- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.281
Simdi yemek yidimm ay anaaaam patlicaaaaaam ohhhhh superdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirim yapmayinca noluyodu***14. TAKİM 504. ETAP***
kova01( 63.3/62.6/0.7/%1.11)
elaalemi( 59,5///%)bildirim yapmadı
hedef52( 56,7/56.3/0,4/%0,71)
selcanmehmetcan(77/76/1/%1,30)
moonlii(65.4///%)bildirim yapmadı
htc71(65,7/65/0,7/%1,07)
edan18(62.5/62.3/0,2/0,32%)
munter(73.2/73.0/0.2/%0.27) hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
06derya(78.8/77.5/1.3/1.65%)
ParteMoralll (67.4 /67/0,4/%0,59)
poncikbirgelincik(60.9/61,7/+0,8/+%1,31)
14. Takim ortalamasi:%0,519
amin canıımmmSelammm
Gecmisi okudum ne tatli bebikleriniz var yaaa masallah bana cok dua esin yarin kontrole gitcem benimde olsun bibikimmmmmsizinkiler gibi akilli hamarat sevimli saglikliii
![]()
sen niye yemek yapmıyonMenum
Sabah tereyagli sahan yimirta
5 zeytin 1 kk suzme peynir 1.5 dlm tb ekmwgi
Ara yok hic acikmadim hatta bu kadar sey yiyince kac gun ustune rahatsiz oldum
ogglen 1 ayran buyuk
Yarim kiymali pide
Ara 1 muz 5 ceviz yarim sutlu cikolata tekli miniklerden
Aksam yayla corbasi yapcwm icicim
tursuda yirim
az da tb ekmegi yogurt ve sut ywrim evde yemwk yok baskaaa
2.5 lt su
20 dk yuruyus
he saa diimBanami diyisin
ben 6.30 da ymek yiyom yiyince paylaşıyom yada menü belli oluncaLista paylasimi kaca kadardi saat 5 bucuk olmus![]()
bulgur pilavı tavuk patates püresi ne giderdi şimdiSimdi yemek yidimm ay anaaaam patlicaaaaaam ohhhhh superdi![]()
2. bildirimde diskalifiye attaaaaBildirim yapmayinca noluyodu
Onu demedim kiz kg bildirimi icin didimben 6.30 da ymek yiyom yiyince paylaşıyom yada menü belli oluncabugün kimsecikler yok zati bakam ne zaman dökülcekler
![]()
Halim olmuyo kuzu hem ben oyle ev yemegi arayan biri degilim. Ne yapacagim diyede dusunmek beni olduruyo pattis puresi geldi aklima ve @ParteMoralll tavuk shnitzel dediydi onuda dusundum ama bunlar zaman aliyyy ben eve yeni geldim ve yorginummmm daha yarin icin hazirlancam bi yigin utu var 2 mak. Camasir varamin canıımmm
sen niye yemek yapmıyonnye sebze yemekleri proteinli yemekler yapmıyooonnn
![]()
Gel bebemm super olms devrildim suan.bulgur pilavı tavuk patates püresi ne giderdi şimdi![]()
he ay cok acıktıysam demek ben onu yemek listesi anladımOnu demedim kiz kg bildirimi icin didim![]()
ama olmaz ki susamına yazık değil mi öle yani bnde tam bilmiyorum ama yemeklerden yemen gerkmez mi azar azarHalim olmuyo kuzu hem ben oyle ev yemegi arayan biri degilim. Ne yapacagim diyede dusunmek beni olduruyo pattis puresi geldi aklima ve @ParteMoralll tavuk shnitzel dediydi onuda dusundum ama bunlar zaman aliyyy ben eve yeni geldim ve yorginummmm daha yarin icin hazirlancam bi yigin utu var 2 mak. Camasir var![]()
ayyy coohh açııımmmmGel bebemm super olms devrildim suan.
he saa diim7/24 burdasın benle beraber kepenk indiriyon saa nası diim
![]()
ac gozluuuuuuuuu kizim senin yerine yedi ustune doke doke pure yidihe ay cok acıktıysam demek ben onu yemek listesi anladım![]()
kaşla göz arası övdün heAyyyyyy kizimmm tabagimi firlatti bardak kirildiiyanii iki laklak yaptirmadi neyse ki supurdumm anam ne hizli kadinim
hahaha
kendimi ovdum
bende onu yiriimmmmakilli ollll ayy sodaa getr baaaa
ac gozluuuuuuuuu kizim senin yerine yedi ustune doke doke pure yidi![]()
Bende yemek yapiyorum tatlisçalışıyoreyamuldum iyice otur otur
sen napıyon kuzum
8 e kadar en sonLista paylasimi kaca kadardi saat 5 bucuk olmus![]()