• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün eşim evde hava rüzgârlı cocukla cikamiyorum onlar evde takılırken ben çıkıp yuruyucem :KK76:dikkat et canım yuruyus yapma simdilik son zamanlara bol bol yaparsın ben çok yürüdüm dogumum o kadar zor olmadı
Ohhh kulaklikla muziginide dinle mias cok severim valla

Ins bir skinti olmazda bende yuruyus yaparim cok faydasi olur siyledigin gibi

cubuktan bisey olmaz canmm okadarra degil. Cips, kola, salam vs gibi seylerden uzak dur demek istedm.
Cikilata yiyebilrsn bebisinde zipzip ziplar yediginde :)
yohk onlari yimem zaten . O kadar aburcuburum vardir ama salam sosis yimem :D
Cikolata bebisi ziplatiyorulya ev receli ve balda ayni etkiyi yapiyor mi tatliss

Dün yedigin hurmalar:KK53::KK53:

Ah kuzumm Kıyamam ben sana yavaş yavaş yap bbari yakın olaydım gelirdim valla :KK74:
gemisss kadar oldunnn citir gelincikkkk :)

Hurma toplari yapıyorum ben kuzum cevizli hindistan cevizli çok güzel oluyo kahve yanina
Oda ne

Aksam icin bugday haslayip yogurtla yesem nasil olur kizlar ?

Esime taze fasulye yapacagim kendime gaz yapmayan bir seyler yapmak istiyorum yardimci olurmusunuzz o_O

yohk onlari yimem zaten . O kadar aburcuburum vardir ama salam sosis yimem :KK70:
Cikolata bebisi ziplatiyorulya ev receli ve balda ayni etkiyi yapiyor mi tatliss

Oda ne
Hurma ceviz Hindistan cevizi tozunu Rondo da karistiriyorum top şeklinde küçük küçük yapiyorum hem saglikli hem çikolata yerine geçiyo tatlı niyetine:KK8:

yohk onlari yimem zaten . O kadar aburcuburum vardir ama salam sosis yimem :KK70:

Oda ne
oohh bebisler tatli seyleri cok seviyo ben yiyince tekmeler cosuyodu :D hatta nts girmeden tatli biseyler yiyin diyolar son haftlarda yani

Aksam icin bugday haslayip yogurtla yesem nasil olur kizlar ?

Esime taze fasulye yapacagim kendime gaz yapmayan bir seyler yapmak istiyorum yardimci olurmusunuzz o_O
hayir olmaz.
Izmir kofte yap benden sana menu :)

Back
X