Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yilmadim yikilmadim okudum geldim ve ne goreyim herkes arazi olmus bu kadar mi sanssiz olur bi insan hepijize tohattt :tokat:

Sayfalari okuyacam diye acliktan bayilcammm ben yeemee gidiyomm:KK55:

Keptinnn benim dunden bi 20 dk sporum vardii ben unuttum sonuc degisiyimii bilmim degisise sana zahmet eklermisin kuzucugumm :KK60:
Değişiyor ki:deli::deli::deli:
Pembikiz bu hafta:rolleyes::rolleyes:

Hayiirr bu nasil hamile menusu:tokat: sabah guzel kahvalti yok sagliksiz aksam cok yetersiz.
Guzel yemek neden yemedin. Ayrica niye bir isirik borek sen biz degilsin ki :tokat::tokat: onun yerine guzelce yemek yemeliydin olmadi
Tatlisko coook haklisin. Sabah ise gec kalinca kahvaltisiz ciktim meecburen pogacaya kaldim yanina sut ekledim saglikli ossun diyee:oops:
Aksamda fasulye vardi gaz yapi ya yimedim baska yemek yapacak halim kalmadi avm yi dolasinca corba ictim kalktim boregide icimde kalmasin diye yedim aslinda oglenki durum beni baya tutmustuu mazeretlerimm kabill ediliyooomiii pampikimmm :KK17:

Kizlar esim erken geliyo bu hafta eve ondan pek gelemiyom suan bulasik yerlestirirken az bisey baktim msjlara:D öpüyorum siziiii:eğlence:

kaptinn kaptinn tatlis evlenmeden once ailesi icin seni uzen insan evlensikten sonra degismez sende kafani bir dinle bir toparlan ayriliraanizda surekli cefa cekmektense boyle bir kac gun ay uzulmek daha mantikli bence. Seni seven adam sevgisine sahip cikar bahanelerde baskilarda boyle ara verelimler yapmaz ne kaybettigini idrak edemiyoo o nisanlinn coook sinirlendimmm :KK62:
Eve gelince konuştuk bebeğim çok bunaldim dedi yoruldum dedi bende ikimiz yapalım herseyi kimseden bişey istemiyorum az olsun bizim olsun dedim

Menum sabah
kalkar kalkmaz 300 ml ilik su 2 gun kurusu yidim
1 sade pastahane pogacasi 1 kutu sut (ise gec kaldim ondan)

Yarim havuc 1.5 ceviz

Oglen 1 ayran 1 tavuk durummm nefistiiii canim cektiii

Ara
Yarimdan daha az ayva
1 havuc

Aksam
1 kase yayla corbasi
1.5 ceviz
1 isirik borek

Birazdan portakal yiyecegim birde yogurt miktarlari az olacakk kislarrr :silah:

Bugun sirf spor icin avm ye gittim tempolu bir sekilde 50 dk dolastim:rapci:
2 lt su tamamlicemm :KK53:
Ben beğendim kisss durum olsada yesek :D:D

Men gelmişem:ruh: temizlik yaptim balkonları yikadim yemek yidik en son tuvaleti yikadim simdi banyo yaptircam kizimi sonra banyoyu yikicam :kahve:sonra kizim uyku ben keyif :kahve: yorulmuşam:kahve:
İvittt yarin hamburgerimin fotosunu aticim size özel:sus: ama kadayif yapmicam gocam almayi unutmus ne yapsam tatli onu düşünüyom revani yaparim belkim :KK51:
Ayy ben yoruldum okurken :deli::deli:
Zayif kiz tıkınıyo:KK70::KK70: ayy bugun pek guzel beslenemedim:sus: msjlari okuyamadim bildirimlere bakiyom beni dürten var mi diye:KK70:
Var miymis:KK53::KK53:

Hayiirr bu nasil hamile menusu:tokat: sabah guzel kahvalti yok sagliksiz aksam cok yetersiz.
Guzel yemek neden yemedin. Ayrica niye bir isirik borek sen biz degilsin ki :tokat::tokat: onun yerine guzelce yemek yemeliydin olmadi
Arada olur kiiizzz nolcakk kızma hamise zaten normalde güzel besleniyo bugün serbest gün yapmış :anneadayı:

Eve gelince konuştuk bebeğim çok bunaldim dedi yoruldum dedi bende ikimiz yapalım herseyi kimseden bişey istemiyorum az olsun bizim olsun dedim
konusa konusa halledin ins. Guzel guzel birlesin. Kendinizide oyle daglar kadar borcun altina sokmayin o horclar adami yer bitirir aman dikkat diyimm kuzu

Ben beğendim kisss durum olsada yesek :KK70::KK70:
Ayyy yiyek valla kiz cik guzel oliyyooo

Keptinim spor listesini getirsene gorek pempikligiii :D

Yoh giz yarin gelecekler:KK70: yemedim hamburger :KK70:
Cissssssssssss
Tatlisko coook haklisin. Sabah ise gec kalinca kahvaltisiz ciktim meecburen pogacaya kaldim yanina sut ekledim saglikli ossun diyee:oops:
Aksamda fasulye vardi gaz yapi ya yimedim baska yemek yapacak halim kalmadi avm yi dolasinca corba ictim kalktim boregide icimde kalmasin diye yedim aslinda oglenki durum beni baya tutmustuu mazeretlerimm kabill ediliyooomiii pampikimmm :KK17:
bilmiyorum dusunmem laximmmmmm

:KK19::KK19:

Ben beğendim kisss durum olsada yesek :KK70::KK70:
burda ben varken acaba sana begenmek dusuyimi:tokat::tokat:

Back
X