Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoş buldum tatlım
düzenli olarak kkya giriyorum paylaşım sıkıntım olmaz ama 25 şubat cumartesi günü sınvım için ankaraya gidiyorum o gün koşturma ile geçecek şarjım yetmesi içinde internete giremicem günü birlik gidip gelecem .. bu bilgiyi bugünden vereyim ... düzenli olmasa da spor yapmaya çalışıyorum ... tek sorun hızlı veremiyorum kiloları

tm canım sorun yok zaten mazeret söylendiği zaman idare ediyoruz.
o zaman biraz kendinden bahset calışıyo musun ev hanımı mısın hareket etmeyi sever misin yemek konusunda nelere zaafın var bla bla bla :ukala: :KK37:

bn çalışıyorum masa başı işteyim 7 ay sonra düğünüm var 60kg la başladım su an 57 yim hedefimde 54 spor pek yapmazdım yürüyüş yapardım şimdi spor yarışı yüzünden sürekli yapıyorum :D

Hee atiyom sarimsakda eziyom icine bek gizil oluyoo kizartmadan iyi oluyo:kk77:
Ayy bu sebeplerden aranizi açmayin kuzum birbirinizi sakinlestirin beraber herseyin ustesinden gelirsiniz siz bi bütünsünüz insallah duzelir araniz:21:
sarımsak hiç aklıma gelmemişti :KK52: sos mu hazırlıyosun nası yapıyosun

Sabah
3 küçük ıspanaklı börek (ev yapımı) ve 1 dilim kaşar / kefir

Ara Öğün
1 portakal

Öğlen
4 kepçe mercimek çorbası

Ara öğün
Türk kahvesi sade

Akşam

pazılı bulgur 2 kaşık / yarım porsiyonda haşlanmış karnabahar / 1 küçük kase ev yapımı yoğurt yemeyi düşünüyorum

sabahları hep börek tarzı yemiyosundur dimi kuzum şimdilik bişey diyemiyorum beslenme seklini bilmediğim için:KK48:

hoş buldum canım kilo vermede çok karalıyım desteğe de ihtiyacım var .. grup halinde kilo vermeye çalışmak motive ediyor acıkamıda geciktiriyor :işsiz::işsiz:
160 boyundayım bende 76,90 ile başladım şimdi 75,90 oldum ama kabızlık sorunu yaşıyorum ve regli haftam ...
sençok güzel vermişsin ne kadar sürede gitti kilolar
Canim 2 ay falan oldu herhalde tamda hatirlayamadim simdi

tm canım sorun yok zaten mazeret söylendiği zaman idare ediyoruz.
o zaman biraz kendinden bahset calışıyo musun ev hanımı mısın hareket etmeyi sever misin yemek konusunda nelere zaafın var bla bla bla :ukala: :KK37:

bn çalışıyorum masa başı işteyim 7 ay sonra düğünüm var 60kg la başladım su an 57 yim hedefimde 54 spor pek yapmazdım yürüyüş yapardım şimdi spor yarışı yüzünden sürekli yapıyorum :KK70:
bende masa başında çalışıyorum muhasebeciyim dışrı ile pek işim olmuyor stajerler olunca ... büroda sürekli kalkıp dolanıyorum hareket olsun diye onun dışında belediye ile gidip geliyorum 2 durak önceden binmeye çalışıyorum hem sabah hem akşam iyi de oluyor oturacak yer bakımından ... zaafım çikolata eskisi kadar tüketmiyorum eskiden günde 3 tane yerdim birde eve geçince yerdim şimdi 1 lokmaya kadar azalttım buna tarçınlı sütün etkisi oldu diyebilirim .. iş yerinde 1,5 2 litre su içiyorum ... evde de squat yapıyorum hergün 5 arttırarak arada farklı egzersizlerde yapıyorum

ahaahahh ne güzel yaa ben korkuyom evlenince cat kapı gelirler diye :KK70::KK70: ama kp demiş ki ayrı oturursanız kapınıza gelmem :deli::deli:
bence cok gizil olur istersen tb ekmeği al kendine de onla yaparsın ama cok zararlı olmaz gibi sank sogan halkası yemediğin sürece:dondurma:

Kayinpederinde ni merahliymis beraber oturmaya dimekki adam seviyy seni sindiki kaynapar aman ayri otursunlar mutlu olsunlar derler..
@SekerPancari71 gul gul öldüm davet etmeyince gelmiyler haaaaahaaha bende benimkileri davet ede ede olurum hiç gelmezler buda iyi heralde :)))
kaptinn kaptinn neden sogan halkalari zararlimi olugy ben firinda pisirince coh severim zararimi var benide aydinlatin lütfen. .
Ama ben varya dogum yapsam kp kv gelmesini istemem rahat edemem ama şuan dogum yapsam soz sesimi cikarmamm tek olsunda bebisim de gelsinler :))

sabahları hep börek tarzı yemiyosundur dimi kuzum şimdilik bişey diyemiyorum beslenme seklini bilmediğim için:KK48:
kv göndermişti 6 tane eşim yicekti sözde ben yemicektim :KK70: sabahları genelde 1 tost yerim gün içinde başka ekmek tüketmiyorum ya da soğuk sandivç peynirli bol yeşillikli

ben geldim :KK49:
kendimden bahsedeyim kısacık 1 laparaskopi 3 tüp bebek tedavisi gördüm arada diyetisyene gidip 6 kilo verdim ama kullandığım gıda takviyeleri ve tedavim sonrasın da geri aldım kilolarımı 2 haftadır kendime ait bir topikte paylaşım yapıyorum ama biraz daha sıkmam gerekiyor kendimi ...
boy :1,60
kilo 75,90
hedef :65 şimdilik

Hoşgeldin canım aramıza :KK68:

takım üyelerini nasıl görebilirim kim kaç kilo ne kadar vermiş görmek istiyorum :KK59::KK59:
Hoşgeldin canım..biraz kendimi gördüm sende sanki..laparoskopi bebek tedavisi için ilaclar falan..ben de 92.5 ile başladim 76 ya kadar düşmüştüm buradan ayrılınca 85 e çıktım şimdi 82 ile devam ediyorum..

Hoşgeldin canım..biraz kendimi gördüm sende sanki..laparoskopi bebek tedavisi için ilaclar falan..ben de 92.5 ile başladim 76 ya kadar düşmüştüm buradan ayrılınca 85 e çıktım şimdi 82 ile devam ediyorum..
birde sonucu pozitif göreydik iyi olacaktı ... yine de güzel vermişsin darısı benim de vermeme :dua::dua:

Back
X