Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz bak ne dicem ben hamileyken hep klasik muzik dinledim hergün ara ara sakin bi ortamda yatarken dinledim kizim o kadar sakin bi bebekdi ki hep uyurdu sakin sakin ki emzirmeye ben alarm kurar kalkardim cocuk ac kalmasin diye simdi anlamaz tabi ama 3 ayindan sonra hep dinle bence bana dua edeceksin:KK70:
Yaaa ne guzel bende mozart dinlemeye basladiydimm :D
Deneyecemmm valla sakin sevgili merhametli olsun kusucuuguummm dua edicemmmm tabikiiii

2 tane yumurta kir bir bardak süt koy göz karari un ekle ama az civik olsun akişkan azcik da tuz at sonra tavaya accik yag dök bi kepce krep hamurundan dök tavada gezdir beybi ben tambugday unuyla yapiyorum cok lezzetli oluyo hemde saglikli :kk77: sonra peynirle felan yirsin miss gibi:kk77:
ayy cnm cok tesekkyrlerr eline sagkikkk yalniz ben bu krepi cevirtemiyommm hep yamik yumuk yapisik oluyor onu napcammo_O

:KK70: relaaaaaxx

Karni agridi gaz cikaramadi agladi baya

Hahahaha valla suan resmen sucuk aseriyorm hahaha
hi ayagimda sallamadim sallatmadim desem :anne: :KK70: kizim ilk kendi titreyen bseyde uyudu sonra sallanmayan besik :) odasina daha gecmedik gecicek :)
Sakin de degilde cok seyde degildi normalll :)
Ama alistirfim 6 aydan sonra gece emzrmeyi birakmazsan 2 sene geceleri emzirirken duzensiz olur uzmanlar soyluyo bende uyguladm iyide oldu :)
Bende arastiracam sakincik olsun bebikolar uslu akilli ossunlarrr sallamayi sevmiyom jemde zararlii bebiskolara

ayy cnm cok tesekkyrlerr eline sagkikkk yalniz ben bu krepi cevirtemiyommm hep yamik yumuk yapisik oluyor onu napcammo_O

Bende arastiracam sakincik olsun bebikolar uslu akilli ossunlarrr sallamayi sevmiyom jemde zararlii bebiskolara
Yağla azcik tavayi bi yüzü iyce pissin sonra spatulayla çevir balimmm yapismaz iyce piserse:KK15:

IMG_6863.webp IMG_6864.webp Veeee:halay: squat ve bacak programi biterr :KK52: gelsin ikinci level:KK52:

yeni liste 08.06
SPOR LİSTESİ(14/21)

PEMBE TAKİM
(303) SekerPancarı71:64+61+57+63+58
()selcanmehmetcan:
()edan18:
(80)Poncikbirgelincik:80
(115)Kova01:30+40+45

MOR TAKİM
(170)
hedef52:30+40+30+30+40
(110)htc71 :20+20+20+50
(60)munter:20+20+20
()elaalemi:
(120)sarraf:120

PEMBE TAKİM:498
MOR TAKIM:460

Kızlar iki günlük böyle şok mu olur detoks mu olur bir liste biliyor Musunuz güzel internetten baktım da pek mantıklı değil meyve meyve suyu falan var çokça o da şeker bildiğin yani şu iki gün bir şeyler yapmak istiyorum acilen azıcık zayıflamam lazım :KK49::KK76:

Kızlar iki günlük böyle şok mu olur detoks mu olur bir liste biliyor Musunuz güzel internetten baktım da pek mantıklı değil meyve meyve suyu falan var çokça o da şeker bildiğin yani şu iki gün bir şeyler yapmak istiyorum acilen azıcık zayıflamam lazım :KK49::KK76:
Canim ayran aşı detoksunu araştir gayet guzel o iki gün yapiliyo:KK5: kadinlar kulubunde topikler var bu detoksu yapan yazarsan cikar hemen :KK5:

Slm kizlar ayyy suan saclarim oglumun ellerinde beni suslucekmis sacimi aciya acita tarıyor kuaför beyimiz :)))
Bende sizi sessiz sessiz takip ediyorum sayfalari okuya okuya buraya geldim
Daha ev iş gorecegim oglen sonu annemgil gelecek bugun annemgile kiymali attiracagim firinda yani kiymali pide babam ve çocuklar cok seviyor bende cok seviyorum ama izcik tadacagim oglum istemeseydi yapmazdum evi buram buram kokutacak kiymali pide...
Bende yürüyüş yada evde bakiyimda spora baslamak istiyorum şekerpancarı ben cok heveslendiriyorsun ahh...

17 temmuzzzzda ben gideeeeer 7 8 gun yokummmmmmmmm ozamana 58 olmam lazimmmmm:ruh::ruh:
Acaba ogunleri gorurmuyuz bu bogazla aylardir ayni kg dayim ne kaaag sinir bozucu bi durum resmen iskence çekim allah tan umit kesilmez hic olmasa 70si gorsemm ,sen bi regl ol senden bi 2,5kg bi atak bekliyorum :)) valla senden umitliyim..

Acaba ogunleri gorurmuyuz bu bogazla aylardir ayni kg dayim ne kaaag sinir bozucu bi durum resmen iskence çekim allah tan umit kesilmez hic olmasa 70si gorsemm ,sen bi regl ol senden bi 2,5kg bi atak bekliyorum :)) valla senden umitliyim..
Yooook anacim :D ben kendimi sabitledim inemiyorum :D cunku ilk eski duzen gibi degilim normal yiyorum ondan :D
Temmuzzaaaa sismeyeyimde :D

Back
X