• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah canım benimm:KK19:
şimdi sana kurallardan bahsetmemiştim sanırım :)
daha önce herhangibir takımda arıştın mı ? önce unu öğrenelim
eğer yarışmadıysan kuralları 1. sayfadan okuyabilirsin
en öenmli olanaları günlük 5 mesaj günlük menü bildirimi ve pazartesi cuma kilo bildirim yapmak

Kuzum gittiğm doktor cok az konusuyo hıc bısey demedı ben yüzümde bi bölgede sivilce yara giibi bişey cıktı 3 aydır gıtmıyo sureklı tekrar edıyo ona kantaron yağı sürmüştüm onu söyledim oda zaten yakında üniversiteler kapatılcak herkes internetten araştırıp tedavisini bulup yapacak diye dalga geçti :KK70: :KK70:
2 kutu antibiyotikle 1 krem verdi kullanıcam bakalım inşallah geçer
Sende git ihmal etme düğüne kadar iyileşsin. İnşallah benimkide iyileşir o_O
BENİM ARKADAŞTA DA ÇIKMIŞTI ZONA DEMİŞTİ DR HEMENCECİK GEÇTİ TEKRARDA ETMEDİ

BENİM ARKADAŞTA DA ÇIKMIŞTI ZONA DEMİŞTİ DR HEMENCECİK GEÇTİ TEKRARDA ETMEDİ

aa zonaya baktım şimdi netten de benimki öyle bişey değildi canım bildiğin sivilce gibi bişey sol yanağımda kocaman olarak cıktı sonra küçüldü yan yana 5 6 tane oldu ama ne yaptıysam geçmedi arada bi yok olcak gibi olup geri çıktı sürekli :kızgın:

Kızlar size teşekkür ederim sizin desteğiniz motive edişiniz olmasaydı bu hafta -1,90 gitmezdi :KK5::KK19::KK19:
bundan sonra hep böyle :KK19:
birlikte kilo vericez ben sahsen cok hırslandım bu gazla istediğim kiloya inerim. takımdan ayrılanlara cok üzüldm gerci sekerpancarı gitmeseydi ne iyiydi:110:

Canim burdayim karnim acayip sis kasik ağrısı cekiyorul ozellikle sol bacagim agriy regl olmadum ya kiz yosaa bebis olurmuki acep ama cok agrim var dunden veri

Evet bekledim bekledim sabit ciktim yaa ama karnimis sisligine göre iyimi acep

Hayirli cumalar kizlar ben uzun bi sure gelemicem ailevi sorunlarim var artik telefon ve net kullanmicam hakkinizi helal edin sizleri seviyorumm :KK200: bi daha da yazamam sanirim kendinize iyi bakin:KK200:

@ParteMoralll :KK200: kaptinn kaptinn
Ayyy uzuldum canim benim bu ara herkeste aile sorunu var duzelir negatif enerji var zati uzulme gecer bitanem iyi oldugunda lutfen cvp yaz canim benimm helal olsun ...

Canim burdayim karnim acayip sis kasik ağrısı cekiyorul ozellikle sol bacagim agriy regl olmadum ya kiz yosaa bebis olurmuki acep ama cok agrim var dunden veri

Evet bekledim bekledim sabit ciktim yaa ama karnimis sisligine göre iyimi acep
bebiş mi ay hadi inşallah olsun olsun olsunnnn:dua::dua::dua::dua::dua:
tm kuzum haftaya bi eksi bekliyorum senden :sopa:

***14. TAKİM 506. ETAP***

kova01( 62.4///%)sabit
elaalemi( 59,5///%)sabit
hedef52( 56,3/55.8/0.5/%0.88)
selcanmehmetcan(76,7///%)sabit
htc71(65///%)
06derya(76,3///%)
ParteMoralll(68///%)
poncikbirgelincik(60,8/60,1/0,7/%1,16)