Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet haftaya 300gr artiyla basladim ama oedem olabilir tursu suyu iciyorum karnim ne acayip şişiyor bi regl olmama iki gun var onunda sisliginini hissediyorum.
Bu hafta regl dönemini iyi degerlendirecem kaptinn kaptinn kaptincim senin yuzunu kara cikarmicagim sen cok super kaptinsin ayrica sıkıntıların üstesinden gelirsin biraz daha sabir sabrin sonu selamettir sadece bazi olaylar geldimi ust uste geliyor. .
canıımmm :KK74::KK74: cok teşekkür ederim evet sabrediyorum hersey için..
seninde ne kadar ugrastıgını görüyorum aynı sorunumuz var wc sorunu zorlugunuda biliyorum ev işlerin düzene girdiğinde eminim sende kilo vermeye başlıcaksın zaten cok bi artın cıkmamış 300 gr cıkk bnm +700:KK23:

Ossun degiyo o guzellik herseye:anneadayı::KK36: yine fitt oluruk bizz:KK30: belki sen ben partis @ParteMoralll beraber hamile kalirik ayni zamanlar:KK70: ni gizel olur giz:KK70: bekle sen bi kac sene hemen hamis olma:KK70:
Evet benimki normal dogumdu kuzum hic yatak serip yatmadim bile hep oturdum hareket ettim cok cabuk kendine geliyo insan normal doğumda hemen de korse taktim karnim kendini salmasin diye:sus:

ben beklerim hemen dogurmam zati :D:D
evet o korseyi duymuştum takıyolarmış iyi değil diyolar ama herkeste yapıyo sen yaptıysan bende yaparım demem kimseye:sus:
ya azıcık yataydın kız tadını cıkartaydın :D:D

Ayy corba da varmis bi kase corba koydum 5 kasik da makarna yarim corba kasesi kadar yani dolu dolu kaşik degil bide yogurt koydum yiyom:kk77:
afiyet olsun kuzuumm :kk77:doya doya makarna yemeyi özledim :D:D:D
ben bu hafta kendime hedef koydum tatlı yemicem kesinlikle kahve hariç hiç bi şekilde şeker kullanmıcam kahvede şekersiz yakın içiyorum zaten bakalım inşallah başarırım:bicak:

ben beklerim hemen dogurmam zati :KK70::KK70:
evet o korseyi duymuştum takıyolarmış iyi değil diyolar ama herkeste yapıyo sen yaptıysan bende yaparım demem kimseye:sus:
ya azıcık yataydın kız tadını cıkartaydın :KK70::KK70:
Tak kiz bisey olmii nolcak ta eskiden annemler falan once bezlerle sıkı sıkı sararlarmis karinlarini bi bildikleri var dimekki:D
Ayy bilmem yatmadim kvdemler yanimdaydi ama oglenleri biraz uyumaya giderdim :deli:zaten varya 2 hafta kendine gelemiyo insan uyku olarak o kadar yoruyo ki vucudu dogum hep uyyasi geliyo insanin:uykucu:

Tak kiz bisey olmii nolcak ta eskiden annemler falan once bezlerle sıkı sıkı sararlarmis karinlarini bi bildikleri var dimekki:KK70:
Ayy bilmem yatmadim kvdemler yanimdaydi ama oglenleri biraz uyumaya giderdim :deli:zaten varya 2 hafta kendine gelemiyo insan uyku olarak o kadar yoruyo ki vucudu dogum hep uyyasi geliyo insanin:uykucu:

anne gelse olmuyo mu yaa bn kv gelsin istemiyom :ıslık:
yaa yoruyosa demek kii bide doguma son 1 ay kala dogru füzgün uyutmuyomş bebek galiba analar ne ckiyo kız valla hakları ödenmez :KK19:

afiyet olsun kuzuumm :kk77:doya doya makarna yemeyi özledim :KK70::KK70::KK70:
ben bu hafta kendime hedef koydum tatlı yemicem kesinlikle kahve hariç hiç bi şekilde şeker kullanmıcam kahvede şekersiz yakın içiyorum zaten bakalım inşallah başarırım:bicak:
Ayy tencerenin içine düşmemek için zor tuttum kendimi makarna cok seviyom keske hep boyle az yiyebilsemmm:KK72: gayette guzel doydum corba ve yogurtla yedigim icin :KK28: Ayy cok iyi yaparsin kuzum seker cok onemli diyette karbonhidrati da düşür iyce ohh miss:KK74: bu hafta kvdemleri çağırıcam bize carsamba gunu kac aydir cagirmiyom(cagirmayinca gelmiyilar:confused:en sevdigim huylari:D) hamburger yapiyim diyorum degisiklik olsun firinda elma dilim patates yaparim yanina da bide sogan halkasi yaparim tam bir hamburger menü olur :KK64:yani hep sulu yemekden bıkıyo herkes zaten bi degisiklik olur diyorum ama daha dusunme aşamasındayım:cool:

anne gelse olmuyo mu yaa bn kv gelsin istemiyom :ıslık:
yaa yoruyosa demek kii bide doguma son 1 ay kala dogru füzgün uyutmuyomş bebek galiba analar ne ckiyo kız valla hakları ödenmez :KK19:
Ayyy benim annemin yaninda bissürü kerdesimlerim varya gelse bile bir gün kalabiliyo o yuzden kvdem geldi 40 i çıkana kadar kaldilar ayy bana bi zararlari yoktu ama ben daraliyom ya evde tek olmayi seviyom:ıslık: aynen kiz zaten son ay hareket etmek bile cok zorlasiyo uyku uyunmuyo dogurup rahatlayinca insan uyusaammm uyusaammmm diyi:uykucu:

