikistiracam saglikli vitaminli yiyecekleri:KK60: ne varsa eskinusullerde varr valla bu gogus sismesi aklimda olsun sisersem saa sorarimmm :ıslık:
2.5 lt suyumu icmeye devam ediyorum ama cok zorlaniyorum bu aralar. Bende cok asiri sis oluyor bu sagliksiz duzensiz beslendigim icin mi sence ? :KK43:
:KK200:@ParteMoralll :KK200: senin icinnn :KK73:
neresi sis cnm?

Az değil mi ya:KK53::KK53: normal pisirdem demlencek dimi 1 bardaga 1.5 bardak su yeter mi
Az degil kiz yeter sisiyo zaten cogaliyo bir su bardağı yapcan istersen sürahiyle yap daha ne kadar yiyebilecen:D karabugdayi koy üstüne kaynamis su ekle az üstünü geçecek kadar pişir sonra :kk77:olduu:kk77:

Ay iki dk bakmadim diyeeee kizim gitmis yumos un sprey ev kokusu vardi onu almisss bi guzel halima dokmussssss gitttimm :eek: büylee agzimi kapadimm bana siritti:KK53: aynen buyleeee:lülülü:
Sanki ben dökmüsümmmmmmmmm dee siritiyiiiiiiiii:işsiz:

Ev buraam buraaam yumos kokuyuuiuuu:KK14:
Ayy ahahahgahajahah cimcime yaaa :D anne cinnet:deli:

Kızlarr size bir şey sorucam. ben hiç yulaf ezmesi yemedim kahvaltıda daha,deneyeym dıyorum. siz yiyormusunuz?yiyorsanız nasıl yapıyorsunuz vs anlatır mısınızz :KK54:

Back
X