Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

üzülme.
ama yediklerine de dikkat et ve bu takımda oldugun sürece kilo verme işini sadec şahsi değil birazda takım yararına daha fazla önemse:KK74: çünkü biz kilo aldıkca takım yüzdesi düşüyor. bak bu dönem sonuncu olmuşuz ben kaptan oldugumdan beri hiç ilk 3 e giremedik veya kişisel olarak kimse ilk 3 e giremedi.
bu konuda pek yorum yapmak ta istemiyorum ama bazılarımız cok boşluyo burayı cogunlukta bnm suçum biliyorum :KK43:

Senin değil canım bizim, yani biz yerken sen bizi engelleyemezsin ki
Tamam canm daha dikkatli olucam artık

sarraf icin listeye alinacaksa
(76.1/82.8/+6.7/%_0.80) 11e bölünecek 505etaptayiz 505_495=10+1de bildirimsiz oldugu icin 11dir
***14. TAKİM 505. ETAP*** DOKUZUNCUSU

kova01( 62.6/62.4/0,2/%0,32)
elaalemi( 59,5///%)bildirimde bulunmadı
hedef52( 56,3///%)sabit
selcanmehmetcan(76/76,7/+0,7/%-0,92)
moonlii(65.4///%) bildirimsiz izine ayrildi
htc71(65///%)sabit hedef 60 olarak revize edildi
edan18(62.3///%)bildirimsiz izine ayrılıyor
06derya(77.5/76.3/1.2/%1.55)hedef 69 olarak revize edildi
ParteMoralll(67 /68/+1/%-1,49)
poncikbirgelincik(61,7/60,8/0,9/%1,45)
sarraf(76.1/82.8/+6.7/%-0.80)495.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye hastalık nedeniyle kilo alarak geri döndü yüzdesi 11bölündü
senad(69,2/68.6/0.6/%0.87) yeni üye başlangıc 16 aralık başlg. kg:70 hedef 52

14. Takim ortalamasi:%0.081

sonuc listesinde degisime neden oluyorsa sonuc listesi yeniden hazirlanacak degilse bu listeyi paylasmaniz yeterli
tm canım sarrafıda takıma almak istiyorum sonuc listesi paylaşıma açılsın hemen düzeltmeyi yapıcam tekrr cook teşekkür ederim

Senin değil canım bizim, yani biz yerken sen bizi engelleyemezsin ki
Tamam canm daha dikkatli olucam artık
:KK74:
baş nereye kuyruk oraya demişler belki ben sizin önünüze daha güzel menülerle gelsem size de kızmaya hakkım olur ama bn henüz kendim başaramadıgım için size de bişey diyemiyorum artık silkelenmenin vakti geldi galiba:KK8: 7 ay kaldı düğüne göbekli gelin olmak istemiyorum:KK35:

:KK74:
baş nereye kuyruk oraya demişler belki ben sizin önünüze daha güzel menülerle gelsem size de kızmaya hakkım olur ama bn henüz kendim başaramadıgım için size de bişey diyemiyorum artık silkelenmenin vakti geldi galiba:KK8: 7 ay kaldı düğüne göbekli gelin olmak istemiyorum:KK35:

neyseki gelinlikte göbek belli olmuyo :D

Aynen abarttıydım :bicak: senin işin başından aşkın artı çıksan da dert etme hiç normal düzene geçince düzelir
neyseki gelinlikte göbek belli olmuyo :KK70:
şimdi bişey dicem ban yicem :D:D:D o gelinlik üstüme yapışmıcak elbet cıkartcaz :D
gelinlik cıktı göbek göründü olmasın sonra:KK53::KK53::KK53:

kaptinn kaptinn canım anladığım kadarıyla listedeyim yine değil mi??
Ayrıca canını sıkma tatlım arada oluyo sorunlar özellikle de nişanlılık döneminde..mutluluk hep seninle olsun tatlım :KK36:
evet kuzum listedesin :KK36:
aynen kuzum oluyo bakalım üstesinden gelmeye calışıyorum:KK22:

Selam kizlar nasilsiniz gelemedim iki gundur ara ara ugrayabildim hepinizi ozledim. Goruyorumki grup olarak cok gerilemisiz ins cabucak toparlariz. Keptinim ben etkiliyor muyum gurubu eger etkiliyorsam beni diskalifiye edin ben sadece sizinle paylasirim resmi kayitlarda olmam benim icin onemli degil.
Kizlar cumartesi 73 ciktim cok sevindim bu sabah 73.5 ciktim cok sok olup uzuldum kalici oldugunu dusunkuyorum ins cumaya kadar dikkat edip eksi olmaya calisacagim. :deli::anne:
Bu arada halsizlik uyku oldugu icin teli alip bakamiyorum radyosyondan dolayida pek elimde dursun istemiyorum kendimce dikkat edutorum ama ozluyorum heoinizi sizde haftasonu konusmamizzsiniz cok sukur :dua:

