Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bimde bazen cok guzel oyuncak lego yapboz falan oluyo kiz ben cok severim a101 bim şok bunlarin hepsini gezerim dışarı çıktığımda:KK70::KK70:
Bende migroscuyumm :D :D indirim tencere tava bardak gordummu kacrmam :D indirimli ne varsa aliyom manyak gibi :D
Ayyy :KK70: millet kac gun oncesinden bakiyo heralde ne geliyo gidiyo diye bekliyo kapida:KK70:
evet onlar onceden gosteriyo takip et bari uyanik ol kacirma :d

Ne var ki kap kacak :KK70: kiz bu kadnlar cilgin harbiden :KK70: alip alip internetten hergunnn dk basi yayinliyolar :KK70: hahah cay keyfi kek keyfiii :KK70: vsvsvsvs
Agahahhahahahah:D:D ayy cok gicik oluyom onlara hele minik sandalyelere kurabiye otutturmus biri tek tek :D coluk cocuk yok kendilerine eglence ariyolar zaar:D

Bende migroscuyumm :KK70: :KK70: indirim tencere tava bardak gordummu kacrmam :KK70: indirimli ne varsa aliyom manyak gibi :KK70:
evet onlar onceden gosteriyo takip et bari uyanik ol kacirma :d
Bende pembis gelinleri takip edecem bende alacam zaabaan köründe beklicem hirs yapacam :D

Mende menumu yazimm
11:30 iki haslanmis yumurta kk peynir zeytin sekersiz cay 3-4marul yaprak

Ara küçük ve elma
16:00da karabugday bi yaprak marul bi bardak ayran
18:30 kalan karabugday yerim
2,5lt su tamamlani aksam ekstra sekersiz cay veya yesil cay icebilerem
Spor yapmadi ama markete gittim hizli hizli 20dk eve gelisi 30dk normal yurudum

Ben de takı için alacaktım ama hastalıktan çıkamadımki bir yere..
Benim makyaj malzemelerim hep minik cantalarda onlari aramak falan zor oluyo oyle bide a101 deki de ucuzdu o yuzden bakiyim dedim ama 3 a101 gezdim bitmis:D icime oturdu:D bi a101de küçüğünü gördüm ama almadim pek kucukdu oda:mapus:

evidea da var kuzum o siteye bak arada indirime giriyo :KK51:
İnternetten alisveris yapmiyoh biz:KK51: ayy bak oyle dedim de ben aliexpresden (çinden yani) makyaj fırça seti aldim 24lü ayy bek guzel cikti yaa 1 sene oldu hepsi taş gibi duruyo ilk internet alisverisim başarılı olmustu:KK45:

Bimde bazen cok guzel oyuncak lego yapboz falan oluyo kiz ben cok severim a101 bim şok bunlarin hepsini gezerim dışarı çıktığımda:KK70::KK70:

Hani su pazar arabasi legolar vardi onlsr cok kaliteliymis ben cocuklara aldim 4yil olcak hala oynuyorlar gelen cocuklarda bayiliylar bence bazi seyler kaliteli orda.
Birde karabuğday alacak arkadaslar varsa suan bimde satılıyor Bilginize

Back
X