Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahahah ağır misafir bence de :KK70: duble ağır bide kV +görümce :deli:

Benim Kv ağır degil de Kp ve kaynim cok agir kp kaynana görevi yapiyor kp herkesi yonetir gel derlerse gelcekler öyle, ama allahtan koyde maşallah telden her yone uzanirr:KK70::KK70: bende soyle yapmak istim bazen:KK47::olamaz: ayip oluy ben yapamimm tirsimm bacimm:KK31:

Onu biliyorum baska bisey soyleeee baby:cool:
Beybimmm sinnn:KK200::KK200::KK200:
Kiz valla iyiki varsin unuttuk gitti munter munter diyet yaptiriyorduk bebisiyle ilgilensinn bakemm. .
Senn ne duymak istiyon cinimmm:deli: gizz cohh geçmiş olsunn saaaa bu ara senlede ilgilenemedim kuzum binimm:KK15:
Gizz gider ayakk tohatmi yicegim ne korkuyom binn:KK17:

Beybimmm sinnn:KK200::KK200::KK200:
Kiz valla iyiki varsin unuttuk gitti munter munter diyet yaptiriyorduk bebisiyle ilgilensinn bakemm. .
Senn ne duymak istiyon cinimmm:deli: gizz cohh geçmiş olsunn saaaa bu ara senlede ilgilenemedim kuzum binimm:KK15:
Gizz gider ayakk tohatmi yicegim ne korkuyom binn:KK17:
Bebik oluncaaaa hassas noktam:KK46:

Sende beybimsinnnnmmm selcooossum:KK37: ivit benleen ilgilenmiysunn:KK61: sagol kuzumm bu ara enerjim dusuk benim. Baska biseyler varken bi seye tamamen veremiyorum kendimi.

Ay iki dk bakmadim diyeeee kizim gitmis yumos un sprey ev kokusu vardi onu almisss bi guzel halima dokmussssss gitttimm :eek: büylee agzimi kapadimm bana siritti:KK53: aynen buyleeee:lülülü:
Sanki ben dökmüsümmmmmmmmm dee siritiyiiiiiiiii:işsiz:

Ev buraam buraaam yumos kokuyuuiuuu:KK14:
işte baaya bi parfüm derdin olmaz kuzum :confused: güzel kokuyo onlar:KK45:

Benim Kv ağır degil de Kp ve kaynim cok agir kp kaynana görevi yapiyor kp herkesi yonetir gel derlerse gelcekler öyle, ama allahtan koyde maşallah telden her yone uzanirr:KK70::KK70: bende soyle yapmak istim bazen:KK47::olamaz: ayip oluy ben yapamimm tirsimm bacimm:KK31:
:D:D:D her zaman gelmiyosalar güzeeell bi sofrayı haketmişler bn her hafta sonu gelmelerne ragmen 3 4 ceşit yapıyorum :KK53: cok hakediyomuş gibi:deli::deli:

Ayyyy çok doğru ve halindeki beslenme şekli :)) idelummsunn. munter munter canım hakikatten güzel beslen bı de biz Burda şunu yedik falan paylasiyoruz canın ceker çekiyor mu:deli::anneadayı::anneadayı: bir yerin düşmesin kuzummmmm..
yok cok sukur simdilik sizlerden etkilenmirim :D bir yerim duserse sizden bilirim :D

Allaaaaaahhhh :skandal::skandal::halay::halay::halay: Kuzuummmm çok sevindimmmmm Allah analı babalı büyütmek nasip etsinnn:KK46::KK200::KK200: Eşine ne sürpriz yaptın kızzz
amiiiin cnmmmmmm aminnnnnn valasonuc netlesmesi biraz skintili oluncaa emzik ve testi paketledimtutusturdum eline kamerayada aldim anlamadi basta xok duygusaldi ayyy aglastik durdukkk cok guzeldii valla Rabbim olmayan herkese nasip etsintez.zamanda z

Vucudumm orn. Yuzuklerimi cikarinca izleri oluyor atlet camasir hep izli birakiyor beni :(

Gunaydin kizlarr:halay: yine tartilmadim yarin tartilicam boyle daha iyi sanki 2 gündür tartilmiyorum ya sanki 1 ay tartilmamis gibi meraklıyım:D

bn yine yanıma bi tabak aldım yogurtla belki eve gitmeden yiyebilirim kusmazsam :KK70::KK70::KK70:
neysem biz detoks yapmadan da zayıflarız :KK53::KK53:
Kahvalti yaptin mi kiz:KK53: acaba bir dilim ekmekle yumurtayla hafif bi kahvalti yapip ogle ve aksam karabugday mi yisem yogurtlu:KK53:

Back
X