Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben uğrasştıgımla kaldım dedim ben ugrasmıyorum bnm karakterimde bu dedi :KK43:
böyle değildi bu cocuk bu kada acımasız değildi bi anda nasıl değişti :KK43: :KK43:
Ailesinden baskı görüyordur sana yansıtmamaya çalıştıkca hepsi birden patladı demekki..sakince yine konuşun isterseniz..emin ol ailesi etkiliyordur..

kaç yaşındasın bilmiyorum ama tecrübeli biri olarak gör eğer sorun varsa 10 gün sürüyorsa daha kötü oluyorsa üstelik biraz düşünmek gerek bazı şeyleri sonradan mutsuz olacağın bir evlilik mi olacak yoksa düğün öncesi klasik sorunlar mı diye ayrıştırmak gerekli..
hiç bilmiyorum su an ki sorun neyle alakalı. ikimizde bunaldık galiba..

Ailesinden baskı görüyordur sana yansıtmamaya çalıştıkca hepsi birden patladı demekki..sakince yine konuşun isterseniz..emin ol ailesi etkiliyordur..

koskoca adam neyin ne oldugunu göremiyo bnm düştüğüm hallere bak.. biterse ailesine de 2 çift lafım olcak :(

ben uğrasştıgımla kaldım dedim ben ugrasmıyorum bnm karakterimde bu dedi :KK43:
böyle değildi bu cocuk bu kada acımasız değildi bi anda nasıl değişti :KK43: :KK43:
Etkileniyordur canim bi basina dusunmuyordur ama bu evlensenizde degismez canim bunu unutmada yine etkilenir yani uzak olmak bu sartlarda iyi oluyo iste

bu noktada biraz sakinleşmek en iyisi ara vermeniz belki iyi olmuştur .. ama aile sorunu varsa ve sorun çözümsüzse olduğu gibi kalsın çok üzülürsün ilerde .
Etkileniyordur canim bi basina dusunmuyordur ama bu evlensenizde degismez canim bunu unutmada yine etkilenir yani uzak olmak bu sartlarda iyi oluyo iste
bakalım canlarım hayırlısı olsun ne diyim
belki bunalıma girer yemeden içmeden kesilir zayıflarım anası bi işime yarar :deli:
bnm kafa gitti yine :skandal:

hurma yedim ben normalde sevmezdim bi abla almış çarısdan cok hafifti bende alcam bundan sonra cok acıkırsam ara öğün diye yerim 1 tane olur dimi:KK51:

Değerli arkadaşlar 21. Tur /7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. 8. takım ve 14. takım için son bir şans bu hafta sonuç listesi hazırlama cezasının iptal olmasını istiyorlarsa bu hafta dereceye girmeliler her iki takımında 2 adet sarı kartı bulunuyor maalesef :KK22::KK22:

hadi bakalım şimdide kaçamak yapın:sinirli::sinirli:
bu hafta ilk 3 e girmezsek cezalardan ceza begenin ben diyim.
eğer tek bi kişide dahi kaçamak görürsem :KK62:
kızlar wc sorunu olanlar çözsün birazn önce ödem var diyenler ödem atıcı cay içsin bu hafta ilk 3 e girmemiz lazım rica ediyorum:tokat:

hadi bakalım şimdide kaçamak yapın:sinirli::sinirli:
bu hafta ilk 3 e girmezsek cezalardan ceza begenin ben diyim.
eğer tek bi kişide dahi kaçamak görürsem :KK62:
kızlar wc sorunu olanlar çözsün birazn önce ödem var diyenler ödem atıcı cay içsin bu hafta ilk 3 e girmemiz lazım rica ediyorum:tokat:
Wuhuuy son sans ne zamandi diye dusunmustum bu haftaymiss. :) :D insallah kimse arti olmazzz

Back
X