- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #183.141
onada şükür onu bilmeyenlerde var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onada şükür onu bilmeyenlerde var![]()
şun senin yerinde olmayı çok isterdim ... bu imkanı kaçırma tam spor yapma saati hiç üşenme nişanında varmış .. nişanlığının içinde göz alıcı görünmek istemez misin ?hiç spora gitmek istemiyorum ağırlık çöktü neden![]()
Öğreniliyor ya çok iyi bilen bir arkadaşım kazulatlikten çıkarmıştı beni birkaç düğün o olunca fena olmuyordumçalışıp öğrenebilir miyiz ki acaba![]()
buyurun gelin öğreteyim size özellikle oryantalBende hiç beceremem oynamayıçok özeniyorum güzel oynayan insanlara yetenek valla
![]()
Damat halayı var bende de bir gerisi azıcık sıkıntılıbende bendebi halay bu horon baskada bişey bilmiyim
![]()
Vay çok iyiymiş oryantal demek
ne kadar guzel bende bilmiyorum
ay kızzz napcak yaaa noluuuyy bu hafta cok iyi olmamız lazıımmmbende -200 deyim hala![]()
istemiyo galiba ben artık öyle anlıyorumşun senin yerinde olmayı çok isterdim ... bu imkanı kaçırma tam spor yapma saati hiç üşenme nişanında varmış .. nişanlığının içinde göz alıcı görünmek istemez misin ?![]()
kesinlikleBende hiç beceremem oynamayıçok özeniyorum güzel oynayan insanlara yetenek valla
![]()
istemiyo galiba ben artık öyle anlıyorumpek isteksiz
![]()
alışrsın muhtemelen kuzum ama dikkat et sen yine de belki korursun kilonu. ama tabiki öncelik sağlıgınnnAyy kızlar grip olunca zayıflamışım iyileşince geri alırmıyım kii58,5 e düşmüşüüm tam 1,5 kilo gitmiş bir günde
tembelYarın gidicem canım ya iyi hissetmiyorum bugün kendimi![]()
ay horon bayılırııımmmbende bendebi halay bu horon baskada bişey bilmiyim
![]()
aynından bende istiyimvirüsünü bana da bulaştırırmısın
![]()
Yok canimcim 1 kilo olsun saglikli olsun ben haftada 2 veremem yanibu hafta 2 de kabulüm![]()
dertler deryaCok yorgunum cok ac hossesiyorum devamli yiyorum ama acikiyom yaaaa![]()
Kovalayalım belki kaçan istek geri gelir
![]()
normalde de mümkün değil bence zaten 2 kiloYok canimcim 1 kilo olsun saglikli olsun ben haftada 2 veremem yani
Cok yememissinki cesit cok olmus neden pismansinÖğlen 1 kaşık ıspanak çorbası yedim dünden kalmıştı biraz tavuk sote yaptım ondan da 2 kaşık yedim yarım lavaş ekmeğinin yarısını yedim 1,5 bardak ayran içtim şimdi pişmanlık duyuyorum![]()
dertler derya
acıkıysan yiceksin beybi başka caren yok. ama sağlıklı seyler yiceksin![]()