Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kardeşim uyandırdı annem kahvaltımı hazırladı ben nasıl kara bugday yerdim bu ilginin üstüne ayıp yani :KK70::KK70::KK70::KK70:
biz yarım kilo versek yeter aslında dimi:KK74:
Aynen kiz biz kahvaltili deneyelim bakalim 500 gr falan gitse super:KK74: o kahvalti kacmazdi ana eli degmis:rolleyes:

Allasen 40kalmis dugunmu nisanmi bilmiyorum sen spora gitmiyosun yediklerine dikkat etmiyosnnnnnnnnnnnnnn 1 ay kalmissss. Benim kuzenin nisani var nisan ayinda ben onun icin simdiden kasiliyorum:işsiz::KK12: kendineeee gel hemeen:stop:
Canım gidemedim spora cünkü isten baya bi geç cıktım ama 4 durak önce inip yürüdüm yedikten sonrada baya bi yürüdüm

Dünkü menüm;

sabah: 2 dilim ev böreği :olamaz:
Öğlen: çorba ve sebze yemeği
Akşam: 1 et şiş,1 tavuk şiş, 3 köfte, ayran (dışarda yemeğe gittim- gitmek zorunda geldim en masum buydu)

Gün içinde 4 kayısı yedim 2-2
Su (2lt) şekersiz çay tükettim

İşten geç çıktığım için spora gidemedim ama 1 saatten fazla yürüdüm

Allasen 40kalmis dugunmu nisanmi bilmiyorum sen spora gitmiyosun yediklerine dikkat etmiyosnnnnnnnnnnnnnn 1 ay kalmissss. Benim kuzenin nisani var nisan ayinda ben onun icin simdiden kasiliyorum:işsiz::KK12: kendineeee gel hemeen:stop:

Canım bu arada benım nısanım temmuzun sonunda rahatlıgım burdan gelıyo sanırım :D
Martın 20sı gibi kıyafet bakıcaz buyuk ıhtımal dıktırıcem ondada 1 hafta - 10 gun oncesı prova falan oluymus kılo alıp verme olursa uzrıne gore ayarlıyolarmıs sanırım ona güveniyorum ben :KK53:

Dünkü menüm;

sabah: 2 dilim ev böreği :olamaz:
Öğlen: çorba ve sebze yemeği
Akşam: 1 et şiş,1 tavuk şiş, 3 köfte, ayran (dışarda yemeğe gittim- gitmek zorunda geldim en masum buydu)

Gün içinde 4 kayısı yedim 2-2
Su (2lt) şekersiz çay tükettim

İşten geç çıktığım için spora gidemedim ama 1 saatten fazla yürüdüm
günaydın beybisii akşam ymeğinde ekmek yemediysenn ben begendim börekler için dün bagırmıştım bugün tekrarlamıcam :D

günaydın beybisii akşam ymeğinde ekmek yemediysenn ben begendim börekler için dün bagırmıştım bugün tekrarlamıcam :KK70:

kuzu yok ekmek yemedim, sıcak pide vardi tam karşımda ama valla bi lokma bile yemedim :D
Yesem devamı gelecek çünkü kırbaçlayacaksınız :KK53:
Bunlar bile çok şişirdi niyeyse
Ve yine + çıktım. Sanırım tuvalet sorunundan kayısıda işe yaramadı :KK43:

kuzu yok ekmek yemedim, sıcak pide vardi tam karşımda ama valla bi lokma bile yemedim :KK70:
Yesem devamı gelecek çünkü kırbaçlayacaksınız :KK53:
Bunlar bile çok şişirdi niyeyse
Ve yine + çıktım. Sanırım tuvalet sorunundan kayısıda işe yaramadı :KK43:
yarın da artı cıkarsan geliyor kırbaaççç :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
bugün öğle ve akşam yemeğinde sadece corba iç kuzum bide cıkarsa eger sebze yemeği suyunuda cok iç ki sindirim sistemin calışsın :bicak:

yarın da artı cıkarsan geliyor kırbaaççç :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
bugün öğle ve akşam yemeğinde sadece corba iç kuzum bide cıkarsa eger sebze yemeği suyunuda cok iç ki sindirim sistemin calışsın :bicak:

Lokantada çeşit çeşit var canısı sevdıgım sebze bulursam alırım içerim
Ama sanmıyorum sadece çorbayla durabileceğimi :D

Kızlarr size bir şey sorucam. ben hiç yulaf ezmesi yemedim kahvaltıda daha,deneyeym dıyorum. siz yiyormusunuz?yiyorsanız nasıl yapıyorsunuz vs anlatır mısınızz :KK54:
Ben çok yiyorum.geceden 3 yemek kaşığı yulaf ezmesine 1 su bardağı süt ekleyip dolaba koyuyorum.sabaha yumuşamış oluyor.üzerine tarçın ekleyip pişir ,sonra içine meyve kuruyemiş ne istersen ekleyebilirsin

Back
X