Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldim :KK49:
kendimden bahsedeyim kısacık 1 laparaskopi 3 tüp bebek tedavisi gördüm arada diyetisyene gidip 6 kilo verdim ama kullandığım gıda takviyeleri ve tedavim sonrasın da geri aldım kilolarımı 2 haftadır kendime ait bir topikte paylaşım yapıyorum ama biraz daha sıkmam gerekiyor kendimi ...
boy :1,60
kilo 75,90
hedef :65 şimdilik
Ayyy hosgeldin canimm anlatiklarin ayni bennn bende tedavi sonucu cok kg aldim ben buraya basladigimda sen yaslarinda ve bi yas buyudum burda :)) burda hep birlikte asacagiz bu kglari verecegiz burda arkadaslarimiz sayesinde..

sarımsak hiç aklıma gelmemişti :KK52: sos mu hazırlıyosun nası yapıyosun
Pattisleri elma dilim kesiyorum ustune biraz sizma zeytingi gezdiriyorum iki diş sarimsak rendeliyorum kekik karabiber pulbiber zerdecal atiyorum harmanlıyorum hepsini sonra tepsiye dizip fırınlıyorum iyce kizarana kadar tutuyorum firinda :halay::kk77:

bende masa başında çalışıyorum muhasebeciyim dışrı ile pek işim olmuyor stajerler olunca ... büroda sürekli kalkıp dolanıyorum hareket olsun diye onun dışında belediye ile gidip geliyorum 2 durak önceden binmeye çalışıyorum hem sabah hem akşam iyi de oluyor oturacak yer bakımından ... zaafım çikolata eskisi kadar tüketmiyorum eskiden günde 3 tane yerdim birde eve geçince yerdim şimdi 1 lokmaya kadar azalttım buna tarçınlı sütün etkisi oldu diyebilirim .. iş yerinde 1,5 2 litre su içiyorum ... evde de squat yapıyorum hergün 5 arttırarak arada farklı egzersizlerde yapıyorum

bnde gün içinde hareketsizim ama bnm servis sokağın önünden aldıgı için yürüyemiyorumda:KK53:
çikolata bitter yersen daha zararsız olur sanki su da cok iyi içiyosun yazın 2,5 olur o :rapci: tarcınlı süt ne içiyosun

Kayinpederinde ni merahliymis beraber oturmaya dimekki adam seviyy seni sindiki kaynapar aman ayri otursunlar mutlu olsunlar derler..
SekerPancarii SekerPancarii gul gul öldüm davet etmeyince gelmiyler haaaaahaaha bende benimkileri davet ede ede olurum hiç gelmezler buda iyi heralde :)))
kaptinn kaptinn neden sogan halkalari zararlimi olugy ben firinda pisirince coh severim zararimi var benide aydinlatin lütfen. .
Ama ben varya dogum yapsam kp kv gelmesini istemem rahat edemem ama şuan dogum yapsam soz sesimi cikarmamm tek olsunda bebisim de gelsinler :))
oy kuzuuummm :KK60:
rabbim inşallah nasip etsinde sülalecek gelsinler sana dokunmaz o :KK51::KK51:
kız sogan halkası deince bnm aklıma hep yagda pişirilen geliyo ondan öle dedim:KK53:
bnm kp beni cok sever ama parayı daha cok sever malum bende calışıyoree:KK76::KK76:
bu kadr lafa bi deşifre olursam bittim bn :D:D:D:D

sarımsak hiç aklıma gelmemişti :KK52: sos mu hazırlıyosun nası yapıyosun
Bende patitiz elma dilimleri seklinde dograyip tepsiye yag ve tuzlar harmanlanmis sekilde diziyorum ustune sogan halkalaroda hafi yag ve tuzla karismis olup patitizin üzerine sonra ayiklanmis bi avuç samirsagi tum olarak aralarina tek tuk dagitiyorum istege bagli uzereine biber ve domates dilimleri yapi firana ver immhhh guzel oliy bazen cogunda tepsini yarisina sade yagli patates diger yarısına sogan halkalari yapip afiyet olsun imhh bugün sabah böyle yaptim ben bi dilim patetes yidim ama sogan coh severemm

