Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence normaldir oyle olmasi kizimda aciktiginda falan soyluyodu ac kapa ver gibi ama pepee pepee buuudunmu seen evet diyodu. Onu soyluyodu :KK70: aklima gelmiyo ama suan ayni 3 gun arayla dogmus cocukla arasinda cok fark var konusma olarak ben fark etmemistim kizimin konuskan oldugunu.O fazla konusmuyo ama elbet konusucaklar acele yoook.

Simdi resim defteri, boyama defteri,boya kuru boya, pastell, sulu boya, parmak boya ,oyun hamuru, yazi tahtasi, gibi seyler yapiyoruz. Kitabi var ordan renkler hayvanlar ayakkbi vs gibi seyler var onlarin birazini soyluyo gb seyler iste.

Koordinsyon oyunu falan var. Legolari var bebegi fazla yok yani bide yemek takimi var gerisi hep onu gelistirici seyler. Hepsini birden vermiyorum kafasi karismasin diye.
Ama ben senin ki zamanlarinlarda kutuya cubuklar gecirip makarna gecirmesini falan sagliyodum. Yada suzgece bsyler gecrme vs. Aklima gelirse yine yazarim

baaaaririim
sağol canım bende eline kalem defter veriyorum karaliyor renkli kalemler boyalar almadım daha resimli kitaplar gosteriyorum hayvanlardan bazilarini biliyor kedi ye miyav köpeğe hav hav kusa cık cık falan diyor makarnalari bende veriyorum küçük bi kapla dolduruyor boşaltıyor parmak boyası fikride güzel mis ilerde deneriz bizde :KK15:az daha buyusun

sağol canım bende eline kalem defter veriyorum karaliyor renkli kalemler boyalar almadım daha resimli kitaplar gosteriyorum hayvanlardan bazilarini biliyor kedi ye miyav köpeğe hav hav kusa cık cık falan diyor makarnalari bende veriyorum küçük bi kapla dolduruyor boşaltıyor parmak boyası fikride güzel mis ilerde deneriz bizde :KK15:az daha buyusun
Kutuya tahta sisler varya cbuk onlari sokup eline yuksuk makarna verip tahta cubuklara sokmasina saglayabilrsn oda ona katkisi olacaktr cnm.

Selammm :KK3:
Gecmisi okudum ne tatli bebikleriniz var yaaa masallah bana cok dua esin yarin kontrole gitcem benimde olsun bibikimmmmm :dua::KK46: sizinkiler gibi akilli hamarat sevimli saglikliii:KK200:

Menum
Sabah tereyagli sahan yimirta
5 zeytin 1 kk suzme peynir 1.5 dlm tb ekmwgi

Ara yok hic acikmadim hatta bu kadar sey yiyince kac gun ustune rahatsiz oldum :kusmuk:
ogglen 1 ayran buyuk
Yarim kiymali pide

Ara 1 muz 5 ceviz yarim sutlu cikolata tekli miniklerden

Aksam yayla corbasi yapcwm icicim
tursuda yirim
az da tb ekmegi yogurt ve sut ywrim evde yemwk yok baskaaa :deli:

2.5 lt su
20 dk yuruyus

***14. TAKİM 504. ETAP***

kova01( 63.3/62.6/0.7/%1.11)
elaalemi( 59,5///%)bildirim yapmadı
hedef52( 56,7/56.3/0,4/%0,71)
selcanmehmetcan(77/76/1/%1,30)
moonlii(65.4///%)bildirim yapmadı
htc71(65,7/65/0,7/%1,07)
edan18(62.5/62.3/0,2/0,32%)
munter(73.2/73.0/0.2/%0.27) hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
06derya(78.8/77.5/1.3/1.65%)
ParteMoralll (67.4 /67/0,4/%0,59)
poncikbirgelincik(60.9/61,7/+0,8/+%1,31)

14. Takim ortalamasi:%0,519

Back
X