Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay evet çok güzel kokuyolar:KK46: yaa sen önce hedef kilona gel sonra düşün :anneadayı: beraber yaparız beni bekleyin 2.ler için :KK70: :KK70:
ya birak kendime bi tohat aticam yettiii yaaa kiz hedefi birak ben dahaaaa var kizim nisanda 2 olcak ohooo en az 2 yilim vaaa :D sen yaparsin ozamana :D hahaha senin durum vahimmmmm

Bastılar bizi :eek: yaz kızım 20 çuval cimanto:kahve:
Giskanc kiz bunlarr amaaan @SekerPancari71 duymasinnnn:63:
Neeeeeeee yaaaaaaa:işsiz:
yakaladim artik kimnense :deli:tukceyi katlettim :KK70:kimnense ne ya :deli:iş birlikcisi sindin dimek :KK70:
Sus kiz acik etmeeeeee:işsiz:
Kimselerlen konusmuyom ben :skandal: :KK70::KK70:
yalancilik yapma:oha:

Hemde nasıl :) glisemik indeksi yüksek olduğu için tez acıktırıyor..sen karatayı düşün bence :KK24:
Ben menu hazirlayamiyorum kuzum ya ne varsa Ondan yiyorum yoksa aklımda yani istiyorum kendime özel menu hazirlayinca sıkılıp bırakıyorum ama belki şartlarıma göre uyum sağlamaya çalışabilirim

ya birak kendime bi tohat aticam yettiii yaaa kiz hedefi birak ben dahaaaa var kizim nisanda 2 olcak ohooo en az 2 yilim vaaa :KK70: sen yaparsin ozamana :KK70: hahaha senin durum vahimmmmm

Giskanc kiz bunlarr amaaan @SekerPancari71 duymasinnnn:63:

Neeeeeeee yaaaaaaa:işsiz:

Sus kiz acik etmeeeeee:işsiz:
yalancilik yapma:oha:
Bn ev almadan cucuk yapmam :D :D
Hemen sat zati hemmeenn:63::63:

Ben menu hazirlayamiyorum kuzum ya ne varsa Ondan yiyorum yoksa aklımda yani istiyorum kendime özel menu hazirlayinca sıkılıp bırakıyorum ama belki şartlarıma göre uyum sağlamaya çalışabilirim
Aslında çok da ozel menü gerektirmiyo..günlük yaptığın yemeklerin yanında ekmek pilav makarna yemiyosun..işin ana maddesi öğün araları en az beş saat olmalı ki leptin hormonu çalışsın..

kaptinn kaptinn ben 24 evlendim 25 anne oldum.
Aslinda hiix dusunmuyodum 1 2 sene ama oyle olmadi istedim kendimce planladim ikinciyi falan oyuzden yaptim iyiki de yapmsm cok sukur evlat candir.
Nisanlimda istiyo yaşı büyük diye ama ben ev almadan pek istemiyorum yine de Rabbim artmasin en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhhhh

Back
X