Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy sabah namaziii miiiiiii:KK57:
Uyku olayini sevdim ben cok uyurum severim uyluyu ama ortam sakin sessiz olcekkk
evettt bide bebekken gece kalkiyo :F ben 6 7 ayllik uyku duzenine soktum ama yinede dis yuzunden kalkiyodu

:) kokuo burnuma ayy yokksaaa:anneadayı: tobe
Bende yiycemi gunduz yidim aksama ac kaldim ama yaramadi:KK70: aammmmAAAAANN:KK70::tokat: anne cinnet suan:tokat: @ParteMoralll :KK70::KK70::KK70:
hahahahahahahaha anne cinnetttttt

evettt bide bebekken gece kalkiyo :F ben 6 7 ayllik uyku duzenine soktum ama yinede dis yuzunden kalkiyodu

Kiz psikolojik o:D bende bulantim falan vardi uykum geliyodu hatirlasana:D ben baya kesin hamisim diye düşünüyodum artik:D

Ayy niye soylemiyon kiz ben babamla yerdim yemek babam mide rahatsızlığından tutamiyodu demiyodum tabi de:KK70: yiyince anliyodu beraber yiyoduk:cry:babammmmm :cry:cok ozledimm:cry: baska sehirde çalışıyo ayda 2 ayda bi geliyi:cry: gelecek 1 hafta sonra:KK36:
Oyyy anliyorum seniii benim babamda ben küçükken uzakta calisiyodu ne çok ozluyoduk :( şimdi hep dipdibeyiz:KK53:

29da kalmak istiyorum :) yani kizim 4 yasina giricek o yaz planliyorm. Insallah yine eylulde kalrm :KK70: :KK70: planlar bu nasip insallah allah nasip eder.
hahahhaahhaha amaaaan nolcak
Bende bekarken sahura kalkmazdm babam kalkmicakmi derdi annem yok derdi konu kapanirdi zTen bilmiyimi:deli: :KK70:
İnsallah kuzum Allah hayirli evlat nasip etsin:KK200::anne:

Anlamıyolar annemde anlamıyooo sürekli bana kötülük ediyo evde bulamayacagım abur cubur yok suan ve cok sevdıgımı bıle bıle alıyoo kilo vermem lazım diyorum senin neren kilolu diyo :mad: Çıldırıcam o_O
Benimkide öyle diyodu şimdi zayiflayinca güzel oldu diyo :D :D bizim evde de abur cubur çok olur hatta genelde ben alırım annem.Seviyo çünkü ama ben yemiyorummmm

Bizim evde bi ben tutarım oruç o yüzden babsmlar hiç anlamiyolar tutup tutmadigimi :KK53:
Nisanlim biliyo bak ona tutmadigim zaman söylüyorum :KK70: ay nisanlimin adını yazdiydim son anda farkettim sildim iyice desifre etcem kendimi :KK70::KK70:
:D aha yakalanacaktin:Dahahahhaha :D iyi bari ona soyluyon:D

Diyetteyim diceksin bnm nisanim var kötü görünmemi ister misiniz diceksin Ayy insanlar anlamiyoda :KK43:
Ayy ben yemezdim biliyo msn kvdemler nasil israr ederdi onlar tatli dondurma pasta yerken ben hayir yemicem diyodum o zamanlar diyolardi aman sende abartiyon diye all taş gibiyim iste:D illa övdürdecekler bağa kendimi:D

Cocuk olunca unut sessizligi sakinligi:KK70::KK70:
dimiii :uykucu:

uyku duzenine nasil soktun sakinmiydi bebiskoooo Allah nasip ederde evladimizi kucagimiza alip buyutme asamalarina geldigimde uykusunu kenara koyup kendi uyumasi seklinde ayarlamak istiyom ama zor galibaa etrafimdaki hic kimse boyle uyutmiyyy hep salliiii:KK53:

Ah olaydı bende yapaydim :KK70::KK70:
gel giii bende yiyeykkkk kislarida getirrre :KK60:

Ben peynirli maydanozlu omlet yicem sanirsam:spor: sporu bi bitiriyim hele:spor:
onuda cekmedi cnmmm delimi neyimmm :skandal:

Krep yap:deli: ben cok severim kahvaltida krep :sus:dün yidimdi:sus:
Tatlisss krep beceremiyoreee bennn:mad:

uyku duzenine nasil soktun sakinmiydi bebiskoooo Allah nasip ederde evladimizi kucagimiza alip buyutme asamalarina geldigimde uykusunu kenara koyup kendi uyumasi seklinde ayarlamak istiyom ama zor galibaa etrafimdaki hic kimse boyle uyutmiyyy hep salliiii:KK53:

Kiz bak ne dicem ben hamileyken hep klasik muzik dinledim hergün ara ara sakin bi ortamda yatarken dinledim kizim o kadar sakin bi bebekdi ki hep uyurdu sakin sakin ki emzirmeye ben alarm kurar kalkardim cocuk ac kalmasin diye simdi anlamaz tabi ama 3 ayindan sonra hep dinle bence bana dua edeceksin:D

2 tane yumurta kir bir bardak süt koy göz karari un ekle ama az civik olsun akişkan azcik da tuz at sonra tavaya accik yag dök bi kepce krep hamurundan dök tavada gezdir beybi ben tambugday unuyla yapiyorum cok lezzetli oluyo hemde saglikli :kk77: sonra peynirle felan yirsin miss gibi:kk77:

Bizim evde bi ben tutarım oruç o yüzden babsmlar hiç anlamiyolar tutup tutmadigimi :KK53:
Nisanlim biliyo bak ona tutmadigim zaman söylüyorum :KK70: ay nisanlimin adını yazdiydim son anda farkettim sildim iyice desifre etcem kendimi :KK70::KK70:
:D relaaaaaxx
Benim icinde ye su an canim cekmiii :KK43: baska birsey yiyecen miii

Karni agridi gaz cikaramadi agladi baya
Kiz psikolojik o:KK70: bende bulantim falan vardi uykum geliyodu hatirlasana:KK70: ben baya kesin hamisim diye düşünüyodum artik:KK70:
Hahahaha valla suan resmen sucuk aseriyorm hahaha

hi ayagimda sallamadim sallatmadim desem :anne: :D kizim ilk kendi titreyen bseyde uyudu sonra sallanmayan besik :) odasina daha gecmedik gecicek :)
Sakin de degilde cok seyde degildi normalll :)
Ama alistirfim 6 aydan sonra gece emzrmeyi birakmazsan 2 sene geceleri emzirirken duzensiz olur uzmanlar soyluyo bende uyguladm iyide oldu :)

Back
X