- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #183.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ay sonr tutuşur sok diyet ararsın az daha sıkı tutmazsan
Öyle deme baaaaak4 ay sonr tutuşur sok diyet ararsın az daha sıkı tutmazsan
bende içtimşimdi yıkamaya üşeniyom
![]()
tatlım en son pazar bildirim yapmışsın 3günü geçti. liste dışı kaldın bilgin olsun56.6 olmusum. ay sonuna kadar 55li biseyler gorurum insallah.
daha neler derim de kıyamiyim![]()
ne demek spora gitmek istemiyorummmhiç spora gitmek istemiyorum ağırlık çöktü neden![]()
ne demek spora gitmek istemiyorummm![]()
bende -200 deyim halaSöz dikkat edicem ama dediğim gibi -1 bekleyemiyorum![]()
![]()
![]()
şun senin yerinde olmayı çok isterdim ... bu imkanı kaçırma tam spor yapma saati hiç üşenme nişanında varmış .. nişanlığının içinde göz alıcı görünmek istemez misin ?hiç spora gitmek istemiyorum ağırlık çöktü neden![]()
Bende hiç beceremem oynamayısende mi bilmiyosunayyy rezil olcam diye öyle korkuyorum kii bide benimki çok güzel oynar bende kazulet gibiyim
![]()
Bende hiç beceremem oynamayıçok özeniyorum güzel oynayan insanlara yetenek valla
![]()
şun senin yerinde olmayı çok isterdim ... bu imkanı kaçırma tam spor yapma saati hiç üşenme nişanında varmış .. nişanlığının içinde göz alıcı görünmek istemez misin ?![]()
bende bendeBende hiç beceremem oynamayıçok özeniyorum güzel oynayan insanlara yetenek valla
![]()
Ayy kızlar grip olunca zayıflamışım iyileşince geri alırmıyım kii58,5 e düşmüşüüm tam 1,5 kilo gitmiş bir günde
bende bendebi halay bu horon baskada bişey bilmiyim
![]()
Yaaa hiç güleceğim yoktu alemsin böyle bi cevap beklemiyodumvirüsünü bana da bulaştırırmısın
![]()