• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bugün biraz kaçırdım kızlar galiba
Sabah: 3 ceviz 4 zeytin 2 kk süzme peynir 1 omlet çeyrek tereyağlı bazlama
Öğle: bir tabak börülce bir kase yoğurt
Akşam : 1 çupra buğulama ve 2 dilim ekmek
Arada da bir kayısı çayı vardı
Hafta sonu bazen olabiliyor lutfen bugunden sonra daha duzgun olsun canim kii arti yerine eksi cik. Bugunu yarin telafi edebilrsin

Kizlar hamile kalmadan once giydigim pantolonum oldu bugun cok sevindim yaaa iyiki varsiniz
Esim diyoki iyi iyi kiyafet masrafimiz azalir eski olmayanlarini giyersin:skandal::sinirli: yenilerini alicam dedim
Super ya ... alacak tabe o kadar ozen gösterip zayifladin hakkin artik kuzum ..benim ceyizimden kalma kumaşlarım var bende onlari çikarcam ay cok heves ettim sen yazinca

Bugun dısardaydim alişveriş falan yaptim ne kadar yurudum su ne kadar ictim bilemiyorum
Sabah
İki haslama yumurta,zeytin,peynir
Iki catal ton balığı
Bir dilim ç.ekmeģi
Ara;1yesil elma
Aksam
Bir kucuk tabak kofte
Birkactane salatalık tursusu
Yarim kase yogurt
Bol salata
Yarım dilim ekmek
Afiyet olsunnn cnm:KK19:

kahvaltı-öğlen yemeği
1 kaşık rus salatası
yarım simit
5 az tuzlu zeytin
1 kk beyaz, 1 kk kaşar peyniri
nane
1 tatlı kaşığı tahin
ara
1.5 avuç fındık
elma kurusu
akşam
2 kaşık rus salatası
2 kaşık kepekli haşlama makarna(yağsız)
2 kaşık nohut yemeği
2 kaşık mantarlı, patatesli kavurma
ara gece yatmadan sütlü nescafe
su
2 lt
spor 25 dakika
Bence cok guzel cnm afiyet olsunnn:KK19:

sag ol canim benimmmm :KK60: BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim kesin bilir kayserili o tam yerinden :KK24:

menu cok cesitli ama hep tadimlik o yuzden begendimmm afiyet ossun cnmmm

Sen bbidehamileyken beslenmenin zorlugunu bilsen :KK70:
Kiz boyle acikmadan surekli bisiler yiyom saglikli atistirmaliklar ne bilem oyle surekli duzenli sekilde beslenemim bazende acikmiyom o yuzden birseyler yiyom karisik gidiyoo ama sen yorum yap bana sevim ben boyle degisik yorumlarii dikkat edicem kuzucukkk :KK60:

ayy gercekten mi kendi kizlardesim gibi sevindim hadi goUn aydin bundan sonra tadini cikar hic uzulme ins :KK200:

Koz bu ne kuymak miktari yohkkk bborekler gozlemeler havada ucusmus yarin olum orucu yap sen sen :KK53:
Arayi duzelttiniz sevinclisin diye yimisak yorum yaptim :KK51:
O 3 dilim ekmekle kuymak yedim hesapla :D:D
O kadar yürü kalori yak sonra kacam mı yaptin :skandal:
Yaptım kız valla nası oldu anlamadim:olamaz::olamaz:
Ben yatim yavrilarr cok konusmayinn hee sabah okumak zor ommasinnn:KK53:
Bende yatcam kuzucukk yorulmusumm:uykucu:
Kizlar hamile kalmadan once giydigim pantolonum oldu bugun cok sevindim yaaa iyiki varsiniz
Esim diyoki iyi iyi kiyafet masrafimiz azalir eski olmayanlarini giyersin:skandal::sinirli: yenilerini alicam dedim
Bu erkekler hep mi Maddi açıdan düşünür :deli::deli:

menüm
sabah
ev yapimi sucukla yumurta
1 dilim ekmek
kk peynir
çay kasiginin ucuyla bal
öğlen
sabah geç yediğim için acikmadim gecistirdim öyle
1 portakal küçük
bi parça ekmek peynir
ara
1 kare çikolata
akşam
6 7 yk tavuklu mantar sote
salata
yarım dilim ekmek
su 2 litre
spor 60 dakika yürüyüş
Afiyet olsun cnm sucugu sabaha sakliyorm

