- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #184.241
Mart hedefi koyacak mıyız ben belirledim sanırım hedefimi şu an 67.9 üm nisana girerken 63.5 olmak istiyorum mayısa girerken de 59.5

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mart hedefi koyacak mıyız ben belirledim sanırım hedefimi şu an 67.9 üm nisana girerken 63.5 olmak istiyorum mayısa girerken de 59.5![]()
![]()
Ohhh kulaklikla muziginide dinle mias cok severim vallabugün eşim evde hava rüzgârlı cocukla cikamiyorum onlar evde takılırken ben çıkıp yuruyucemdikkat et canım yuruyus yapma simdilik son zamanlara bol bol yaparsın ben çok yürüdüm dogumum o kadar zor olmadı
Hee ben sabah sandiydimSaat 14te sinav gelmisken gireyim diyorumcok tembelim çok
yohk onlari yimem zaten . O kadar aburcuburum vardir ama salam sosis yimemcubuktan bisey olmaz canmm okadarra degil. Cips, kola, salam vs gibi seylerden uzak dur demek istedm.
Cikilata yiyebilrsn bebisinde zipzip ziplar yediginde :)
gemisss kadar oldunnn citir gelincikkkk :)Dün yedigin hurmalar
Ah kuzumm Kıyamam ben sana yavaş yavaş yap bbari yakın olaydım gelirdim valla![]()
Oda neHurma toplari yapıyorum ben kuzum cevizli hindistan cevizli çok güzel oluyo kahve yanina
Rahat 1 saat yürürm ben hadi var misin yarışakapisak ne kadar yuruyeceksin keptın![]()
Bu hafta ilk 3 e girersek sizin hazırlamahazırlaması gereken listeleri ben hsxirlicam kızlar söz ama giremezsek o 4 kişi kendiniz hazirlicaksinizinsallah canım![]()
Salı Şubat listesini aciklayinca alcak Mart hedeflerini sizden kuzum marta hedefim 53 olcak benimdeMart hedefi koyacak mıyız ben belirledim sanırım hedefimi şu an 67.9 üm nisana girerken 63.5 olmak istiyorum mayısa girerken de 59.5![]()
![]()
Hurma ceviz Hindistan cevizi tozunu Rondo da karistiriyorum top şeklinde küçük küçük yapiyorum hem saglikli hem çikolata yerine geçiyo tatlı niyetineyohk onlari yimem zaten . O kadar aburcuburum vardir ama salam sosis yimem
Cikolata bebisi ziplatiyorulya ev receli ve balda ayni etkiyi yapiyor mi tatliss
gemisss kadar oldunnn citir gelincikkkk :)
Oda ne
Sende ye taze fasulye niye yeniyosunnnAksam icin bugday haslayip yogurtla yesem nasil olur kizlar ?
Esime taze fasulye yapacagim kendime gaz yapmayan bir seyler yapmak istiyorum yardimci olurmusunuzz![]()
neden olmasınRahat 1 saat yürürm ben hadi var misin yarışa![]()
Hurma tujus hurmasi miHurma ceviz Hindistan cevizi tozunu Rondo da karistiriyorum top şeklinde küçük küçük yapiyorum hem saglikli hem çikolata yerine geçiyo tatlı niyetine![]()
Gaz yapiiiSende ye taze fasulye niye yeniyosunnn
ben yarım saate çıkıcam siz ne zaman gideceksinizHayır bennn![]()
Yoğurt buğday daha fena yapmasin canim yani bana yapıyodaGaz yapiii![]()
oohh bebisler tatli seyleri cok seviyo ben yiyince tekmeler cosuyoduyohk onlari yimem zaten . O kadar aburcuburum vardir ama salam sosis yimem
Cikolata bebisi ziplatiyorulya ev receli ve balda ayni etkiyi yapiyor mi tatliss
gemisss kadar oldunnn citir gelincikkkk :)
Oda ne
hayir olmaz.Aksam icin bugday haslayip yogurtla yesem nasil olur kizlar ?
Esime taze fasulye yapacagim kendime gaz yapmayan bir seyler yapmak istiyorum yardimci olurmusunuzz![]()
Ben abartmayalim diyorumneden olmasınben 1 saat den fazla diyorum var mi arttıran
![]()