- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #182.321
Insallah canim yaa hep beraberbaşlayarak ve kilolari bir bir vererek o yolun çoğunu katettik zaten bundan sonra biraz daha sabir ve azim sonuc mikemmel olucak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim yaa hep beraberbaşlayarak ve kilolari bir bir vererek o yolun çoğunu katettik zaten bundan sonra biraz daha sabir ve azim sonuc mikemmel olucak![]()
wuuuu kuzuuumm alışverişler başlamışşşbu gun yaz havasi gibi ne guzeleve yeni geldim sayılır 1 saat yürüdüm sonra ordan avm ye geçtik 4 saat hiç oturmadan gezdik
tabi bunu spordan saymiyorum ayaklarım felaket ayakkabı uclarini vurdu açıyor
bu arada 28 beden kot aldım
![]()
ya noldu canımmmmSlm kizlar hayirli aksamlarartik isyan bayragimi çekiyorum
![]()
herkesler hafta sonu tatilindeymişşşHerkesler nerdéeeee
günaydın canııımmGünaydın kızlar.sabahın 6.15 inden beri uyanığım oğlan sayesinde.valla delireceğim yA.gece de 4-5 kez uyanıyor.meme+mama veriyorum.kessem mi acaba?
13 aylık oldu
günaydın canııımm baktım ve cok karıştırmışım ortalığıGünaydınnn herkese
kaptinn canım paylaşım alanına bakar mısın ?
Listesinizde iki üye ile ilgili ...yanlış bildirim varmış .
Gunaydin canimm ben bu nedenden kesmistim kizimi sutten 14 aylikdi geceleri hic uyumuyodu devam sütü icerdi normalde ama o sira onu da reddediyordu sadece emmek istiyodu ve doymadigi icin emmekle gece hep uyaniyodu kesmistim bende suttenGünaydın kızlar.sabahın 6.15 inden beri uyanığım oğlan sayesinde.valla delireceğim yA.gece de 4-5 kez uyanıyor.meme+mama veriyorum.kessem mi acaba?
13 aylık oldu
günaydın kuzuummmGunaydin kizlar annemdeyim hala yarin sabah tartilicam ben eve gecince![]()
Ayy canimmm benimmm üzme kendini hersey yoluna girer insallahgünaydın beybileeeerrr
bu ara biraz yogunum yeni bebeğimiz iş yerinde değişiklikler nişanlım ve ailesiyle sorunlar kendi evim içindeki sorunlar borclarım derken kendimden geçmiş durumdayım burası da karıştı bu ara kaptanlıgı yapamıyo muyum diye düşünmeye başladım artık..
geçen haftaki listede sorunlar çıkmış.
K kova01 canım senin yüzden tutmadıgı için mezun olamıyormussun sanırım
sarraf canımsende listeye girmek için biraz daha bekliceksin galiba ben öğlene kadar haber veririrm size tekrar
Belki odem olmustur canim hep ayaktaydın ya cumaya eksilirsincuma: 56,3
pazartesi:57
yine artı cıktım halbuki cok aktiftim ve sürekli atıştırma olarak beslendim![]()
Saol bebegim insallahgünaydın kuzuummminşallah eksi cıkarsın o menülere hakediyosun bencee
![]()