- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #183.161
Yediğim lavaşa o da azıcık ama öğlen normalde ekmek yemiyorum kahvaltıda yiyorum ekmek sadeceCok yememissinki cesit cok olmus neden pismansin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yediğim lavaşa o da azıcık ama öğlen normalde ekmek yemiyorum kahvaltıda yiyorum ekmek sadeceCok yememissinki cesit cok olmus neden pismansin
Tatlı kriziniz tutrsa ne yiyorsunuz geçmesi için .. regli haftam krizler gelmeye başladı
Bendensin kuzum bende sadece kahvaltida 1 dilim tb ekmegi yerim o kadarYediğim lavaşa o da azıcık ama öğlen normalde ekmek yemiyorum kahvaltıda yiyorum ekmek sadece
Dualarımız seninle hakkınızda hayırlısı ne ise o olsunbn nişanlımla konusmaya gidiyorum kızlar bana dua edin![]()
İnşallah aranız ve sorunlarınız düzelir keptın senin de moralin yerine gelirbn nişanlımla konusmaya gidiyorum kızlar bana dua edin![]()
alayım o zaman bugün pekte yemem kendisini ama yeterki gitsin kilolarHurma çok iyi geliyor bir tanesi bile tatlı ihtiyacımı alıyorr
hiçte armıyorum ekmeği eskiden pilavı bile ekmekle yerdim şimdi aklıma bile gelmiyorBendensin kuzum bende sadece kahvaltida 1 dilim tb ekmegi yerim o kadar
Usengeeec yarin birgin evlenceksin4 ay sonr tutuşur sok diyet ararsın az daha sıkı tutmazsan
bende içtimşimdi yıkamaya üşeniyom
![]()
canim bitter atabilirsin agzina ya da tarcinli süt.BEN ÇIKIYORUM KIZLAR İYİ AKŞAMLAR HERKESE
Ayy hayirli guzel haberlerle gel ins. Sakin ve saygili konusursunuz ins..bn nişanlımla konusmaya gidiyorum kızlar bana dua edin![]()
Pilavla ekmek kihiçte armıyorum ekmeği eskiden pilavı bile ekmekle yerdim şimdi aklıma bile gelmiyor
Evet lise dönemimde ozellikle pirinc pilavi sebzeli kofte ketcap mayonez koyar kola ile yerdim ve çıtırdım yaş ilerdikce kilo aldimAyy hayirli guzel haberlerle gel ins. Sakin ve saygili konusursunuz ins..
Pilavla ekmek ki![]()
Bu donemde tarcinli sut pek kesmiyor sürekli iciyorum yoksa akşamları bitter atarim agzima bur saat bekletirim tadini ala ala yerimUsengeeec yarin birgin evlenceksin
canim bitter atabilirsin agzina ya da tarcinli süt.
Cok iyiyim bebekimmmmm sennn napiyosun fasulyenle@ParteMoralll sistt yavrii ne alemdesinnn![]()
bencede bitterrrr agzinda tuttuu bi paket yiyomus gibi hayal etBu donemde tarcinli sut pek kesmiyor sürekli iciyorum yoksa akşamları bitter atarim agzima bur saat bekletirim tadini ala ala yerim