Cnmm ne demek be yardim etmeyi cok severim istedigin zaman ozelden de sorabilirsin her zaman sklmam cvp veririm tatlismm
Bazi seyleri gormek istemezsin evet benimde ilk gunlerm zordu ama bebegim onemli oldugu icin yedim demistim ya esm arayip kontl ediyodu agliyarak yiodm hc istemiodm.
Ama yemem gerekiyodu bebegin ilk 3 ay zeka gelisimi icin onemli.
Oyuzden hersey onemli sizin iicn.
Cocuk sende vitamib birakmiyacak tuketicek seni oyuzden takilms boyle seyleri bazen simariklikta yapicaksn tadini cikar. Hersey dozundaaaa sekilde. Ben mesela tatli hic sevmezdm hamileyken haftada bir tatli krizim tutuyodu baklava fistikli fln sekerpare ama nasl cnm cekiyodu tatlici oldum kizim yuuzunden :) yada mesela hareketlerden sonra cikolata yiyodum tekmeleri cossun oda mutlu olsn dye nolduu sismedimde cok guzel hamilelk gecrdm :)
Su ic bolbol tatlimmmm baskaa aklima geldikce soylerm
Evet cnm cok onemli gercekten. Zaten aylar ilerledikce anlar. Ben ilk aylar yemede zorladim okdr sonrasi guzeldi bazi seyler tiksinme harici. Amaan 12 kg kadar normal zaten kg alimi.
tammmmmmmmm kontrl ediyorm seniiii doverm baaak

ay kiyamam da hamisssss fasulyeeee

He bu arada meme sismesi cnm can cekince oluyo ya

bide hamileyken cnin cekince ye derler yani yemen lazm hamilesnnnnnn olarmiii oyoyyyyy yerimm

Emzirirken sallamadm bisey kokmusss gogsum bi sisti cnm cekmis haberm yok sitma gbi olmustm gogslermi elliyemiodm ayyyy sonra inanmadgm eski usul bsy yaptim gecti

aman dikkat