Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrrr doktor kalp atislarini gordu susamimizi bize gosterdi sukurler olsun 3 hafta sonra gel dedi sisamimiz 6 haftalikmis teyseleriii aplalari:anneadayı:
:anne::KK5::rolleyes: Allah im hayirlisiylaaa kucamiza almayi nasip etsin cok degistiiiii resmi var bisdeeee artikkkkk:rolleyes:
Ayy ne guzel duygular bunlarr:cry::KK36: 1 bucuk aylik hamissin:KK74: kaldi 7 bucuk ay:D Rabbim hayirlisiyla almayi nasip etsin kucaginiza bebegim :KK36::anneadayı::KK200:

Kizlarrrr doktor kalp atislarini gordu susamimizi bize gosterdi sukurler olsun 3 hafta sonra gel dedi sisamimiz 6 haftalikmis teyseleriii aplalari:anneadayı:
:anne::KK5::rolleyes: Allah im hayirlisiylaaa kucamiza almayi nasip etsin cok degistiiiii resmi var bisdeeee artikkkkk:rolleyes:
Oyyyyyyyyyy oyyy yerimmmmmmm amiinn cnmmmmmm

Ruyanda gorcekmisin bakalim. Ben gormustummmm :) kac kere kiizz gormustm.
Kuzenim hamile smdi onuda pembeye boyuyodk odayi dedm kizin olcak kzii oluyo :)

Hey gidi hey bende buraya bebegimi yapmistm oyle kocaman olduu:KK46:
ayyy gercekkkkk ne guzel yalniz ermismisin nesinnn kuzeninkini bile bildin :D

Ruyanda gorcekmisin bakalim. Ben gormustummmm :) kac kere kiizz gormustm.
Kuzenim hamile smdi onuda pembeye boyuyodk odayi dedm kizin olcak kzii oluyo :)

Hey gidi hey bende buraya bebegimi yapmistm oyle kocaman olduu:KK46:
Fistigini burdaykenmi ogrenmistinnnn yaaa nasil geciyor zaman dimiii

Kızlar merhabayyiuunn Günaydın demiyim artık :D uyandım kahvaltı yaptım şimdi yürüyüşe çıkıyorum :nazar: munter munter kuzum hayırlı ugurlu olsuunn Rabbim kucagina almayi da nasip etsin :KK46: Moonlii Moonlii canım sağlık olsun bi daha kine haber vermeye calisirsin:bicak: SekerPancarii SekerPancarii hayranı gör yeni spor listesi arkadasinin:63::63::63: poncikbirgelincik poncikbirgelincik senin bu zayiflayamadim yedimlerin beni öldürcek yicen kirbaci:duduk::duduk:

CYMERA_20170211_135256.webp
SekerPancarii SekerPancarii innn bana yaptigi:skandal:

yeni liste 16.47
SPOR LİSTESİ(07/14)

PEMBE TAKİM
(158)SekerPancarı71:35+ 32+43+48
()selcanmehmetcan:
(95)edan18:45+50
(30)Poncikbirgelincik:30+120
(65)Kova01:30+35

MOR TAKİM
(100)