• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hep ben suclu hep ben suçlu @ParteMoralll de çok konuştu :ukala::ukala:

Essah sen oturdigin yerdemi aliyon para :))))) patron ne gelmiymi bakim sen maşallah maşallah 40bin kere maşallah valla buraya kaptin oldun hic kacamak yok sende kacisda yok tepemizdesin :))) acik arkandanda atamiyok dedi kodu yapamikk :)) ayy cok guldumya ellam ordaki calisanlarinda basinda böyle durunn nefes aldirmiyin ayuuyyjjjkkkakkkkyy :)) ayyy agzimm gerildi :)))

Börek mi :KK8::KK8::rolleyes:
Yeme kuzum sakın He
He kuzu firinda patatesli börek yapmis baklava gibi acmis hamurlarini dilim kesmis cok vicdanli anam var gelde yiyek diyi gidele dedim hep dondurmada pismaniyeden tatlidan bahsediyor kendide kg ustelik gel beraber zayifliyakk dedim haklisin valla kg aldimm dedi hep basima kalkardi kiz kg sindi az olsun verdimdi mucadelemi gordukce seslenmiyir artik..

Essah sen oturdigin yerdemi aliyon para :))))) patron ne gelmiymi bakim sen maşallah maşallah 40bin kere maşallah valla buraya kaptin oldun hic kacamak yok sende kacisda yok tepemizdesin :))) acik arkandanda atamiyok dedi kodu yapamikk :)) ayy cok guldumya ellam ordaki calisanlarinda basinda böyle durunn nefes aldirmiyin ayuuyyjjjkkkakkkkyy :)) ayyy agzimm gerildi :)))
Ayy suna bak hele yaa :D:D calisiym kız her yere yeterim ben bnm daha whatsap gruplarim var oralarda da çene caliyom fabrikadakilerle de konusuyom çok yönlü calisabiliyom ben :D

He kuzu firinda patatesli börek yapmis baklava gibi acmis hamurlarini dilim kesmis cok vicdanli anam var gelde yiyek diyi gidele dedim hep dondurmada pismaniyeden tatlidan bahsediyor kendide kg ustelik gel beraber zayifliyakk dedim haklisin valla kg aldimm dedi hep basima kalkardi kiz kg sindi az olsun verdimdi mucadelemi gordukce seslenmiyir artik..
Analar hep öyle :D biraksalar zayiflicaz ama nerdeee :63:

Ayy suna bak hele yaa :KK70::KK70: calisiym kız her yere yeterim ben bnm daha whatsap gruplarim var oralarda da çene caliyom fabrikadakilerle de konusuyom çok yönlü calisabiliyom ben :KK70:
Abovvvv:KK57: sessahmi :KK70::KK70::KK70::KK70: ben niye yetisemiyim net cok yavas beñim cenede yavass valla bravo kaptinimm:KK9::KK9: afferin kiz elinde hizlisin yemek temiemizlik yonden hizlisindir ozaman efferin kiz valla ben isle gucle buraya zor yetisiyorum..

İspikciii:KK19:
Bencede geriye donuk cok sayfa var artik gece okurum nidimn birazdan annemgile gidecegiz ben evde karnimi doyurdum annem borekler yapmis damadina cocuklarima yedirsin bahhh
Bu keptinin cenesine sayfa dayanmii cnmmm biriktirmeden okudun okudun okiyamadin ayvayi yidin :D
Ohh afiyet osssun sen yimeeee nasil dayanacan ins dayanissinnn

Ayy ne guzeldir o borek sindiimmk benim icinde yesin yavrularinnn :KK60:

Abovvvv:KK57: sessahmi :KK70::KK70::KK70::KK70: ben niye yetisemiyim net cok yavas beñim cenede yavass valla bravo kaptinimm:KK9::KK9: afferin kiz elinde hizlisin yemek temiemizlik yonden hizlisindir ozaman efferin kiz valla ben isle gucle buraya zor yetisiyorum..
Ev islerine basladim mi hiç bi iş yapmiyorum başka kuzum :D o kadarda değil :D ama temizlikte çok detayciyim

sorun yok dostum sorun yookkk hadi amaaa:deli:
Tammmmmm:KK19:
evet olaydım da bi kurtulaydm:tokat::tokat::tokat: coh agrıyo:tokat:
Olursun oh guzel eksi gelir.
Ben benbenebeneben bu grubun benle derdi nee:işsiz:
Bugun banaaa inadiniza mi yapiyonz yaaaaaaaa oofoofofof
sen yavassin anacim :D

Tammmmmm:KK19:

Olursun oh guzel eksi gelir.

Ben benbenebeneben bu grubun benle derdi nee:işsiz:

Bugun banaaa inadiniza mi yapiyonz yaaaaaaaa oofoofofof
sen yavassin anacim :KK70:

Ayy ben napim ancak beraber aci ceke cekek kiz doymadim oraya gidimde yogurda biseyler katip yicegimm puff

He anacimm coh yavasim sanışma yavvvv kız telim dondu kaldı msj yazamm tamam dediğinize geldim :)) çok yavasim çok yavasimm..

Midem siyriliyyy ya açım açım seda sayan hep böyle derdi kadını anlım sindi açım ben ac :)) çocuklar bı gelsin okuldan kosa kosa gitcem bu kk kulbunda sorun varr yazamimm msj bugün eşimin telden girdim oda olmuyy yaş :(( S saraf telde değil problem galiba

Evet biliyorum canim zayiflayimda yaptiracam bazi üzücü günler gecirmistim erken menopoza girmissin dedi o yuzden iki tup bebeği acil yapti olmayincada kg ver gel dedi hem maddi yonden coktuk hem manevi yonden vucudum bi dinlensin dedim sindi istiyorum artik hemde çok rabbim buyuk inş bizlrrede nasip eder..
Amin canim doktorlar bazen boş konusuyor bunu bende yasadim allalh yolumuzu göstersin de ordan gidelim bende inaniyorum olacak

Midem siyriliyyy ya açım açım seda sayan hep böyle derdi kadını anlım sindi açım ben ac :)) çocuklar bı gelsin okuldan kosa kosa gitcem bu kk kulbunda sorun varr yazamimm msj bugün eşimin telden girdim oda olmuyy yaş :KK43:( S saraf telde değil problem galiba
Evet bnmde surekli donuyo telefondan yazinca

Midem siyriliyyy ya açım açım seda sayan hep böyle derdi kadını anlım sindi açım ben ac :)) çocuklar bı gelsin okuldan kosa kosa gitcem bu kk kulbunda sorun varr yazamimm msj bugün eşimin telden girdim oda olmuyy yaş :KK43:( S saraf telde değil problem galiba
Cok yime sakinnn :tokat:

Menum
Sabah
2 gun kurusu 1 su bardagi ilik su ile
1 adet yagda yumurta
1 dilim ekmek tb
3 dilimcik beyaz pwynir
6 ad. Siyah zeytin

ara
3 badem 1 ceviz 9 leblebi

Ogle
sebzeli kiymali pide 1 ayran

Ara salatalik
5 adet minik boylu :oha:

Aksam
Portakal ve yogurt yiyecegim

Kizlar pide xok geldi aksam ondan boyle sis ve yaniyor hossediyorum midemi:KK14:
2 lt su
20 dk yuruyus

menume yorum yapmayanin menusune yorum yapmicimmm:eek:

Back
X