kv göndermişti 6 tane eşim yicekti sözde ben yemicektim :KK70: sabahları genelde 1 tost yerim gün içinde başka ekmek tüketmiyorum ya da soğuk sandivç peynirli bol yeşillikli
tostta olur t.b ekmeği kullandıgın sürece ama ben yumurta zeytin peynir klask kahvaltıdan yanayım :kk77::kk77:

Yok kizz eyyle dime kiyamaz saana hatta sen yorulma die kendi emzirmesinn saka saka hele bi torunu olsunda gör sute gelir valla kaynanan :)) benimki geldiydi süte hass torununa..

ahahah yapar mı yapar valla ıyyy :D:D:D:D sizin cocugum dediğinize onlar da torunum demek zorunda :sopa:

oy kuzuuummm :KK60:
rabbim inşallah nasip etsinde sülalecek gelsinler sana dokunmaz o :KK51::KK51:
kız sogan halkası deince bnm aklıma hep yagda pişirilen geliyo ondan öle dedim:KK53:
bnm kp beni cok sever ama parayı daha cok sever malum bende calışıyoree:KK76::KK76:
bu kadr lafa bi deşifre olursam bittim bn :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay guldum yaa sen cok yaşa olmazsin insallah kp seni mi seviyo yoksa calistigin icinmi seni seviyo devreler yandi

Ayy kizlar ben msjlari okuyamadim yetisemim sindi yemek hazirlicam aksama misafirim var hazirlik yspacam gece ya yarinmi gorusecegizz ayyyy bilemedim sindi sohbet pek tatliydi yaa .sabah annemgil vardi kahvaltida öğlen bi bas ağrısı tuttu ilac ictim zagar agir geldiki burnum kanadi sindi iyi oldum hafifledim sanki..hadi görüşürüz ugramaya calisacagim mucuk mucukk opuldunizz..

Bende patitiz elma dilimleri seklinde dograyip tepsiye yag ve tuzlar harmanlanmis sekilde diziyorum ustune sogan halkalaroda hafi yag ve tuzla karismis olup patitizin üzerine sonra ayiklanmis bi avuç samirsagi tum olarak aralarina tek tuk dagitiyorum istege bagli uzereine biber ve domates dilimleri yapi firana ver immhhh guzel oliy bazen cogunda tepsini yarisina sade yagli patates diger yarısına sogan halkalari yapip afiyet olsun imhh bugün sabah böyle yaptim ben bi dilim patetes yidim ama sogan coh severemm
ayyy :kk77::kk77::kk77:sogan bende cok seviyorum ya balıgın üstüne bol bol koyuyo annem ben seviyorum diye:kk77: bn bide geçen kavrulmus sarımsaık yedim o da cok güzeldi:kk77:

birde sonucu pozitif göreydik iyi olacaktı ... yine de güzel vermişsin darısı benim de vermeme :dua::dua:
Amin canım inşallah biliyosun sabır işi bunlar..bana doktorum ne dedi biliyo musun duvarın çocuğu olur senin olmaz :deli: şimdi iki kızım var bir ara el öptürmeye doktora götürcektim al bak diye..

bnde gün içinde hareketsizim ama bnm servis sokağın önünden aldıgı için yürüyemiyorumda:KK53:
çikolata bitter yersen daha zararsız olur sanki su da cok iyi içiyosun yazın 2,5 olur o :rapci: tarcınlı süt ne içiyosun
akşam yemeklerinden sonra krizim tutyor aranıyorum birşeyler yemek için diyetisyenim bunun için vermişti o dönemler bayağıda azalmıştı krizler özellikle aklıma çikolata bile gelmiyordu

Back
X