Burdayim canim benim gunduz iyi degildim yattim kalktim esime dedim hadi dışarı cikalim dedim iki saat yuruduk gezdik derken telofon geldi misafir gelcekmis cocuklarin ablasi kardesleri geldi cig kofyeyi seviylermis çiğ kofte yaptim bazlama ne derken tedik ictik 11:30 da gittiler ben yorgunum mutfagi toparlamaya halim ufak efek bulasiklar kaldiydi artik Sabah yaparim işte oyle gunum gecti ugrayamadim..
Hala regl olmadim ve korkuyorum karnim ne acayip sis ve üç gundur sol kasigimda batmalar kramplar oldu bugun i yuzden yattim..bilmim tup bebek ten sonra ilkkez gunum geciy belki hava degisikligindenmidir ne..

Burdayim canim benim gunduz iyi degildim yattim kalktim esime dedim hadi dışarı cikalim dedim iki saat yuruduk gezdik derken telofon geldi misafir gelcekmis cocuklarin ablasi kardesleri geldi cig kofyeyi seviylermis çiğ kofte yaptim bazlama ne derken tedik ictik 11:30 da gittiler ben yorgunum mutfagi toparlamaya halim ufak efek bulasiklar kaldiydi artik Sabah yaparim işte oyle gunum gecti ugrayamadim..
Hala regl olmadim ve korkuyorum karnim ne acayip sis ve üç gundur sol kasigimda batmalar kramplar oldu bugun i yuzden yattim..bilmim tup bebek ten sonra ilkkez gunum geciy belki hava degisikligindenmidir ne..
En son tedavin ne zamandı.. benim günlerim değişir ve gecikme olur bende bekliyorum yarin büyük ihtimal olcam

Yaa gercwk mi koz cok sevindim nettende tarif buldum :KK70: sucuk yaparsam atcam buraya :KK70:
Evet bende tarif vardi atarim istersen ben cocuklar cok seviyor die 16-17 kg kurban etinden ayirip yaptim bi arkadas verdiydi tarifi gayet mükemmel buz dolabi posetine koyup yassilayip kitap gibi ayni hizada yapip koydum buzluga bagirsakta dola sucu riksli olurdu bide disarda kurutacam die eksitipde ariya yana çöpe gitmesin kaynim yap Bağırsak sldi doldurttu eksitmus haydi okadar sucul çöpe
Tarif veririm istege gore acisini sirsagini herseyini sen kendin atarsin..

Ayyyyy ben heyecan yaptım şimdiiii :rolleyes::rolleyes:

Evet bende tarif vardi atarim istersen ben cocuklar cok seviyor die 16-17 kg kurban etinden ayirip yaptim bi arkadas verdiydi tarifi gayet mükemmel buz dolabi posetine koyup yassilayip kitap gibi ayni hizada yapip koydum buzluga bagirsakta dola sucu riksli olurdu bide disarda kurutacam die eksitipde ariya yana çöpe gitmesin kaynim yap Bağırsak sldi doldurttu eksitmus haydi okadar sucul çöpe
Tarif veririm istege gore acisini sirsagini herseyini sen kendin atarsin..
buzluga atilanida duydum hiç öyle denemedim aslında öyle daha kolay dimi

En son tedavin ne zamandı.. benim günlerim değişir ve gecikme olur bende bekliyorum yarin büyük ihtimal olcam
Tamm bi yil olacak canim ben bi program indirmistim hep dedigi tarihte mutlaka regl yumurtlama oluy adi *takvimim*
Venim cok sancim var ga simdi regl oldum aha simdi agrilardan hele kasik agrisi hayirlisi inş olsunn bebisimiz

Back
X