- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.441
Konusuyon konusuyon beni de lafa tutuyonHerkesleeeebiz hala burdaaaa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konusuyon konusuyon beni de lafa tutuyonHerkesleeeebiz hala burdaaaa
![]()
Çocuklar uyudu yarın okul da yok erken kalkmıycam ohhh :)Herkesleeeebiz hala burdaaaa
![]()
Bu hafta sonu bend rahatım evden cikmicam miiisssÇocuklar uyudu yarın okul da yok erken kalkmıycam ohhh :)
Niye evde durcan çik nişanlınla gezsene kız en guzel günlerinBu hafta sonu bend rahatım evden cikmicam miiisss![]()
Caliscak o kuzum bende firsattan istifade dinlencem her hafta sonu yorgunluk demek bnm için normalde kV yegenler nisanlim annem yetisemiyorumNiye evde durcan çik nişanlınla gezsene kız en guzel günlerin![]()
O zaman en iyisiCaliscak o kuzum bende firsattan istifade dinlencem her hafta sonu yorgunluk demek bnm için normalde kV yegenler nisanlim annem yetisemiyorum![]()
Bu hafta sonu bi tek yürüyüş için çıkarım ben evdenO zaman en iyisi
sus kizKonusuyon konusuyon beni de lafa tutuyonama bana yarın tatil
![]()
ohhhhh senin icin guzel bizimki okulada gtmiyo ama her sabahÇocuklar uyudu yarın okul da yok erken kalkmıycam ohhh :)
Ben azıcık spor yaptım bi oturdum aha da şimdi kalkcam yatağıma yatcam bekarligin gözünü seveyim ahahahahahsus kizsana laf yetistirirken
Camasir astim yeniden doldurdum ortaligi topladimmm . Bulasik makinasi bosalttm koydum hey gidi heeeey
ohhhhh senin icin guzel bizimki okulada gtmiyo ama her sabah![]()
Bende yatican artikkk yiter islerim bitti haydi iyi geceler hepiciginizeBen azıcık spor yaptım bi oturdum aha da şimdi kalkcam yatağıma yatcam bekarligin gözünü seveyim ahahahahah![]()
Bende uyuyayim yarın oglene kadar bana ulasamazsiniz uyuyo olcam iyi geceler kizanlarBende yatican artikkk yiter islerim bitti haydi iyi geceler hepiciginize![]()
Gunaydin kizlar doktora gidiyorum dualariniz eksik etmeyinnn![]()
Tam anlamiyla yapabilsen aslinda baya verdiriyo o kiz sabahtan baslayip yemen lazimYemiciiimmmyarın kara buğday mi yisim hazır evdeyim
![]()
Aynen bacimm bende o riski alamam 53 e inmisken devammm devammmmSonra 57 mi olayim yine![]()
yazık baaa zor geldim buralara
![]()
![]()
![]()
Ayy ne heycanliiiKızlar ben önümüzdeki hafta içinde bi kaç gün hastanede olcam size pek katilamayabilim haberiniz olsunn bebişimiz olcakta![]()
Spor listesine benide yazin yaaa kendimi zorlayarak yapmam lazimkaptinn aslnda hic istemiyorum ama mecbur kalirsam olur
Hangiii takim @ParteMoralllOllaaaarr hangi takıma girmek istiyon kuzu seç beğen al![]()
sennnnnn hahahaTam anlamiyla yapabilsen aslinda baya verdiriyo o kiz sabahtan baslayip yemen lazim
Aynen bacimm bende o riski alamam 53 e inmisken devammm devammmm
Ayy ne heycanliiihayirlisiyla bi avazda dogurur insallah
Hangiii takim @ParteMoralll![]()