- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar borek varrrr yarın çok sıkı tutmam lazimmmmmSeenin anaaan bizim kafaaaadanSekerPancarii
Ayy bizim bura varya bahar gibiii bayiliyommmm yazi ozlemisim yaaaYarin kar geliyomus siddetliaacaaaabaaa bu yaz hic gelmicekmi yaa
pazarrr geziceeeeeedimm
yettiiii yaa
![]()
HahahaPazar borek varrrr yarın çok sıkı tutmam lazimmmmm
ne guzeeeeeel gunes olmayinca ben mutsuz oluyorum camlarimda perdelerim acik iki yana dogru hava griii icim skiliyooooAyy bizim bura varya bahar gibiii bayiliyommmm yazi ozlemisim yaaa![]()
Sende taze yufkayla yap bebikkkkkkkk ispangn icinde peynirle kasards at imhh cok sverrmBorekkk ispanakliiii bende iatiyim cok severimmm bana da gonderinnnn yollayin paketleyin bisi yapin istiyommmmmmmmm onuuuu
Bn patatesli seviyiimmAyy en sevdigim bur kiymali birek ikincisi ispanakli yumurtali![]()
Kendime nudo almıştım bu aksam onu yesem olar miiiOf yaaauustumeee geliyonuzz
![]()
Borekkk ispanakliiii bende iatiyim cok severimmm bana da gonderinnnn yollayin paketleyin bisi yapin istiyommmmmmmmm onuuuu
zzikkim yiiiiiiiiKendime nudo almıştım bu aksam onu yesem olar miii
TM kuzum yazarım ben ama kızıyorum baaakkKızlar bildirimi kaçırdım mı kaçırmadıysam aynıyım 59.6 işim olduğu için yazamıyorum.kaptinn gece detaylıca bakacağım. Nolur affedin beni
Kız pek severim aylardir yiyemiyorum görünce kaçırmak istemedimzzikkim yiiiiiiii![]()
NiyeeeListeyi paylaştım muhtemelen sondan 2. Falan olcaz![]()
yarin alimde pattis veya kiymali yapimm kiz ispanak cok zorr yikamasi cnm cikiyo tek tekkk ayiklaaaSende taze yufkayla yap bebikkkkkkkk ispangn icinde peynirle kasards at imhh cok sverrm
yap yap saka yapim bennn![]()
ağız tadiyla ozencik te yapamiyom sen varsın diye
![]()
![]()
Bu kadareksi ile sondan ikinco oluyoz heeee***14. TAKİM 504. ETAP***
kova01( 63.3/62.6/0.7/%1.11)
elaalemi( 59,5///%)sabit
hedef52( 56,7/56.3/0,4/%0,71)
selcanmehmetcan(77/76/1/%1,30)
moonlii(65.4///%)bildirim yapmadı
htc71(65,7/65/0,7/%1,07)
edan18(62.5/62.3/0,2/0,32%)
munter(73.2/73.0/0.2/%0.27) hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
06derya(78.8/77.5/1.3/1.65%)
ParteMoralll (67.4 /67/0,4/%0,59)
poncikbirgelincik(60.9/61,7/+0,8/+%1,31)
14. Takim ortalamasi:%0,519
Menü güzel kuzum akşam biraz az gibi geldi oglusun sünnet mi oluyo10 subat 2017 menum
Sabah
2 yumurta aki bir sarisi omlet
3 zeytin
1 yemek kasigi tulum peyniri
1 dilim kepek ekmegi
Sekersiz cay
Aksam
2 kase mercimek corbasi
1 kofte
1 dilim ekmek
Tursu
Su 1 litre 2 ye tamamliycam insallah