Ayy tencerenin içine düşmemek için zor tuttum kendimi makarna cok seviyom keske hep boyle az yiyebilsemmm:KK72: gayette guzel doydum corba ve yogurtla yedigim icin :KK28: Ayy cok iyi yaparsin kuzum seker cok onemli diyette karbonhidrati da düşür iyce ohh miss:KK74: bu hafta kvdemleri çağırıcam bize carsamba gunu kac aydir cagirmiyom(cagirmayinca gelmiyilar:confused:en sevdigim huylari:KK70:) hamburger yapiyim diyorum degisiklik olsun firinda elma dilim patates yaparim yanina da bide sogan halkasi yaparim tam bir hamburger menü olur :KK64:yani hep sulu yemekden bıkıyo herkes zaten bi degisiklik olur diyorum ama daha dusunme aşamasındayım:cool:
ahaahahh ne güzel yaa ben korkuyom evlenince cat kapı gelirler diye :D:D ama kp demiş ki ayrı oturursanız kapınıza gelmem :deli::deli:
bence cok gizil olur istersen tb ekmeği al kendine de onla yaparsın ama cok zararlı olmaz gibi sank sogan halkası yemediğin sürece:dondurma:

ahaahahh ne güzel yaa ben korkuyom evlenince cat kapı gelirler diye :KK70::KK70: ama kp demiş ki ayrı oturursanız kapınıza gelmem :deli::deli:
bence cok gizil olur istersen tb ekmeği al kendine de onla yaparsın ama cok zararlı olmaz gibi sank sogan halkası yemediğin sürece:dondurma:
Beraber mi oturmak istiyilar:deli::oha::KK47:
Ekmegini de kendim yapiyorum kiz kendime küçük bi yuvarlak yaparim o benim ekmegim olur patates ve sogan da yemem diyete uygun olur dimi accik:KK22:

Ayyy benim annemin yaninda bissürü kerdesimlerim varya gelse bile bir gün kalabiliyo o yuzden kvdem geldi 40 i çıkana kadar kaldilar ayy bana bi zararlari yoktu ama ben daraliyom ya evde tek olmayi seviyom:ıslık: aynen kiz zaten son ay hareket etmek bile cok zorlasiyo uyku uyunmuyo dogurup rahatlayinca insan uyusaammm uyusaammmm diyi:uykucu:
bide 40 gün mü kaldı :oha::oha::oha: coh sabırlısın ben istemem o kadar herkes kendi evinde kalsın :mapus:

Beraber mi oturmak istiyilar:deli::oha::KK47:
Ekmegini de kendim yapiyorum kiz kendime küçük bi yuvarlak yaparim o benim ekmegim olur patates ve sogan da yemem diyete uygun olur dimi accik:KK22:
he beraber oturmayı kabul etmedim diye evimize hiç bi yardımları olmıcak düğün yapcaklarmış bitek onuda biz yapıyoruz onlar bi salon ödicek altın bile yapmıcaklar diyorum ya sorunlarım var diye çooohh doluyuummm :D:D:D:D
ekmeği kendin yapıyosan ye kızz bnde alcan sandımdııı. patateside fırına atsan kızartma olmasa oh miisss:eğlence:

he beraber oturmayı kabul etmedim diye evimize hiç bi yardımları olmıcak düğün yapcaklarmış bitek onuda biz yapıyoruz onlar bi salon ödicek altın bile yapmıcaklar diyorum ya sorunlarım var diye çooohh doluyuummm :KK70::KK70::KK70::KK70:
ekmeği kendin yapıyosan ye kızz bnde alcan sandımdııı. patateside fırına atsan kızartma olmasa oh miisss:eğlence:
Ayy bosver kendiniz yaparsiniz sizde mecbur birakiyolar resmen kalmak zorunda degilsin ki ev ev ustune olmaz demisler herkesin kendi evi en guzel zamanlarini tek geciremicekmisiniz yani takma sen bosver bazi seylerinizde eksik olsun zamanla tamamlarsiniz:KK74:
Evet kuzum kendim yapiyom ekmegi diger hazir hamburger ekmekleri guzel olmuyo sevmiyom ben hemde daha saglikli:KK72: pattisin üstlerini az yaglayip firina veriyom kizartmiyom :KK73:

Back
X