Selam kizlar nasilsiniz gelemedim iki gundur ara ara ugrayabildim hepinizi ozledim. Goruyorumki grup olarak cok gerilemisiz ins cabucak toparlariz. Keptinim ben etkiliyor muyum gurubu eger etkiliyorsam beni diskalifiye edin ben sadece sizinle paylasirim resmi kayitlarda olmam benim icin onemli degil.
Kizlar cumartesi 73 ciktim cok sevindim bu sabah 73.5 ciktim cok sok olup uzuldum kalici oldugunu dusunkuyorum ins cumaya kadar dikkat edip eksi olmaya calisacagim. :deli::anne:
Bu arada halsizlik uyku oldugu icin teli alip bakamiyorum radyosyondan dolayida pek elimde dursun istemiyorum kendimce dikkat edutorum ama ozluyorum heoinizi sizde haftasonu konusmamizzsiniz cok sukur :dua:
Kiz yerim senii sen hep burdasin takimi niye kötü etkiliyesin susami beraber büyütücez dogum sonrasi geri listedesin:KK74:

canıım sen izindesin şimdi hiç bi şekilde etkilemiyosn takımı merak etme :KK51:
evet cok geriledik ve herkesin az da olsa etkisi var bunda malesef..
susamın tahminen 2 gr olmuş öyle yazıyo açıklmada her yorum yaptıgında oraya dikkat ediyorm da ben :KK48::KK48:

incecik olaceğiizzz :deli::deli:
ablam bana sen zayıflamışsın didi :KK8:
İvitt :KK8: cocuk dogurmadan o fizigin keyfini çıkarın:D sonra da guzel oluyo ama tabi hic dogum yapmamis fizik ayri bi guzel oluyo bana gore:KK75:
Oovvv :KK30:dimee:KK30: bana da ayni kiloda olmama rağmen (hatta biraz daha fazlayim accik) sen zayıfladın mi didiler:KK8:yohh didim :KK8:spoğ:KK8:

İvitt :KK8: cocuk dogurmadan o fizigin keyfini çıkarın:KK70: sonra da guzel oluyo ama tabi hic dogum yapmamis fizik ayri bi guzel oluyo bana gore:KK75:
Oovvv :KK30:dimee:KK30: bana da ayni kiloda olmama rağmen (hatta biraz daha fazlayim accik) sen zayıfladın mi didiler:KK8:yohh didim :KK8:spoğ:KK8:

ben doğumdan sonra bi gelcem 70 kilo olmuşum heryerim sarkmış bıngıl bıngıl :eek::eek::eek:
ama öyle kalmıcam bunla eminim normal dogumdan sonra hemen spora başlanabiliyomş yazılcam spor salonuna misss:rapci:
kuzu senin normal dogum muydu o sporu engellemiyo dimi:KK51:

Evet haftaya 300gr artiyla basladim ama oedem olabilir tursu suyu iciyorum karnim ne acayip şişiyor bi regl olmama iki gun var onunda sisliginini hissediyorum.
Bu hafta regl dönemini iyi degerlendirecem kaptinn kaptinn kaptincim senin yuzunu kara cikarmicagim sen cok super kaptinsin ayrica sıkıntıların üstesinden gelirsin biraz daha sabir sabrin sonu selamettir sadece bazi olaylar geldimi ust uste geliyor. .

ben doğumdan sonra bi gelcem 70 kilo olmuşum heryerim sarkmış bıngıl bıngıl :eek::eek::eek:
ama öyle kalmıcam bunla eminim normal dogumdan sonra hemen spora başlanabiliyomş yazılcam spor salonuna misss:rapci:
kuzu senin normal dogum muydu o sporu engellemiyo dimi:KK51:
Ossun degiyo o guzellik herseye:anneadayı::KK36: yine fitt oluruk bizz:KK30: belki sen ben partis @ParteMoralll beraber hamile kalirik ayni zamanlar:D ni gizel olur giz:D bekle sen bi kac sene hemen hamis olma:D
Evet benimki normal dogumdu kuzum hic yatak serip yatmadim bile hep oturdum hareket ettim cok cabuk kendine geliyo insan normal doğumda hemen de korse taktim karnim kendini salmasin diye:sus:

Ayy acıktım ve annem yine makarna yapti öğlene :olamaz: az yiyince de makarnayla doyulmuyo yaa:silah: ben bi mutfaga bakiniyim dünden çorba kalmis mi:KK14:

Back
X