Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O yiyip sasirtma detoksu yapio hahahahahaha
şok o şok sen anlaman :D:D biz iyi biliyok :D:D
2 hafta ısınma turları o zaman :KK49::KK49:
@SekerPancari71 detoks önerilerini bekliyorum o zaman :KK24:
:KK24:
aynen kuzum alışma dönemi olarak düşün sonra listedesin 100gr bile etkiliyo listeyi:dondurma:
Toparladn sen cnm masallah
bidaha okadr alma sakin bidaha ara vermeeeee bitene kdr
aynen kuzusisskoommmm

:KK60: :KK74:

Kaynanaya hazırlık :KK53:
Aaa bana dimedi kaynanasim geliyomus :D ohh dokturur simdii :D
şok o şok sen anlaman :KK70::KK70: biz iyi biliyok :KK70::KK70:

aynen kuzum alışma dönemi olarak düşün sonra listedesin 100gr bile etkiliyo listeyi:dondurma:

:KK60: :KK74:
ben anlar :D benim anlamiyacgm konu yok :D kilo verme isini cozmus bi insanla dikkatli konus sen kivircik:süslü:
Onu bende yapiyorm harbiden ise yariyo :KK53:

Aaa bana dimedi kaynanasim geliyomus :KK70: ohh dokturur simdii :KK70:
ben anlar :KK70: benim anlamiyacgm konu yok :KK70: kilo verme isini cozmus bi insanla dikkatli konus sen kivircik:süslü:
Onu bende yapiyorm harbiden ise yariyo :KK53:

hamburger yapcam diyodu resim attırcam bakam nası olcak :D @SekerPancari71 duy foto istiyokkk.
tatlı yapcakmış temizlikte yapcak tabi perti cıkar yavrum kıyamam :ruh:

Ayy canim benim yok kafama birsey takmadim benim migrenim yok ama feci bi baş ağrısı boyun ağrısı çekiyorum şuan bilmiyorum ben ilactan diye suphelendim yanildim galiba bas agris cekerken kanadi neyse önemli birsey yok maşallah hep güzel hsberlerini okuyorum susamimiz fasulye yaklaştı galiba büyümüş gunler tez geciyor bi okuyacagim 3-4 aylik :)) olmuş vayyy beee sen sağlıklı beslen annengil kv gil hamileligini duyunca nasil tepki verdiler merak etmistim kaçırdım galiba o sayfalari..
Dikkat et kendibe canimmm yaaa sen bisee lasimsinnnnnnn :KK200:
Coook sevibdiler herkea cok sevindiii onlar sevinince bis dahada sevindik rabbim ennkosa zamanda sizlerede bu guzel duyguyu tatmayi nasip etsin insssss:KK200:

Bardak ne kiz merah ettim baa nii söylemedin cocugun seyinimi kapatiyonuz ben anlamadim bilmimm coh cahalimm
Kiz senin yavruu bezde degilll ondan sulemedim cociskonun pipisine kopuk bardak koyuyolar bez ezmuyoo yavrucagi yarasi carcabuk uyilesiyor buyuk cocukta hec duymadim ondan demediydimm kuzuu

Back
X