Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu gun yaz havasi gibi ne guzel :KK36:eve yeni geldim sayılır 1 saat yürüdüm sonra ordan avm ye geçtik 4 saat hiç oturmadan gezdik :oha: tabi bunu spordan saymiyorum ayaklarım felaket ayakkabı uclarini vurdu açıyor :KK70:bu arada 28 beden kot aldım:KK71::rolleyes::KK8::KK8:
wuuuu kuzuuumm alışverişler başlamışşş :KK8::KK8: tabi zayıflayınca :KK8:
Slm kizlar hayirli aksamlar :mad::KK42: artik isyan bayragimi çekiyorum:cry:
ya noldu canımmmm :KK74:
Herkesler nerdéeeee
herkesler hafta sonu tatilindeymişşş:KK33::KK33:

Günaydın kızlar.sabahın 6.15 inden beri uyanığım oğlan sayesinde:anne:.valla delireceğim yA.gece de 4-5 kez uyanıyor.meme+mama veriyorum.kessem mi acaba? :KK64:13 aylık oldu
günaydın canııımm :KK68:yazık kuzuum bi 6 ay daha dayan bence :KK46:
Günaydınnn herkese:KK36:

kaptinn kaptinn canım paylaşım alanına bakar mısın ?
Listesinizde iki üye ile ilgili ...yanlış bildirim varmış .
günaydın canııımm baktım ve cok karıştırmışım ortalığı :olamaz::olamaz:

Günaydın kızlar.sabahın 6.15 inden beri uyanığım oğlan sayesinde:anne:.valla delireceğim yA.gece de 4-5 kez uyanıyor.meme+mama veriyorum.kessem mi acaba? :KK64:13 aylık oldu
Gunaydin canimm ben bu nedenden kesmistim kizimi sutten 14 aylikdi geceleri hic uyumuyodu devam sütü icerdi normalde ama o sira onu da reddediyordu sadece emmek istiyodu ve doymadigi icin emmekle gece hep uyaniyodu kesmistim bende sutten:dua:

günaydın beybileeeerrr :KK51:
bu ara biraz yogunum yeni bebeğimiz iş yerinde değişiklikler nişanlım ve ailesiyle sorunlar kendi evim içindeki sorunlar borclarım derken kendimden geçmiş durumdayım burası da karıştı bu ara kaptanlıgı yapamıyo muyum diye düşünmeye başladım artık..
geçen haftaki listede sorunlar çıkmış.
K kova01 canım senin yüzden tutmadıgı için mezun olamıyormussun sanırım
sarraf sarraf canımsende listeye girmek için biraz daha bekliceksin galiba ben öğlene kadar haber veririrm size tekrar

günaydın beybileeeerrr :KK51:
bu ara biraz yogunum yeni bebeğimiz iş yerinde değişiklikler nişanlım ve ailesiyle sorunlar kendi evim içindeki sorunlar borclarım derken kendimden geçmiş durumdayım burası da karıştı bu ara kaptanlıgı yapamıyo muyum diye düşünmeye başladım artık..
geçen haftaki listede sorunlar çıkmış.
K kova01 canım senin yüzden tutmadıgı için mezun olamıyormussun sanırım
sarraf sarraf canımsende listeye girmek için biraz daha bekliceksin galiba ben öğlene kadar haber veririrm size tekrar
Ayy canimmm benimmm üzme kendini hersey yoluna girer insallah :KK74: cok iyi bi kaptansin sen bazen aksilikler hep oluyor duzeltiriz beraber bende hemen paylaşim alanina bakiyorum:KK74:

Cumartesi menüm;

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1 tane haşlanmış yumurta, 2 çay kaşığı nutella :olamaz:
Öğleden sonra: 1 dilim den az ekmeğe nutella sürdüm yemeğe çok vardı o_O
Akşam: 2 tane lahana sarması, 1 kaşık yoğurt, 1 kepçe çorba, 2 parça tavuk ve biraz patates :KK17::KK17:

Suyu biraz az içtim :olamaz:

günyadın kızlar, hasta akrabam vardı. kendisi vefat etti o nedenle şehir dışındayım paketim az olduğu için giremiyorum nete. cuma da bildirim yapamadım. bu çarşamba döneriz diye planladık. kaptinn kaptinn kaptanım haber veremedim kusura bakma haber veremeden gitmem gerekti. paketimin bu kadar azaldığını farketmemiştim:((

Pazar menüm:
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 2 yağda yumurta, çok az peynir
Öğlen: küçük bi muz
Akşam: 1 kepçe çorba, 2 kaşık pilav tavuk ve ayran

Akşam yemeklerini geç yediğim için sanırım + çıktım :KK17:

Back
X