Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende cok inaniyorum ona o minnacik ama herseyi hissediyor nasil hamilelik gecerse oyle yasantisina yansiyor ne guzel gezgin aile sevgi dolu aile ommussunuzz masallah Rabbim nazarlardan korusunnn:KK200:

Haklisin cnm guzel seyler dusunmek en guzeli cok sukur lekenlenmeler falan yok sadece doktor dediya kalp atisi nedensiz durabiliyor o kafama takilmis ne bilim hassasta oluyozya hormanlarda degisiyo hep onlardan oturuuu:bicak:
Sagol cnmmm sizede masallahh:KK200:

O doktr mabyakmi oyle niye diyoki :sinirli: korkma sen tatlimmm
:KK70:

Oo pilav yapabiliyinn al bi hamarat hatun daha
kizz pilav yapmakta ne varrrr:KK53: hemide pilavim super olur:skandal: ovmeden olmaz.
Mevlut pilavlarina basladim ahahahaha:KK53:
Kayinpdern 7sinde ben yapiyodum eltim sok oldu kendisi annemden buyuk olur:silah: gorumceme sen yapsana dedi benden emin olamadi zaar yada gisgandi oyle huylari var:skandal: b3nde ne olmus dedim benim pilavm guzeldir :D sonra yaptim herkes bayildi kendileride cok guzel olmusss kbkma beni yanlis anlamadin dimi ben mevlut pilavi diye korktum dedi :skandal: :D rahat ol panpa dedim :P

Sagol cnmmm sizede masallahh:KK200:

O doktr mabyakmi oyle niye diyoki :sinirli: korkma sen tatlimmm
kizz pilav yapmakta ne varrrr:KK53: hemide pilavim super olur:skandal: ovmeden olmaz.
Mevlut pilavlarina basladim ahahahaha:KK53:
Kayinpdern 7sinde ben yapiyodum eltim sok oldu kendisi annemden buyuk olur:silah: gorumceme sen yapsana dedi benden emin olamadi zaar yada gisgandi oyle huylari var:skandal: b3nde ne olmus dedim benim pilavm guzeldir :KK70: sonra yaptim herkes bayildi kendileride cok guzel olmusss kbkma beni yanlis anlamadin dimi ben mevlut pilavi diye korktum dedi :skandal: :KK70: rahat ol panpa dedim :p
Vuu kizz pilavcii gelin becerikli gelin. Elti ya ondan ole olmustur :D
Yalniznozguveninnn tavan yapmis kiz masallah mevlutlerin pilavci hamarat gekini :D

Iyle soyledi doktor hatta biraz gec soyledi lalp atislariji gordugunu o an cok korktuk esimle sonra bi rahat nefes aldik ama ekledi nedensiz kalp atisi durabiliyor diye acaba didim gormedide mi biyle diyor sonra diyorum gormese niye risk alsin dimi oyley bana bisi olsa sorumlu olmicak mi cok memnun kalmadim doktordan sanki degisirim belki hic sevmiyom doktorlari hastaneleri varya Allah dusurmesin ozelide begenmim

Ben komple siyah :KK70: yuksek bel siyah pntln kisa siyah ust siyah topuklu bot yada xizme :KK70: kac tane siyah pntlnm vaa :KK70: ceketlerim hirkalarm hepsi siyah

Bilmiyorum suan gogsum patlicak :KK70: hahahaahahhahaba
:KK70: accik Ozguvenli ol:63:
hiç siyah pantolonum yokkkk:63::63::63:
54 olunca gelcek o özgüven yazın herkes şok olcak montolar cıkınca:KK8::KK8::KK8:

***14. TAKİM 504. ETAP***

kova01( 62.6/62.4/0,2/%0,32)mezun olmak istiyor.
elaalemi( 59,5///%)
hedef52( 56,3///%)sabit
selcanmehmetcan(76/76,7/+0,7/%+0,92)
moonlii(65.4///%)
bildirimde bulunmadı
htc71(65///%)hedef 60 olarak revize edildi
edan18(62.3///%)bildirimli izine ayrılıyor
06derya(77.5///%)hedef 69 olarak revize edildi
ParteMoralll (67 ///%)
poncikbirgelincik(61,7/60,8/0,9/%1,45)
sarraf(84/82.8/1.2/%1.42)495.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye hastalık nedeniyle kilo alarak
geri döndü yüzdesi 10a bölündü
senad(69,2/68.6/0.6/%0.87) yeni üye başlangıc 16 aralık başlg. kg:70 hedef 52

14. Takim ortalamasi:%

Vuu kizz pilavcii gelin becerikli gelin. Elti ya ondan ole olmustur :KK70:
Yalniznozguveninnn tavan yapmis kiz masallah mevlutlerin pilavci hamarat gekini :KK70:

Iyle soyledi doktor hatta biraz gec soyledi lalp atislariji gordugunu o an cok korktuk esimle sonra bi rahat nefes aldik ama ekledi nedensiz kalp atisi durabiliyor diye acaba didim gormedide mi biyle diyor sonra diyorum gormese niye risk alsin dimi oyley bana bisi olsa sorumlu olmicak mi cok memnun kalmadim doktordan sanki degisirim belki hic sevmiyom doktorlari hastaneleri varya Allah dusurmesin ozelide begenmim
Hahahaha oyleyim:deli::deli:

Kalp atisini duymadinmi sen? Seninde duyman lazm degilmi disari duyuluyo sesi zaten
Analiz kotumu kiz ben anlamadim :KK70:
Yok kiz bir etapdan oburune kadr verilen kilo :D ben yoktum zaten o ara hahahaha :D yeni geldim. Lank diye dahil oldum :D onemsiz :D
hiç siyah pantolonum yokkkk:63::63::63:
54 olunca gelcek o özgüven yazın herkes şok olcak montolar cıkınca:KK8::KK8::KK8:
aa niden yok ben cok siverim:dondurma: kisa paca:dondurma:
Montlar cikinca haha etlerde cikacak :deli:

Back
X